Az akadémia visszatáncolt

A nyílt levél és a többi után végül mégsem a reklám alatt adják majd át a fényképezés, a vágás, a rövidfilm és a makeup díjakat.

The Academy has heard the feedback from its membership regarding the Oscar presentation of four awards – Cinematography, Film Editing, Live Action Short, and Makeup and Hairstyling. All Academy Awards will be presented without edits, in our traditional format. We look forward to Oscar Sunday, February 24.

Talán nem a nagyközönség előtt kéne ötletelni olyasmit, ami 5 rendezővel leülve 3 másodperc alatt kiesne egy meetingen…

Persze az is lehet, hogy ez csak elcseszett reklámkampány. Legalábbis mostanra már felmerült bennem, mert mit tesz isten, eléggé közszájon forog most az Oscar. Talán azt remélik, hogy a “borzasztó szétesett lesz a show” bevonz pár erre kíváncsit. Csak hát a tényleg filmszeretők egy részét pedig lekoptatta mostanra ez a sok hülyeség.

human
írta
2019. 02. 16. 04:13
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Az akadémia visszatáncolt” bejegyzéshez

  1. Még a végén azt is bejelentik, hogy mégiscsak lesz házigazda…
    :-)

    Egyébként tényleg szép, ahol ezekbe a zsákutcákba benavigálják magukat a nyilvános ötletelésükkel.

  2. Bocsánat előre is!!!Na bassza meg…rájöttek…nem ezzel kell visszafogni az adásidőt!!!!:)))

  3. Ha már ők nem veszik komolyan magukat meg néhány saját kategóriájukat, hogyan vennék őket komolyan mások? Nyilván egyenlő mindegyik kategória, még akkor is, ha tényleg van olyan, ami engem egyáltalán nem érdekel, nem érdemel kiközösítést. Ha ez egy élő díjátadó, minden jelölt megérdemli, hogy élőben jelentsék be őt egy kategóriában és a nyerteseknek is járjon meg a live.

  4. Kb akkora fejetlenség van az Akadémia háza táján, mint a DC filmek gyártásával a Warnernél. (Szeretem a DC-t, csak ugyanaz az ide kapok, oda kapok hozzáállás látható.)

    A show után azonnal ki kellene rúgni a teljes vezetőséget és újraszervezni a nulláról.

  5. Csodálatos. :D
    Nekem is rögtön az volt az elsö gondolatom, hogy holnap meg bejelentik a házigazdát. :D Bár szerintem ha valamivel, akkor pont ezzel tudnak valamennyi idöt nyerni, nem a négyszer 20 másodperces sétával, amit kivágtak volna a 4 kategória átadásából.

  6. Volt már olyan gála amit sorra mondtak vissza a díjátadók és előadók,mégis volt show ráadásul emlékezetes pillanattal.
    Épp az oscar töeténetét olvasom és nem aggódom.Sőt már kikértem a szabit 25.-ére. :)
    Lehet,hogy van valami ebben a reklám dologban.

  7. “Persze az is lehet, hogy ez csak elcseszett reklámkampány,”

    pontosan erre gondoltam, a botrányokkal húzzák fel a zuhanó nézettséget. szerintem házigazda is lesz.

  8. DE hát ez hálivúd, nem? :)
    Én simán nézni fogom. Ez a cirkusz meg része a show-nak.
    Ez az Oscar már emlékezetes marad. Hát még ha a BP nyer! Öröm lesz olvasni a sok sírás-rívást, ahogy temetik az amerikai filmgyártást. Mint ahogy az elmúlt majd’ 100 évben már oly sokszor, aztán lám-lám, erősebbek mint valaha.

  9. Még az is lehet, hogy előre így tervezték az egészet a bejelentéstől a visszatáncolásig..a negatív hír is hír, nem?:D ha már mással nem tudják magukra vonni a figyelmet..

  10. Óó akkor vegyük úgy, hogy egy rugóra járt az agyunk:D és mikor olvastam még nem dekódoltam jól, mert nem hatott a kávé:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.