PGA-győztesek: a Green Book viszi az Oscart is?

Hosszú ideig tökéletes előjelzése volt a producerek díja annak, hogy ki viszi haza az Oscar legjobb filmjének járó szobrot is. Vajon idén is bejön? Mert akkor a Green Booké lesz.

A jelöltek itt voltak. A pár győztes:

Legjobb filmproducerek: Green Book — Jim Burke, Charles B. Wessler, Brian Currie, Peter Farrelly, Nick Vallelonga.

Legjobb dokumentumfilm producerek: Won’t You Be My Neighbor? — Morgan Neville, Nicholas Ma, Caryn Capotosto

human
írta
2019. 01. 20. 15:39
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “PGA-győztesek: a Green Book viszi az Oscart is?” bejegyzéshez

  1. Én inkább ennek drukkolok,mint a Romának.
    Egy road movie Életrevalók utánérzésű sztorival,remek párbeszédekkel a 60-as évek Amerikájában.Engem kilőra megvett a film és a feketék problémáit is újszerúen mutatta be.A 2011-es Help hangulatát hozza.Imádtam.
    Lehet,hogy még moziban is megtámogatom.

  2. Jó film a Green Book. Nekem is tetszett, de azért ha nyer, ebből megint világraszóló balhé lesz. Ott van egy rakás fekete rendező, remek filmje (nem egyszer hasonló témában) Widows, Panther, kKklansman, Beale Street, Stbyou, de megint kijelölnek egy témát, aminek egy forgatókönyvírója nyíltan tett rasszista kijelentéseket, és nem a főszereplő életével foglalkozik, hanem egy rasszista fehérrel, aki a film végére kevésbé lesz rasszista. Mindezt patyolatfehér alkotói gárdával, ami sem kritikailag, sem anyagilag nem lett túl sikeres.

    Nem bántani akarom, mert én imádtam a GB-t, és jobb filmnek is tartom, mint a felsoroltakat, de ebben a helyzetben már látom, hogy hálátlan feladat lesz nyerni. Elb*szódott a világ, hogy ennyire befolyásol minden mindent. Inkább nyerjen Trier és a Jack :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.