17 hozzászólás a “Melyik sorsot választod” bejegyzéshez

  1. Imádom az első kettő Terminátort, sőt szeretem a 3. és 4. részt is. De ez valami borzalmasan gyenge gagyi maszlag. Szerintem a jövőben való háborút kellene folytatni. Nem kell már bele az öreg sem. A 4. részben jól lezárták a Schwarzenegger dolgot. Ha úgy nézzük, a 2., 3., 5. és ez is ugyanazzal a bonyodalommal rendelkezik, kicsit megvariálva az egészet. Erre tényleg fizetni akar valaki?

  2. Az első kettő plakát jól néz ki, a másik kettő nem tetszik.

    Én meg fogom nézni moziban, még akkor is, ha nulla százalékot kap a rottentomatoson. Ez van.
    🙂

  3. Azt, amelyik nem ilyen patikakimért szar.
    Épp tegnap néztem újra a Hetedik c. filmet, meg lehet nézni, hogy 20 évvel ezelőtt milyen baró képi világot tudtak csinálni szídzsíáj nélkül.
    Én is tuti moziban nézem, max felkúrom az agyam, mint az ötön.

  4. Mit értesz képi világon a hetedikben? A sötét esős borongós helyeket? Akkor az Alien VS Predator 2 is egy remekmű….

  5. Én sokat várok a filmtől a 3-4-5.részhez képest !
    Még mindig az az érzésem, hogy rendben lesz a film.
    Arnold és Linda posztere király.

  6. Slash és Axl Rose úgy tudom már látott egy nyers verziót a filmből,ezért döntöttek arról,hogy ismét adnak egy dalt a terminator sorozathoz. Valszeg rendben lesz a film.

  7. Mókát félretéve, arra értem, hogy a Hetedik 95-ben készült, és CGI nélkül olyan nyomasztó, sötét, darkos, REÁLIS képi világot alkottak, hogy csak na. Az utca is utca volt, nem egy stúdió-utca, mögöttük ződháttérrel. Azért nem mindegy, hogy valós helyen forgatnak, vagy CGI, mert kurvára feltűnő. De hát persze, olcsóbb úgy megcsinálni, itt is pl. a gyár… De tucat más filmet is fel tudnék sorolni, csak tegnapelőtt pont azt néztem.
    Egyébként az is áll a szar filmek hátterében, hogy manapság már úgymond elkényeztetik a készítőket pénzzel, régen meg az volt, hogy kb. lófasz büdzséjük nem volt, így kreativitással kellett pótolni a pénzt. Termi egy például azért játszódik főként éjszaka, mert nem volt pénzük utcát záratni, és éjjel üresek voltak.

    José, ezt hol olvastad?

  8. “Slash és Axl Rose úgy tudom már látott egy nyers verziót a filmből,ezért döntöttek arról,hogy ismét adnak egy dalt a terminator sorozathoz. Valszeg rendben lesz a film.”

    biztosan csak azért :D

  9. human, utánaolvastam, tényleg írják, de hát a Genisys-ben is volt Bad Boys és más jó zene, mégis egy kalap szar a film.
    De ja, nyilván a zene fogja vinni a filmet :D
    Inkább a klasszik termitheme lenne benn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.