mínusz Kevin Hart az Oscaron

Ez sokáig tartott. Nemrég jelentették be, hogy Kevin Hart lesz az Oscar házigazdája, pár felháborodásmániás elővette a 7-10 évvel ezelőtti melegellenes, talán viccnek szánt tweetjeit, erre azt mondta a Hart, hogy ezért a szar munkáért ő nem megy le kutyába, találjanak inkább valaki mást.

Konkrétan először törölgették a szóban forgó tweeteket, de utána kifejtette, hogy azóta már sokat változott, nem kéne ennyit lovagolni a múlton:

My team calls me, ‘Oh my God, Kevin, everyone’s upset by tweets you did years ago,’ Guys, I’m nearly 40 years old. If you don’t believe that people change, grow, evolve as they get older, I don’t know what to tell you. If you want to hold people in a position where they always have to justify the past, do you. I’m the wrong guy, man.

Erre a kamu bocsánatkérésre az Akadémia felhívta, hogy nyomjon egy rendeset, amit ő elutasított:

I chose to pass on the apology. The reason why I passed is because I’ve addressed this several times. This is not the first time this has come up. I’ve addressed it. I’ve spoken on it. I’ve said where the rights and wrongs were. I’ve said who I am now versus who I was then. I’ve done it. I’m not going to continue to go back and tap into the days of old when I’ve moved on and I’m in a completely different place in my life.

Avagy ezekert a tweetekért már bocsánatot kért (nem írja, de 2015-ben tényleg megtette), akkor elmondta honnan jöttek, de azóta már megváltozott, máshol tart az élete. Aztán dobbantott az Oscar házigazda szerepből, mert “nem akarja elterelni a figyelmet ezen az ünneplésről szóló estén”, és ezzel igaza van, hiszen ha maradt volna, és bocsánatot kér ismét, akkor is ment volna a felháborodás biznisz.

Mivel Ellen épp a komolyabb stand-up karrierjét építi, Kimmel pedig unhatja, hogy a rossz showért őt hibáztatják, így kíváncsi leszek, hogy kit találnak, mert a belsős források szerint idén elég nehezen megy az Akadémiának ez. Hiába utálják sokan Hartot, és ez eltorzítja a képét számukra, de azért egy keményen dolgozó, stadionokat megtöltő csávó, aki most még gerincet is villantott.

human
írta
2018. 12. 07. 11:54
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “mínusz Kevin Hart az Oscaron” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi leszek ki lesz most helyette.Bárki ,tuti valamilyen módon ezt belefogna szőni a beszédebe,ha az OSCAR ENGEDNI fogja

  2. Ebből még lehet, hogy Alec Baldwin lesz :D Amúgy tudom, hogy sokaknak nem volt népszerű, de én azért megnéznék még egy “we saw your boobs” musicalt Seth MacFarlane-től.

  3. Csodás ultra pc #metoo bollywood. Úgy átestek a túloldalra mint a huzat, meg is kell címezni ezt is ugyan úgy.

  4. nem bírom a palit, eléggé irritál, de mindenkinek így kéne kezelni a csőcselék támadását, megalázkodás és térden állva bocsánatért esedezés helyett.

  5. Kicsit sajánlom a lelépését, még annak ellenére is, hogy nem a kedvencem. De szomorú, hogy pár tweet miatt itt tartunk. Nem számít mit csináltál, tettél, keményen dolgozol stb. Van egy két neccesebb poénod%beszólásod, egyből megy a többiek részéről a képmutatás.

  6. Nekem sose volt bajom Harttal, nem nagyon nézem a filmjeit, de szimplán helyén kell kezelni.

  7. Watchmen: Nem 1-2 volt, és volt amit elég nehéz poénnak nézni, de mivel már évekkel később bocsánatot kért értük mindegy is. A közvélemény aranyhal memóriája amúgy szánalmas: ezekről évek óta lehetett tudni, nemhiába kért bocsánatot, most egyesek mégis nagy leleplezésnek szánták a “megtalált” tweeteket, nyilván az akadémia is tudta, erre újabb bocsánatkérésre szólítják fel ugyanazért, nonszensz.

  8. Jól cselekedett. Én inkább attól tartok, hogy ez tovább gyűrűzik a mítúsok irányába, betámadják másért is, aztán a stúdiók a bevételeiket nem merik kockáztatni. Jegelik a csávót vagy eltűnik a sülylesztőben.

  9. Én Hugh Jackman-t szívesen nézném újra házigazdaként. Alec Baldwin sajnos elég gyenge volt Steve Martinnal anno, habár most egy pár Trump-os utalással biztos vicces lenne.

    Egy klasszik Billy Crystal-t is néznék, habár ő a fiatal közönséget nem hiszem, hogy bevonzaná a TV-k elé.

    Én a helyükben most egy MCU-s színészt választanék, Chris Hemsworth-ot, vagy Chris Prattet akár.

  10. hmhm hát igaza van. Nevetséges, amit művelnek. .ennyi erővel építhetnének egy máglyát a dolby theatre közepére és díjátadósdi helyett elégethetnek boszorkányüldözés címszó alatt mindenkit, aki számukra nem szimpatikus. Nevetségesen hangzik e rémkép is, de lassan már közel járunk hozzá.
    Sztem már Chadwick Bosemant is megkeresték, de ha van vmennyi esze passzolja ő is:D

  11. Ú basszus Graham Norton tényleg nagyon jó lenne, jó kis reflektálás lenne a Tweetekre hogy egy meleg műsorvezető venné át a helyét. :D

    Amúgy nekem semmi bajom Harttal engem az Oscar hagy hidegen. Emelje fel a kezét az aki nem hibázott még soha. Oké ezek a dolgok valóban durva dolgok de azért messze nem annyira mint amiket anno James Gunn csinált.

    Ezért mondom hogy Amerika sosem fog fejlődni mert nem ismerik a középutat. Vagy rabszolgasorba akarnak taszítani mindenkit és leigázni mindenkit vagy pedig kamuból PC világot építenek ahol semmit sem lehet mondani ami ugye nem utópia hanem fasizmus.

  12. mármint az agresszív meleggyűlölet nem annyira durva tweet “megverem a fiam, ha meleg”, mint amiket Gunn írt? okéé

  13. Dehogynem ez ugyan az a baromság mint amit Gunn-nál csináltak felesleges felfújása ezeréves dolgoknak csak a vak nem látja. Hiperérzékeny lett mindenki mert az nagyon PC. Ezért nem készülhetnek olyan jó kis filmek mint a Tropic Thunder és társai…

  14. Pedofilok és galléros bűnözök követelnek bocsánatot Hart-tól csak mert évekkel ezelőtt mondott valamit, amit a 120. csavarás után lehet akár anti-pc beszólásként is interpretálni? Hát a lomári nagy büdös lófasz mindnek a szájába! De azoknak ÁVOs köcsögöknek is akik ezt előásták!

    Respect Hart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.