The Irishman. Valamikor. De már van teaser.

Martin Scorsese.
Robert De Niro.
Joe Pesci.
Al Pacino.

Gengszterfilm. Elszállt költségek, még Netflix pénztárcával is. CGI fiatalítás. Mi a fene lesz itt? De legalább jött egy teaser.

human
írta
2019. 02. 25. 04:33
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “The Irishman. Valamikor. De már van teaser.” bejegyzéshez

  1. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ennek jónak KELL lennie. Mert ez a film meg Tarantino új mozija még megmentheti valamennyire Hollywoodot a sok képregényes-szuperhősös hulladék közepette. Legalább egy kis időre.

  2. Mióta készül már ez a film? Még akkortájt lehetett amikor a Netdlix még garancia volt a sikerre. Már rég valami normális trailernek kéne kijönnie nem ilyen szutyoknak.

  3. Jajj,de varom már.Az utolsó nagy filmje a 3 öregnek :)
    Amúgy szomorúan látom a kedvenc filmek kérdésnél,hogy senki nem írja a casinot,heatet,vagy a goodfellast.

  4. Azért tart sokáig a film elkészítése,mert digitálisan visszafiatalították a színészeket. De nem csak egy-két perc erejéig,hanem a film bő felében az igencsak kisimult De Niro,és Pacino valamint Pesci fognak kísérteni. Ha minden igaz.

  5. És ami felett mindannyian átsiklottatok, pedig a teaser leglényegesebb része: lesz mozikban is! Ez az év híre, első napos nézés részemről.

  6. csakegysrac:
    Attól még hogy amcsiban bemutatják 1-2 héttel netflix premier előtt még egyáltalán nem biztos hogy mi is nagy vásznon láthatjuk. Bird Box is volt náluk moziban, Triple Frontier is lesz.

  7. blady: A What Happened to Monday? is Netflixes darab, mégis ment nálunk a mozikban, ebből indultam ki. Jó, azóta semmi, de ebben csak lát valamelyik forgalmazó fantáziát, ha már egy olyan B-kategóriás sci-fiben nézőcsalogató nevek nélkül, mint a magyar címen Hét nővér, is láttak…

  8. Csak azzal is az volt a baj, hogy már rég “kivettük a tékából” és megnéztük, mire kitalálták, hogy najó mégis behozzák. És szerintem emiatt sok nézőt veszítenek..

    Overlord detto, bár az Bad Robot volt, nem Netflix és limitáltan (1x!:D) adják/adták csak..

    Annihilationt sem mutatták be nálunk, pedig az is megérdemelte volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.