Ez így?

A Wonder Woman 2 új posztere durván színes, durván 80-as évek?

Amúgy az a hír jött még közben, hogy a Warner (aki a DC filmeket gyártja) idén kihagyja a San Diego Comic-Con H csarnokát, ami ugye a legnagyobb geek esemény. Ott tolhatták volna meg extrán a Jokert, vagy akár ugye a Wonder Woman 84-et. Vagy a készülő Birds of Prey-t. Érdekes.

21 hozzászólás a “Ez így?” bejegyzéshez

  1. Hát ez valami eszméletlen epic! Instant falra kerülős poszter.
    Az hagyján hogy süt belőle a 80-as évek de az új páncélzat eléggé hajaz a Golden Eagle armorra. Nyilván szárnyak nélkül. Most már csak egy előzetes kéne.

  2. Jóég…ez egy év múlva jön? Először nem ’19 nov/dec volt az időpont?

  3. Imádom. Úgy, hogy az első film “jó, csak jó” volt nekem, és a második se mozgat meg, szóval ez tényleg a poszternek szól.

  4. Eltolták, mert a Guardians 3 lekerült 2020 nyaráról /na meg az első is hasonló dátumnál kaszált nagyot/. Jobb is, hülyék lettek volna a Frozen 2 ellen menni, ha van ígéretesebb időpont.

  5. A következő rész főgonosza a műmájer Rock lesz és megint eljátsza nekünk ugyanazt a szerepet, amit eddig mindig. Ő lesz az izmos, okos, tapasztalt kalandor-szakértő egy feszülős pólóban és kalappal, aki a végletekig empatikus és vonzó, de nem akar új párkapcsolatot, mert az asszony már colorádóban él, amióta a kislányukat elcsapta egy részeg redneck, aki még kirekesztő is. Aztán a végére jó ùtra tér és elcsábítja az amazont, de aztán egy csókon kívül nem lesz ebből semmi, csak távlati vonzódás és vívódás az érzelmek viharos tengerén, amint a kamera megmutatja, ahogy egymásnak háttal álva egyre inkább eltávolodnak szívük választottjától.
    Fin.
    Üdv a mai filmgyártásban, rágógumival vonják be a kutyaszart a nép meg jóízűen csámcsog rajta, miután megvette.
    Ennek ellenére a ww2(upszi, az más volt azthiszem) még jól is elsülhet, de már előre félek Hollywood fogyatékosságától, főleg eme plakát után.

  6. SZSZFilm: Sokan mondják hogy Aquamanes de ez nem meglepő hiszen mindkét karakter hasonlóan harcos klánból származik tehát páncélt használnak. Egyébként max annyiban hasonlóak hogy arany színű mindkettő.

  7. Nem is tudom, azért az elég rossz előjel, ha ennyire tologatják a premiert, hiszen már tavaly leforgatták az egészet, nem? Ennyi idő kellene az utómunkára? Vagy a stúdió tényleg maximalizálni akarja a hasznot?

    Egy kis off. Azt szintén nem értem, hogy a Marvel miért adta fel a novemberi premiereket és ráálltak erre a március, május és július hármasra.

  8. a poszter szép, de ha a 80as években egy nő ilyen ruhában meg harisnyában flangált volna az emberek között, mindennek kinézett volna csak amazon harcosnak nem.

  9. Most ugye azt nem tudjuk, hogy Cheetah milyen technikával készült, mert ha mondjuk full cgi akkor nem baj ha tovább tudnak rajta dolgozni vagy akármi. De alapból is jobb elmenni a Frozen 2 elől szerintem is.

    Ami a posztert illeti, tudom 80-as évek meg minden, de pride month van szóval kiélem a fantáziám, hogy ez egy jó kis időzítés pluszban az 1 év múlva és a Wonder Woman Wednesday mellé ezekkel a színekkel. WW amúgy is biszexuális, igazán hetyeghetne Barbarával, felőlem Steve nézheti :D

  10. Ez a 80as, 90es évek nosztalgia vonat kezd megfáradni, nincs is sok kedvem már felülni rá.

  11. Mekare: LOL kiégtem kösz. :D

    tükör: de hát épp ez a lényege a 80-as éveknek nem, hogy ilyen stílusban nyomta mindenki kb. :D

    Platschu: Nem tologatják csak egyszer tolták el, nyilván azért mert az eredeti helyén nehezebben hozna sok pénzt plusz a 2. rész meg úgy WW szerintem nyárra való. Meg ki tudja mit terveznek mert nekem rémlik hogy volt utóforgatás is de majd Human megmondja a tutit. Ráadásul azt mondják nem is folytatás szóval ki tudja mit akarnak lehet hogy ez is reboot lesz vagy valami. Nem csodálnám tekintve hogy Cyborg és Flash szerződése is lejár plusz ugye Cavillnek is kifelé áll a szánája Affleck meg kb 98% hogy nem tér vissza és egyelőre még azt se tudni hogy mit terveznek pontosan Pattinson féle Batmannel. Mármint hogy mennyire kapcsolják hozzá a DCEU-hoz.

  12. “de hát épp ez a lényege a 80-as éveknek nem, hogy ilyen stílusban nyomta mindenki kb. :D”

    Egy túrót, mindenki farmer mindenben meg extra válltöméses blézerekben, felsőkben, bőr dzsekiben vagy ilyen baromi vékony, de nagyon bő gatyákban/felsőkben… ilyen arany páncél meg necc harisnyát ott is megnéztek volna, hogy ez meg melyik bolygóról vagy jövőből jött és mennyibe kerül… nem a ruha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.