14 hozzászólás a “Égjen minden” bejegyzéshez

  1. Nekem ez meg mindig meta. Ez a Joker az a Joker de nem ugy. Itt sztem nem lesz nevetogaz meg harley quinn.
    Ez egy Joker aki olyan mint az a Joker. De nem az.

  2. Fiti:

    Szerintem jó esetben is 1000-en látták eddig a világon. Ez a pont csak a látatlanban lelkesedők érdeme.

  3. Sokkal többen látták mint ezer elvégre a filmfesztiválra nem 1-2 ezer ember jár. :D Mondjuk ettől még nem megbízhatóbb az IMDB. Na nem mintha a Rotten az lenne főleg a hülye újításaival.

  4. Könnyen lehet, hogy nagyot fog ütni ez a film. De vajon megmarad-e standalone movie-nak, vagy megpróbálják folytatni is? És ha jön a Pattinson-féle Batman, ott lesz megint egy teljesen új Joker? Mert Phoenix mintha még azt is nehezményezte volna, hogy Thomas Wayne szerepel a filmjében, mert hogy ő nem akar képregényfilmben szerepelni.

  5. már megint imdb előzetes pontokról van szó? ahol még nincs elég szavazat ahhoz, hogy esetleg ezeket a premier előttieket máshogy súlyozhassa a site?

  6. 13000 szavazat az nem 800, vagy 1000 ami szokott lenni. Nemde?
    Tudom hogy nem reális, de akkor is magasabb mint az átlag.

  7. Fiti: igen, de bemutató után súlyozhatják úgy, hogy ami előtte jött az csak félig számít, vagy ilyesmi. most még nincs elég adat ahhoz, hogy ilyesmi történhessen. Mondom, fel nem fogom honnan jött mostanában ez az imdb nézegetés a premier előtt, miért kattantak rá a népek, amikor az imdb nagyjából arra jó, hogy ha már ment moziban a film, akkor utána ott van minden infó egy helyen.

  8. Én véletlenül néztem, nem azt kerestem. Akkor szoktam pontszámot nézni, amikor már megy legalább 1 hete a film.

  9. Ettől a filmtől picit tartok, ami jó vicc képregényfilm esetén. Mégis mi a fenétől parázhatok? Az lesz benne, amit érezhet az átlagember, hogy egy elbaszott világban egyetlen szabadság élmény létezik, a totális gátlástalanságé. Joker a nyomorult kisember felszabadítja magát és terrorba taszítja a többieket. Valami ilyesféle mottóval: “Röhögni fogsz, ha beledöglesz is. Jé, beledöglöttél… Hol a következő?”
    Végső soron ennek sincs sok értelme, de legalább Joker jól érzi magát. És nem ez a célja mindannyiunknak, hogy kurta földi létünkben megtapasztalhassuk a felhőtlen boldogságot?
    Na, ezért paráztat a film, mert képregényes alapja ellenére túlságosan igazi lesz. A plakát is borzongató nekem. Tetszik. XD

  10. Algieba: azért nem vezetném le előre, hogy mi lesz a vége és erkölcsi üzenete a filmnek. eddigi tapasztalatok alapján azért nem hinném, hogy egy stúdiófilmnek az lenne, amit te írtál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.