Megjött a The Hateful Eight a Netflixre

Mármint alapból a felkerülése nem lenne nagy szó, minden hónapban jönnek-mennek a filmek ott, viszont ezt meglepő módon is teszi: az amúgy sem rövid Hateful Eight bővített változata lesz, nagyjából ez volt a premier előtti roadshow során mozikban vetítve fizikai filmről, méghozzá most 4 részes minisorozattá vágva.

A moziváltozat 168 perc volt, ez összeadva 210-et tesz ki, bár ez főleg főcímeket és végefőcímeket jelent a részeknél (30 perc ilyen). Sajnos a magyar Netflixre nem került fel, ha jól látom, viszont alapítványilag ez jelenthet valamit. Azt írják, hogy ez a változat eddig nem volt otthoni változatban elérhető, exkluzív.

8 hozzászólás a “Megjött a The Hateful Eight a Netflixre” bejegyzéshez

  1. ezt már megint képtelen voltál úgy megfogalmazni h annak értelme is legyen…

    “(30 perc ilyen)” …. milyen?

    “viszont alapítványilag ez jelenthet valamit”??? fucking what now?:D

  2. balinyul: “milyen?” hát ami előtte van a mondatban? “fucking what now?:D” az alapítványi a torrent másfajta megfogalmazása, elég sokan használják. A roadshow változat eddig nem volt kinn se blurayen, se warezban, most a Netflixről tuti leszedik majd.

    Szerintem érthető volt a poszt, de tény, hogy későn írtam.

  3. 7. Persze, hogy érhető volt, szerintem ne magyarázkodj, aki ezt nem volt képes értelmezni az ne járjon ide.

  4. Megnézem majd akkor amcsi VPN-en, minisorozatként lehet működik, filmként hosszú lenne végigülni (nem a hossza miatt, kényelmetlen az otthoni székem).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.