A Star Wars rajongók megússzák

Az ugye megvan, hogy a Netflix iszonyat pénzt fizetett a Game of Thrones-t készítő David Benioff & D.B. Weiss párosért. Ez az ő dolguk, viszont most már hivatalos: ez egyben azt is jelenti, hogy nem érnek rá a Star Wars filmekre. Elvileg egy új trilógiát csináltak volna, amihez még Rian Johnsonnal is egyeztettek! (A kamuk hada ez az egész, de Rian távozása majd csak januárban egy pénteken derül ki.)

We love Star Wars. When George Lucas built it, he built us too. Getting to talk about Star Wars with him and the current Star Wars team was the thrill of a lifetime, and we will always be indebted to the saga that changed everything. There are only so many hours in the day, and we felt we could not do justice to both Star Wars and our Netflix projects. So we are regretfully stepping away.

David Benioff & D.B. Weiss
human
írta
2019. 10. 29. 12:01
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “A Star Wars rajongók megússzák” bejegyzéshez

  1. Feige máris elkezdett dolgozni a háttérben Kennedy helyett? :D
    Őket már most le lehetett építeni, aztán jövő év elején jöhet a hír Johnsonról meg Kennedyről.

  2. Tök vicces, hogy a star wars is úgy fog járni, mint azok a sorozatok, amiknek volt egy marhajó első évada, aztán évekig reménykedik a sok hülye, hogy egyszer majd megint jó lesz.

  3. HAH ezt a sok PR faszságot. “regretfully stepping away”, persze, az Egér szépen megmondta nekik, hogy vagy lelécelnek maguktól, vagy tönkrebassza az egész karrierjüket (azt a keveset, amit GoT 8. évad után maradt).

  4. “A kamuk hada ez az egész, de Rian távozása majd csak januárban egy pénteken derül ki.”

    mekkora egy büdös paraszt :D:D:D

  5. Rég volt a Star Wars filmek környékéről ilyen jó hír. Már csak Rian Johnson és Kathleen Kennedy távozására várunk, és akkor talán… Talán nem leszek rosszul ha meghallom a Star Wars nevet.

  6. Minden hülye úgy örül mintha karácsony lenne kb közben meg édes mindegy ki csinál SW filmet úgysem lesz jobb mint közepes mert amíg a Disney-nél vannak a jogok nem fognak kockáztatni, lásd MCU. Baromira nem rendezőkön múlik a SW filmek sikere főleg hogy a közepes is bőven elég a legtöbb embernek elvégre mindenki ott van day one a moziban utána meg mindenki rinyál hogy miért szar a SW univerzum. :D

    Azt viszont röhejesnek találom hogy egy közepes GOT finálé miatt anyázza őket mindenki holott a többit is ők csinálták. De persze az már nem lényeg.

    Részemről amíg Disney logóval adják el a Star Wars univerzumot addig úgyis tökmindegy ki csinálja, akár én is csinálhatnám a végeredmény ugyan az lesz úgyis. A fele brigád anyáz a másik meg imádja és van akiknek tök8.

  7. Weiss-székkel nem a rendezés miatt lett volna baj, hanem az írás miatt szerintem. Kis túlzással mindegy ki rendezi, ha úgy van megírva mint a TLJ.

  8. Sajnálattal de én is elengedtem az SW filmeket.

    (A The Mandalorian sorira még kiváncsi leszek)

  9. “Tök vicces, hogy a star wars is úgy fog járni, mint azok a sorozatok, amiknek volt egy marhajó első évada, aztán évekig reménykedik a sok hülye, hogy egyszer majd megint jó lesz.“

    Bár fölösleges, de azért megemlítem 100x is, hogy a Disney-féle epizódokat a nagy többség szereti.

  10. Én is egyedül a The Mandalorian-ban bízom még, pusztán azért mert egy teljesen új alkotógárda, teljesen más megközelítése még akár jó is lehet. Van esélye, még ha nem is túl sok. Az SW moziknak már nincs, alapból és totálisan kisiklottak, nem támogatom a mozijegyemmel, az biztos.

  11. Ez a közös megegyezéssel elvállás Hollywood-i megfelelője :) Gondolom egér bácsi az utolsó SW-től teszi függővé a további munkákat.

  12. Engem személy szerint már egyáltalán nem hoz lázba semmilyen Star Wars hír, maradok a régi trilógiánál és a Sith-ek bosszújánál. Túl sok mindent akarnak lenyomni az emberek torkán rövid idő alatt. Pedig ezek az új filmek épphogy elmennek szódával, nincs kreativitás, eredetiség, csak a CGI és a béna erőlködés.

  13. Mandalorian fogja megmenteni ezt az évet kb sw téren. 9 az ilyen “1xmegnézzükmerthátkötelezőéskíváncsivagyokavégéredeamúgymárleszarom” kategória

  14. “Bár fölösleges, de azért megemlítem 100x is, hogy a Disney-féle epizódokat a nagy többség szereti.”

    Csak az a baj, hogy nem azoknak tetszett, akik egy SW filmre 4-5x is elmennek moziba, hanem azoknak, akiknek igazából mindegy, hogy mit is néznek, és valószínű azt se tudják, hogy mi volt az előző részekben. És pont ez a HC réteg adná azt a plusz 30-40% forgalmat a többszöri nézéssel.

  15. Mandalorian fogja megmenteni ezt az évet kb sw téren. 9 az ilyen “1xmegnézzükmerthátkötelezőéskíváncsivagyokavégéredeamúgymárleszarom” kategória
    MINDEN SZAVAD ARANYBA KÉNE FOGLALNI!

  16. @FD

    Ha így lenne, akkor olyan filmet csinálnának. Ne gondolja senki, hogy nem pörgetnek hatalmas összegeket arra, hogy mi a leginkább eladható. Pont nem érdekli Disneyt az a pár ezer HC fan, ha nyernek pár százezer olyan nézőt, aki a Transformerset várja lézerkardokkal.

  17. @rev Solo megvan? Valami mégse működik, eddig el lehetett bújni ” kit érdekel ki mit gondol, ha bevétel ok” üres frázis mögé. Ott az nagyon földbe állt, onnantól day1.

  18. 21.

    Már a TLJ bevételein is látszott, hogy hiányzik az a “pár ezer” :))) HC fan a moziból. Azért mégiscsak 70%-át hozta az előző résznek. Azért mégiscsak 600M dolcsiról beszélünk

  19. Lehet hogy a nagy többség szereti a DSW filmeket, de ugyebár éppen belépőben van civilizációnk a Hülyék Paradicsomába, úgyhogy ez az érv inkább öngól, mint bárminek a megerősítése – főleg nem annak, hogy a DSW filmek kimunkáltak, egyediek, ötletesek és bármilyen módon a nyomába érhetnének Lucas ilyen irányú munkásságának. A nagy többség szereti a képregényfilmeket is, hát na… Attól még egyik sem lesz olyan klasszikus, mint a Volt egyszer egy vadnyugat, a Keresztapa, az Alkony Sugárút, vagy az Aranypolgár. (Nézzétek már meg a Gonosz érintése nyitójelenetét… A mai generációnak köze nincs az ilyen szintű filmes tehetséghez.) A nagy többség (rövidítve plebs) minden eddignél ostobább és igénytelenebb, felszínesebb. Úgyhogy nagyon nem mérvadó az, hogy ez a massza mit szeret. Azt szereti, amit a képébe tolnak. Fogyasztják oszt jöhet a következő, úgy instant módon, leegyszerűsítve. Ennyire számít, hogy mit szeret a nagy többség.

  20. George Crusader, SpreeNaute: persze igen, a vilag lakossaganak 99%-a hülye, de Ti es az osszes megmondoember az 1%-ba tartozik!

  21. anthony711: Sajnos tényleg sok a hülye,és ahelyett,hogy okosítaná őket a filmipar,inkább kiszolgálja és eteti a szeméttel. Sőt tovább megyek,a tulnyomó többségnek ez így van jól,mert semmi féle igénye nincs a színvonalas filmekre…

  22. Kempesbaba: egyetertek azzal hogy sok a hulye, viszont fotelbol alkotni magasroptu szociologiai megfigyeleseket annak erdekeben, hogy alatamasszuk egy filmrol alkotott velemenyunket, mikozben magunkat piedesztalra emeljuk – szinten nepbetegseg.

  23. Kempesbaba: nincs konkret celpontom, inkabb a jelenseg idegesito. Szamtalan poszt alatt lehet olvasni (tobbnyire SW), hogy meg ha a nagy tobbseg szerette is, mennyire rossz filmek azok, es hogy a tomeg az valojaban nem mas, mint agyatlan csorda, legy es a sz*r esete, es a tobbi… Ezek a megfigyelesek nem megfigyelesek – merges, megalapozatlan, buborekban szuletett gondolatok, melyeket a megalkotojuk csak a sajat es kornyezete velemenye alapjan formal. Ha pedig ravilagit valaki az ellenpeldara, ami esetleg ot tenne kisebbsegbe, akkor termeszetesen a nagy tobbseg lesz az idiota. Eppen mi passzol az agendahoz.

  24. anthony711:Sok igazság van abban amit írsz,de valljuk be a filmeknek és úgy általában a médiának nagy a közízlésre gyakorolt hatása. És attól még valami nem lesz jobb,mert sokan szeretik (lásd pl mcdonalds)

  25. Kempesbaba: igaz, de en ezt ugy mondanam, nem MINDEN lesz jobb tole. Es szerintem azt Te is el tudod ismerni, hogy ha a McD nem is jo sok ertelemben, valamire megis jol ratapintott, amit szerintem rovidlato annyival letudni, hogy persze, mert az embereknek csak a szemet kell.

  26. Kempesbaba: biztosan van benne valami, ami tetszik az embereknek, meg ha azt Te, vagy más elsőre nem is képes meglátni. SW ugyanúgy: én pl nagyon szerettem a Last Jedit, mindennel együtt, legfőképpen azt, ahogyan Ryan lerombolta a készen kapott mitológia ideáját, mind sztori, mind stílus szempontjából. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de kifejezetten jó filmnek tartom, mai napig. De persze ezt nem mondhatom el, sőt, nem is létezek, de ha igen, akkor is idióta vagyok.

    Ahogyan a McDonalds is képes adni alacsony áron, gyorsan annyi mennyiségű ételt, ami feltolt, tehát tulajdonképpen megkapod a pénzed értékét, bőven…

  27. az érvelésedben az a baj, hogy ott a Suicide Squad, ami szintén hozott kurvasok pénzt, és védik jó páran akik “meglátták benne”. Mármint a Last Jedinál jó lehet az elméleted, egy ügyes filmkészítő felrúgta a szabályokat, de azért forgatni nem felejtett el, szóval normálisan összerakta a művet, még ha nem is tetszik sok embernek – viszont a Squadnál még kompetens filmkészítésről sem beszélgetünk, mégis szavazott a nép pénzzel és védik a rajongók, pedig szerintem arra te sem mondod, hogy jó. Csak arra utalok, hogy a te oldalad “sok embernek tetszett, így nem lehet igazán rossz” sem egyértelmű, ha általánosabban nézzük, akármennyire is idegesítő néha a magas lovas “szar a film, de a pórnép zabálta” kijelentés.

  28. Hát virágozzék minden virág :)
    A témát részemről le is zárom.
    De az utolsó bekezdésed azért nagyon nem igaz. Ajánlom figyelmedbe a Super Size Me című opuszt (ha már úgy is filmes oldalon társalgunk)

  29. human: én is érzem, hogy annyiban sántít, hogy sok olyan dologra nem lehet ráhúzni, ami valóban rossz, pl. az általad említett SS. Sokkal inkább szerettem volna a jelenségre rámutatni, meg annak az idegesítő mivoltára, rövidlátó jellegére. De szerintem pl. egy SS-nél sem éppen az a legfőbb probléma, hogy a néző hülye, és neki ennyi elég. De ez a kérdéskör valóban nem egyértelmű, kétdimenziós.

    Kempesbaba: láttam, és az utolsó bekezdést pont onnan idéztem! :) Nem védem persze a McD-t, de ha ebből a szemszögből nézzük, azért egy réteget, egy bizonyos igényt mindenképpen kielégít.

  30. @sandor Solonal is megállja a helyet amit irok. Hozott x százmilliót, ha meg kielégítik a hc fanokat lehet hoz 10et. Te meg én nem tudjuk, a Disney elemzői meg igen. Befektetést így csinálnak, ez meg biznisz nem művészet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.