Tényleg kész van az Irishman

A ki tudja micsoda utómunkát kapó Netflix-film végre bemutatásra kész. Konkrétan az idei New York-i filmfesztivált nyitja Martin Scorsese bűneposza. Ez azt jelenti, hogy szeptember 27-e, akkor kezd a fesztivál, után már többet tudunk majd róla. Az öreg gengszterfilmesek biztos összejöttek benne, hiszen itt van Al Pacino, Joe Pesci és Robert De Niro is.

12 hozzászólás a “Tényleg kész van az Irishman” bejegyzéshez

  1. mármint? beszálltak eddig is, hiszen iszonyat pénzeket égetnek el filmkészítésre. az irishmant fesztiválokra küldik és odakinn tuti lesz pár moziban, de itthon ne igazán építsetek rá.

  2. Én arra bazírozok, hogy a filmet nálunk is bemutatják, de csak korlátozottan. Mondjuk 1 hétig vetítik pár moziban, aztán szevasz. Még ez is jobb lenne, mint az online verzió. Remélem összejön.

  3. Én azért reménykedek, hogy ha limitáltan is, de behozzák 1-2 moziba, nálunk is.

  4. Ezek szerint mégis tarják az őszt? Remek hír, várós. Azért egy előzetest már néznék. Hazai bemutatóról én még nem láttam semmit, de ha be is hoznák akkor tippre 1-3 hónapos késéssel akkor meg már kb minek?

  5. Szégyen gyalázat,igenis elvárom hogy legyen moziba.
    Scorsese helyett ezt kikötöttem volna szerződésben,szerintem vam akkora név hogy ezt megteheti,kurvára nem akarom tévében nézni.

  6. Ki tudja milyen utomunka?Kis kereséssel kiderithető hogy lesznek olyan jelenetek ahol a szereplők fiatalitva lesznek…. ILM nem gyanus? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.