13 hozzászólás a “Birds of Prey a poszteren” bejegyzéshez

  1. ez valami borzalom gagyi

    az elkepzeles meg nem is lenne rossz de ez a kivitelezes

    a nyakan a felirat … uramisten

    mindegy majd BossLogic csinal egy jobbat

  2. Szerintem ez ilyen félrement kora-’90-es évek design akart lenni, akkor menőnek számított az össze-vissza ollózott kezdő MS Paint kollázs stílus. Legalábbis akkor 16 évesként, a Cinema magazin reklámjait lapozgatva annak tűnt :D

    Persze attól még nem jó, a DCEU-filmek nagy részét meg utáltam, de ezt akkor is meg fogom nézni.

  3. Van ami nem öregszik jól, úgy látszik az amit épp másolni próbálnak ilyen. Ez szerintem egy borzalmas poszter lett.

  4. Értem mi a baja az embereknek a poszterrel de aki ismeri a képregényt az szerintem észreveszi hogy ez 100%-ig tiszta Harley és én csak mosolyogni tudok rajta és remélem a film is hozza ezt a stílust.

  5. DarkEagle: azt hittem Harley erőltetésével megfosztják a többi karaktert a saját agencyjétől, konkrétan nem is láttuk a többieket rendesen eddig. Még a végén a Birds of Preyből Harley only filmet csinálnak, ami rosszabb húzásnak tűnik, mint amit egy bizonyos másik filmnél műveltek és folyamat leszólod.

  6. Szerintem hibátlan ez a poszter! Sok gagyi volt mostanában, de ez kivitelezésben, színekben, trashben, konvenciókban maiximálisan teljesít.

  7. Human: Értem amit mondasz nekem se tetszik ez a része de én már az elején is mondtam hogy ez nem feltétlen igazi BOP film lesz csak bekerül a környezetükbe Harley, ezért is van szerintem ez az alcím.

    Egyébként a Harley képregények a DC talán legjobban fogyott képregényei szóval hidd el egyedül is megállná a helyét. Jelenleg van vagy 3 comic jön egy animáció meg most ez is.

    Ha a Pókira gondolsz akkor ott jogosabb mert Starknak semmi köze Peterhez. Míg Harley azért elég sokszor szembekerült a BOP-el. Meg ugye ő antihős. Szerintem sokan félreértik a filmet (titkon talán reménykedek hogy az lesz amire gondolok és jó film lesz) mondjuk ez főleg a címválasztás miatt lehet de én azt várom hogy Harley szemszögéből látjuk majd a BOP tagokat és így érthető lesz az is hogy pl Barbara miért nincs a filmben. Persze meglephetnek és utólag bekerülhet majd de elég kezdőnek tűnnek még itt a tagok szóval ki tudja. Amúgy a poszter is ezt sugallja szerintem hogy Harley besokall a többiektől de mivel agyalágyult ettől még élvezi. :D

  8. Nincs köze Starkhoz? És te mondod azt, hogy mekkora képregény guru vagy?
    Civil War event. Staek miatt fedi fel magát, Stark támogatja anyagilag és páncélt is kao tőle. Tényleg nincs köze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.