Már megint ebédeltek az Oscar jelöltek

Minden évben készül egy ilyen kép, amin az összes épp ráérő Oscar jelölt feláll egy tabló erejéig. Hihetetlen ez a PC kultúra milyen sok embert benyomott. Vagyis… ehm.

A díjátadó február 24-én lesz, még van idő megnézni a jelölt filmeket.

human
írta
2019. 02. 05. 03:39
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Már megint ebédeltek az Oscar jelöltek” bejegyzéshez

  1. “Hihetetlen ez a PC kultúra milyen sok embert benyomott. Vagyis… ehm.”

    Azért a mostani pc kultúra Szent Grálját sikerült benyomni a legjobb filmek közé. Egyébként, csitt! :-) Még a kép után újra felerősödnek az “OscarsSoWhite” hangok. Ne kísértsük a sorsot!

  2. Tulajdonképpen azon kéne inkább gondolkozni, hogy az erőltetetten benyomottak ellenére sem borult fel látványosan a színkép. Szóval ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem feltétlenül a tó a hülye.

  3. Az NBA-ben meg alig van fehér ember………… mert Snipes is megmondta Woody Harrelsonnak, hogy “fehér ember nem ugrik magasra ” :)
    Fekete meg nem tud Oscarra érdemes filmet készíteni….. nincs ebben semi kivetni való.

  4. Komolyan felültök human trollkodásának? :D Nyilván a Black Panther túlzás de a Green Book meg Get Out meg Moonlight, Fences szintű filmek baromi jó hogy készülnek és elismerést kapnak.

  5. Kaoka: vagyis ha a kacsát többnyire nem engedik a tóhoz, és amikor mégis, akkor van amelyik nem tud úszni, de van amelyik világbajnok benne, akkor ki a hülye? az analógiát felállító? nagyon próbáljátok leegyszerűsíteni a kérdést.

  6. Szeretem ezeket a csoportképeket. Sajnálom, hogy Bradley félrenézett, de a túlsó szélen az éppen pislogó nő a legdurvább.

  7. Bale már rég visszafogyott a Ford v. Ferrari forgatása előtt. Nekem inkább Rockwell furcsa kopaszon.

  8. “Sírok baszki, Kevin Feige még itt is a musthave baseball sapiban :D” – Ránőtt, mint a Trutykóra! :D Nagyon vigyázni kell ezekkel a baseballsapikkal!

    Adam Driver nincs a képen, gondolom egy játékkarddal hadonászik abban a messzi messzi galaxisban. Nincs még vége a forgatásnak?

  9. “Fekete meg nem tud Oscarra érdemes filmet készíteni…”

    Basszus, ekkora faszságot hogy tud kipréselni valaki magából???

  10. azt mondani hogy kacsa biztos azért nem úszik a tóban, mert nem engedik oda, ugyanolyan fals leegyszerűsítés

  11. jó igénytelen kép. nem valami éles, félrement a kompozíció, és szegény széleken ülőket meg is csonkították. good job, ez az oscar szint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.