Kecsap: Tolkien, Fast and Furious 9, Miss Bala, Jay and Silent Bob, Pikachu, The Prodigy, Doctor Strange 2,

Vin Diesel instán jelentette be, hogy februártól forog a Fast & Furious 9.

Ez a kép a Tolkien-filmből van. Igen, idén többet tudhatunk meg a Gyűrűk ura írójáról, akit Nicholas Hoult alakít majd.

Egy videó arról, hogy a Miss Bala remake-et mennyire komolyan vette Gina Rodriguez (Jane the Virgin).

Megvan az új Jay and Silent Bob forgalmazója: Saban films. Kevin Smith azt mondja, hogy hőseink ezúttal azt tudják meg, hogy rebootolják a róluk készült filmet, és ezért mennek Hollywoodba.

A Legendary film nem akar egy percet sem veszíteni, már berendelte a Detective Pikachu folytatásnak forgatókönyvét Oren Uzieltől (22 Jump Street, Shimmer Lake). Nyilván ez nem összeg egy nagyobb franchisenál, és ha véletlenül hatalmasat üt a Pokémon-film Reynolds-szal, akkor gyorsan tovább akarják majd ütni a vasat.

Itt egy részlet a megszállt gyerekes The Prodigy-ből.

C. Robert Cargill visszatér. Hogy ki? A Doctor Strange írója készíti a folytatás forgatókönyvét is.

Jason Bateman akció komédiát rendez a Netflixnek, méghozzá John Cena főszereplésével. Címe még nincs, viszont a történet nem is hangzik annyira rossznak: egy elhagyatott filmstúdióban ragad egy család, és a díszletek életre kelnek, több filmbe is elrángatva a résztvevőket.

15 hozzászólás a “Kecsap: Tolkien, Fast and Furious 9, Miss Bala, Jay and Silent Bob, Pikachu, The Prodigy, Doctor Strange 2,” bejegyzéshez

  1. Akkor viszont tényleg nem lesz Rock az FF9-ben. Most fejezték be a Hobbs&Shaw-t, és elmegy Ballerst forgatni.

  2. FF9-ben benne lesz Tyrese Gibson? Valami balhéja volt valakivel (talán pont Rockkal?), és ezért kétséges volt a visszatérése.

  3. Bond: szerintem az az ember alvás helyett is forgat. Lehet belefér neki. Aztán lehet csak annyi szerepe lesz mint a 7ben, hogy elején kicsit mutatja magát aztán végig ágyban volt és végül megint előlép.

  4. Abu

    Mert volt az a balhé Diesel és Rock között a spinoff miatt. Amibe Tyrese Gibson is beszállt.

  5. A legnagyobb baj az FF filmekkel maga Diesel. Kibaszott unalmas csávó és a karaktere is egy rakat fos. A saját sorozatában is mindenki érdekesebb nála. Rock, Statham meg tényleg a legfaszább karaktereket hozzák.

  6. Mate815 jól mondja csak az a baj hogy Diesel produceri minőségben is részt vesz a mostani részekben így úgyis neki van igaza ha igen ha nem.Nézd csak meg a xXx 3.részét az első 40-45 perc Vin Diesel egójának simogatásával telt.Hogy Ő milyen F@sza,erős meg cool csávó.Ugyanolyan 1 dimenziós karakter Xander mint az FF Dominic-je.

  7. Miss Bala-t feldolgozni nem hülyeség. Mert egyébként egy tök jó alapötletből eléggé közepes filmet sikerült forgatni.

    A Pikachu nagyon nagy siker lesz, nem csak Kínában. Én szóltam!

  8. Am rendező ismert már ff9nél? Örülnék ha James Wan visszatérne imádom ahogy a kamerát használja és az 1 snittes jelenetek a gyengéim. De Justin Lin is jöhetne.

  9. Rock és Stathem túl nagy név ahhoz hogy kihagyják a frenchiseból… negatívan befolyásolná a bevételeket.

    Ha majd hivatalosan bejelentik hogy nem szerepelnek az ff9-ben akkor majd elhiszem.

    Attól meg h volt egy kis összezörrenés, még nem jelenti hogy nem fognak együtt forgatni. Legfeljebb, nem vagy csak nagyon kevés közös jelenetük lesz és kész.

    James Wan vagy Justin Lin mindkettő nagyon jó akció rendező :) am a 9-10 tán egybeforog így a karakterek ha benne lesznek ha nem mind a két részre igaz lesz…

  10. FF9: Vagy megoldják úgy, mint a The Good Wife-ban, ahol a főszereplőnő és a legjobb barátnője egy való élet beli összeveszés miatt 3 évadon keresztül csak telefonon beszéltek, és amikor a barátnő búcsúzott a sorozattól, akkor a bárbeli közös jelenetüket dublőrrel forgatták és összemontírozták. :D

    Kevin Smith: komolyan nem értem, fiatalon baromi kreatív filmeket csinált (Dogma, Chasing Amy, de akár a Mallrats vagy az eredeti Jay and Silent Bob Strikes Back is), erre most ezt sikerült kiizzadnia? Legalább az lenne benne a fordulat, hogy _nem_ akarják rebootolni, és ezért indulnak el Hollywoodba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.