A Pet Sematary új előzetese

King talán egyik legjobb regénye, erdőben kisállatokat, és utána embereket eltemető történettel, akik visszatérnek, csak épp nem ugyanolyanok, mint eddig. Hát ebből most egy ijesztgetős gagyit kanyarítottak?

17 hozzászólás a “A Pet Sematary új előzetese” bejegyzéshez

  1. Ez az előzetes azért sokkal jobb, mint az előző. Csak aztán nehogy arra eszméljünk, hogy mindent el is lőttek. És a bemutatója mellé kérjük az IT chapter two előzetesét is.

  2. !!!!SPOILER!!!!

    Az eredetiben, mintha a fiút temették volna el, itt a lány lesz a gonosz :D.

  3. Úgy tűnik, hogy ez is egy jump scare-el telepakolt szar lesz. Hasonlóan mint az IT-nél. Amivel csak egy kicsi gond van, nem olyan nagy, hogy a kábé ötödik után már megszokod. És utána már csak röhögsz rajta amikor megtörténik. Maradok az eredetinél, meg a könyvnél persze.

  4. Nekem tetszett az IT feldolgozás, de ez valahogy nem jött át, bár nekem a régi filmekből is inkább a második rész volt szórakoztatóbb.

  5. Egy gyerek elvesztése a legnagyobb tragédia, ami emberrel történhet. Ezt szórakozatotásra felhasználni… nálam túl lép a határon. De megértem persze, hogy más máshogy van ezzel.

  6. Furcsan nezem a kommenteket.. Komoly azok itelkeznek, akik nem olvastak a konyvet? Az egesz könyv egy borzongató rémálom.. A sok jump scarehez ez egy tökéletes alap. Varom nagyon a filmet.. Sok könyvet olvastam Kingtől, de talan ez volt ez a legfelelmetesebb es legnyomasztóbb

  7. Ezt a trailert nem szabad megnézni. Tényleg. Éppen csak a fim vége hiányzik belőle. Azok közé tartozom, akik a minimális spoilereket elviselik, de végig kellett néznem a régi film egyik leghatásosabb jelenetének újrázását és a cselekményből is annyit felfedtek, hogy aki nem ismeri a sztorit, az se sok meglepetésre számíthasson.
    Ezt kár volt.
    A jump scarekkel semmi bajom, ha nincsenek túltolva és valamiért úgy érzem itt nem lesz. Amúgy szerintem jól néz ki, Johm Lithgow a Cliffhanger óta nagy kedvenc, és most valahogy Clarkot is elviseltem.

  8. Spoileres, nézzünk filmet trailer, el is vesztettem az érdeklődésemet.
    Nem tűnik túl erősnek, Apáca minőséget sugall.

  9. Jó lesz ez, én bizakodom!Bár az előzetes tényleg nem erős, de a rendezőpáros előző filmje nagyon jó volt.

  10. Tipikus közhely, de King regényeit lehetetlen megfilmesíteni, max a novellákat. Én az összes könyvét olvastam és furcsán hangzik, de nem horror könyv egyik sem (szerintem!), teljesen másról szólnak… (kösz az ívet előre is) ;)

  11. Nem értem miért jó az olyan trailer, ami kb. kompletten elmeséli az egész filmet szépen időrendben.

  12. Hát engem végképp nem győzött meg egyik előzetes sem! Szerintem sz.r lesz, de ne legyen igazam!

  13. Lithgow miatt látnom kell, zseniális a fazon. Sajnálom, hogy ritkán vállal a Dexter sori féle Trinity-hez hasonló szerepeket. Pet Sematary-ban nyilvan nem negatív karakter lesz, de attól még nagyon jól állnak neki a komor dolgok, nem kéne erőltetnie az ilyen megjött apuci 2 féle borzalmakat:D
    Ja az előzetesre visszatérve meggyőzőbb, mint a legelső. És hát igen, szinte elmeséli az egész filmet sajnos..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.