Maximum Bayhem

Azt hiszem rég röhögtem ennyire traileren, mint a 6 Underground új reklámanyagján. A szokásos Reynolds szarkazmus mellett még egy rakat ötletük volt!

Extraordinary.

13 hozzászólás a “Maximum Bayhem” bejegyzéshez

  1. Nem értem ebből miért nem lett mozifilm, semmilyen értelemben nem indokolt, pláne anyagiban nem, ez simán kaszált volna 7-800 milliót, és lehet, hogy még alul is becsültem.

  2. pont ez a lényeg gondolom, hogy a Netflixen “mozifilmes” originalokat nézhetsz, fizess elő. Igazából havi 1 mozihegy ára kb.

    + bele kell húzniuk, mert ugye egyre kevesebb mozifilmet kapnak meg a többi stúdiótól, hiszen már azok is a streaming pecsenyéjükön dolgoznak.

  3. 1: Hát azért, mert rosszul gondolod… ez 250 milliót hozna világszinten egy 150 milliós költséghez..ház ezért… Te gondolod rosszul, nem mindenki más…

  4. Dean6: van benne valami, mármint Bay mostanában nem annyira hasít, mint régen. Sőt, ez még jobban pórul járhatna, ha csak annyit hozna, mint egy 13 hours.

  5. 3: Bay akciófilm az egyik legmenőbb sztárral, és ráadásul az akciók még messze ki is emelkednek a felhozatalból, és szerinted 250 milliót hozna? Hát, nem gondolom rosszul, és persze szó sem volt én vs mindenki másról.

  6. Szerintem is többet hozna 250 milliónál. A 13 órának alig volt reklámanyaga + nem is sok mozi vetítette..szerintem ezért sem ért el magas bevételt. Ezt a filmet azért tolják rendesen ahhoz képest, és ahhoz képest is hogy netflix. Bay remek akciófilmeket csinál. Ahogy látom itt is egyedi akciójelenetek lesznek azért, tényleg nem csak a mostanában megszokottak. Szerintem az itt látottak miatt méginkább temethetjük a bad boys-t. Pedig az első 2 részét imádom..de az új már a legelső előzetessel sem csigázott fel egyáltalán. Hiányozni fog onnan Bay stílusa véleményem szerint.

  7. szerintem is sokat hozna moziban, Reynold nagy huzonev let, Baytol meg mindenki var egy nagy visszaterest.

    engem ez a film meg mindig cask a STORROR miatt erdekel :D (van egy sanda gyanum hogy a legtobb jo koreografiat nekik koszonhetjuk)

  8. A Pain and Gain /ami sztem egy kurva jó Bay film/ hozott kevesebb,mint 81 miliót világszinten a Rock-kal meg Wahlberggel.
    A 13 Hours Amerikában majdnem 53 millió, worldwide kevesebb, mint 70. A 2005-ös Sziget 120 milliós költségvetésre húzott egy 35,8-at az USA-ban, világviszonylatban meg 127-et. /ezeket most a the-numbers-ről szedtem össze/

    Bay a Transformerseken kívül nem igazán tud sok pénzt hozni.

    Reynolds a Deadpool-on kívül nem volt sikeres franchise-ban /persze a Pikachu most szolid siker meg a Hobbs and Show-ban cameózott egy pár percet, de ezekben nem lead actor/.

    Úgyhogy szerintem erősen túlbecsülitek a film mozis bevételét /ha oda lenne szánva/.

  9. 10. blurayfan: “nem gagyi netflix-re”

    Nekem eléggé megéri, hogy nem kell a sok csipszevő közé menni, hanem itthon, a kanapén nézhetem plusz pénzkiadás nélkül – amit nyilván nem tennék bele, ha moziban vetítenék. Ízlések és pofonok :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.