Olaszország gyönyörű volt mielőtt Bay elszabadult

A 6 Underground új előzetese arra megy rá, hogy Olaszországban micsoda szépségek vannak. Közben Reynoldsék a felét lerombolják, és minden robban, sőt, még egy faszméregetés is elfér. Nem mellesleg bemutatják, hogy nem tipikus akciósztárok a karakterek, hanem kifinomultabb arcok.

Annyira komolyan komolytalan ez a Netflix film, hogy kötelező lesz.

13 hozzászólás a “Olaszország gyönyörű volt mielőtt Bay elszabadult” bejegyzéshez

  1. MEGA LOL!
    Ez hatalmas volt! :D
    Az eleje olyan szép, hogy a legszívesebben már csomagolnék is… :)

  2. Nem hittem volna, hogy valaha várni fogok egy Bay filmet. Persze moziban nem mennék rá de így netflixesen simán belefér.

  3. Nekem ez nem jött át. Pedig a Pain & Gain szerintem az egyik legjobb filmje, ha nem a legjobb, de ez így. :/ Elég tré. Nem poén a műemlék rombolás szvsz.

  4. Nekem ezek az európai helyszínek nagyon nem jönnek be ilyen üldözéses jelenetekben. És a Bay-style sem érződik…

  5. Reynolds neve engem jobban taszít mint maga a tény h Bay rendezte. Komolyan szörnyű amit csinál. Ugyanazt az egydimenziós karaktert hozza mindenhol, interjúk alatt, social mediaban, a filmjeiben. Mindenre van egy “jópofa” beszólása, hiszen annyira vicces a gyerek…

    És tudom, van még jópár ilyen színész, csak ő valahogy jobban szúrja a szemem. Ugyanolyan szar színész a mint a zöld lámpásos időkben volt, csak most brandet építettek köré. 🤷🏻‍♀️

  6. Ez a komment megnyerte a mai napot:
    “This looks like the most Michael Bayish Michael Bay movie ever made.”

  7. Ez a trailer ötletes volt, jobban bejött mint az átlag történetmesélős trailerek. Reynolds meg nekem jöhet bármilyen mennyiségben, nagyon bírom a humorát meg a hangját. Ugye Pikachu-ban többnyire csak a hangja volt. Mondjuk pl. a Hobbs and Shaw-t nálam az ő cameoi mentették meg.

    Ezt a filmet várom, nemtom milyen lesz a végeredmény remélem kicsit visszaköszön a klasszikus Bay, napokban volt itt valamelyik UK kábelcsatornán a Szikla, hát az még mai szemmel is simán vállalható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.