18 hozzászólás a “Mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order” bejegyzéshez

  1. Ezt kár volt így publikálni… a videó feléig bírtam nézni ezt a szakadozott animálást és unalmas játékmenetet, egyedül a force pull megvalósítása tetszett. Bízom benne, hogy a végeredmény ennél jobb lesz.

  2. Nagyon tetszett. Mondjuk ebből a játékból simán lehetett volna “Egy Star Wars történet” spin-off.

  3. Jó lesz ez. Kicsit lopkod a Tomb Raider és Titanfall-tól de ez egyáltalán nem hátrány. Ha nem is lesz így elsőre tökéletes, azért remélem egy idővel egyre jobb sorozat első részét tisztelhetjük benne.

  4. Nem tűnik rossznak, de a fénykardot hívjuk inkább fénybunkónak. A fránya PG13-nak meg kell felelni.

  5. Szerintem mindenképpen megér egy próbát,sőt!Nem mondom,hogy Day1 Edition lesz belőle,de mindenképpen megveszem.Már csak az EA Single Player orientációját és Mikrótranzakció teljes kivágása miatt is pacsi jár.
    Főleg ebben a PUBG világban kellene ezt értékelnünk.Szerintem…
    De ez az én véleményem. :)

  6. Sanyi Elekes: dicsérjük őket, hogy végre elhagyják amiben ők voltak a leggecibbek?

  7. Na akkor itt a félreértések végett.

    Először is az E3 egy tech demo kb + marketing. Amit itt fent láttunk, az a mechanikákat mutatja be egy alpha footage-ből. A pálya dizájn, a grafika és az animáció hagy némi kívánni valót maga után, de ha megfigyelitek, nem 1x megvárja a player, amíg adottak a körülmények egy újabb trükk megmutatásához. A játék meg maga a souls born harcrendszert szeretné erősíteni, ezért is tűnik ilyen furának. A Tindernek előbb hiszek ma már, mint egy E3-nak, de ez tényleg a mechanikáról szólt most. Nagyon sok minden lesz még a játékban ezek mellett. Év végén akarják kiadni, amit én is korainak érzek egyelőre, de a Respawn kb a régi Infinity Wardos arcok, akik a CoD 2-t, CoD MF1-2-t csinálták. Plusz a Titanfall széria az egyik legalul értékeltebb multi action shooter, szóval tudják a srácok, hogy mit csinálnak.

    human

    Ja, genyák voltak, de most úgy néz ki, hogy javítani akarnak, azért a javuló tendencia nem olyan tré és nem az EA az egyetlen köcsög kiadó. Az Activision mérföldekkel ráver. A BioWare kilúgozása után a Respawn kb az egyetlen olyan cég, ami nem bukott el az emberek szemében, itt az Anthem után már nem szabad bukfencezniük.

  8. Ha valaki azt mondja nekem, hogy ez a Force Unleashed 3, 2012-ből, akkor simán elhiszem.

    Valahogy teljesen idejétmúltnak tűnik az egész, minimális eredetiséggel, és még annál is kevesebb mélységgel.

  9. Human: Hát szerintem igen,ha egy kiadó észrevette és figyelembe vette a vásárlók véleményét ami abszolút jogos is volt megjegyzem. (Day 1 Edition-t én is megvettem a Battlefront II-ből és tényleg undortó volt)
    De!Multi nélkül,Mikrótranzakció nélkül,rábízza egy jó nevű fejlesztőcsapatra (Respawn) ezért az én szememben már igenis megtették a lépéseket azért,hogy “mindenki” (aki megvásárolja az adott terméküket és nem csak oltja úgh,hogy érdemben ki sem próbálta) azt kapjon a pénzéért amire számít és nem lehúzni szeretne mint ami sajnos korábban jellemző volt a kiadóra.Ergo javítani szeretne a róla kialakult képről. Vagy?

    Egy esélyt mindenképpen megérdemel.

  10. Megjelenés után fél évvel-évvel jó lesz 1 finom discount kíséretében a store-ból :)

  11. Akik szerint “idejét múlt” a játék, azok mit vesznek referenciának? Uncharted-et, God of War-t, amin 50-100 ember dolgozik 5-6 évig, a stúdió belepofázása nélkül, ráadásul csak egyetlen platformra kell optimalizálniuk. (?)

    A Respawn elkezdett egy tpp action avrnture játékot, ami idő közben SW lett az EA közbenjárásával. Az Unreal Engine 4 hajtja a játékot, ami ha nem is a legjobb, de az egyik legjobb játékmotor jelenleg. A story-ról nem tudunk semmit, az animációk 2019-es mércével felső kategóriások, meg lehet nézni hány olyan third party cím van ami eléri ezt a szintet, vagy normális mocap-et használ. A gameplay kifejezetten biztató, ha úgy nézzük hogy ez egy kalandjáték lightos RPG elemekkel, hangsúlyos történettel. Nem fog mindenkinek tetszeni, ez világos, de ebből a demoból azt kihozni, hogy 2012-es játék több mint abszurd. Jó lett volna, ha 2012-ben ez a szint.

    Nekem tetszik a kidolgozott facial animation, a Tomb Raider-es pályadizájn és platforming, az AC Origins-es (vagy Soulslike, bár annál sokkal könnyebbnek nézett ki) combat és remélhetőleg normális történetét is kapunk hozzá, meg nem csak egy csőjátékot.

    Kétlem egyébként, hogy novemberi megjelenéssel ez alpha footage lett volna, ilyenkor már csak tweaking van, color grading, árnyékok, fények, napszak és időjárás megváltoztatása – legalábbis ideális esetben.

  12. kellemes csihi-puhinak tűnik, én biztosan megveszem – ha nem is teljes áron.

  13. Ennyi alapján bejön a casting is remek. Ha a sztori is jó lesz akkor más nem érdekel. Ránkférne már egy jó SW játék. Viszon azért az fura hogy az EA kijelenti hogy a Single halott erre kiadnak egy Single játékot. :D

    Mondjuk az tuti hogy nem lesz intant buy mert semmit se veszek meg azonnal inkább 2-3 vagy akár több hónappal később mert addigra kiderül aminek ki kell hogy derüljön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.