Az 1917 új előzetese

Egyszerű a küldetés: a két fiatalnak el kell juttatni egy üzenetet egy csapathoz az I. világháborúban, azt, hogy csapdába haladnak. Csak ehhez iszonyat veszélyes területen kell átvágni.

És igen, gondolom megvan, hogy ez az a Sam Mendes film, ami Birdman szerűen “vágatlan” vagyis one shot lesz. Végig követjük a résztvevőket.

human
írta
2019. 10. 04. 03:25
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Az 1917 új előzetese” bejegyzéshez

  1. Na ezért érdemes megmaradni filmbuzinak. ÉS Tommen király, első ezen a néven – nem gondoltam hogy ilyen gyorsan felvezetik a srácot, nekem a GoT-ban is nagyon adta ahogy látszik, tetszik ez az egész a korral, a snittel, a színészekkel, a rendezőkkel. Wow és WOW.

  2. A Knives Out és a Midway után állítólag ezt a filmet is a Freeman Film húzta be.

    Szóval a szinkronpártiak pezsgőt bonthatnak.

  3. Istentelenül várós ez a film, a trailer is remek hozzá.

    @dochollywood

    A Knives Out-ot a legutóbbi, Freeman-től származó infóim szerint tervezik behozni feliratosan. A Midway-ről nem tudok semmit.

  4. @gore

    Látva az idei rátájukat (John Wick 3., Dermesztő hajsza, Hellboy, Csekély esély, Anna, Wall Street pillangói stb…) = csak szinkron.

    Erősen szkeptikus vagyok.

  5. @dokiholi

    Szerintem jogosan abszolút, mindenesetre bemásolom pontosan mit írtak vissza haveromnak arra a kérdésére, hogy lesz-e feliratosan: “Nagyon szeretnénk feliratos kópiát. Rajta vagyunk az ügyön :)”

    Nyilván ez sem garancia még semmire, de hátha. Bocsi az OFF-ért, itt én ezt el is vágom (HA MÁR A FILMBEN NEM VÁGNAK EGYSZER SE HÁH GOT’EM).

  6. Ha nem tudnám, hogy Roger Deakins az operatőr, akkor is rájönnék. Konkrétan a színkezelés, beállítások egy része egy az egyben idézi a Skyfallt. :)

    Jó film várható. (Remélem.)

  7. gore: én is kérdezgettem őket valami más filmről, de ott még hajlandóságuk sem volt, lehet előrelépnek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.