A 6 Underground végső előzetese

A pénteki program már megvan. Watch me, watch me, do this. Ryan Reynolds a mastermind, összeszed egy csapatot, akik MINDENT felrobbantanak, szikrázva, hiszen anélkül nincs Bay film. Annyira késznek tűnik, a marketing csapat iszonyat kitett magáért, ha a mű nem hozza ezt.

human
írta
2019. 12. 09. 18:31
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A 6 Underground végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Akárki akármit mondhat Bay-re, de iszonyú profin tudja belőni a szögeket, elemeket, legkisebb részleteket, színeket, karaktereket, akár egy jelenetre, hogy az odacsapjon.
    Can’t wait for Friday :)

  2. Sohasem gondoltam volna, hogy az kb 15 évvel ezelőtti nyálas csávó REynolds felnőtt fejjel ilyen jóféle akciófilmeket hoz el, mint az elmúlt években jópár (jó-jó, mondjuk RIPD meg Lantern eléggé meh).

  3. Tényleg mondhat bárki bármit Bay-re, de akciót rendezni nagyon tud, és igazi szórakoztató filmeket tud csinálni. Nem a kritikusoknak készíti a filmjeit, de a közönség elég jelentős része mai napig “falja” tőle jövő mozikat. Nyilván nem elgondolkodtató filmekben utazik mint pl Nolan, de személy szerint én minden rendező munkáját elismerem. Mindenkinek van egy stílusa..Bay-nek ez a laza, cool, agykikapcsolós szórakoztató közeg a hazai terep. Jó kikapcsolódást nyújt majd ez is szerintem. Ahogy egy korábbi posztnál is írtam..szerintem többen fogunk erre emlékezni, vagy többször fogjuk megnézni ezt, mint a Bad Boys új részét pl.

  4. Vmelyik poszt alatt téma volt hogy ez miért nem moziba került.

    Engem ez a film csak a Storror miatt érdekel és a mai videojukban említették hogy pénteken Red carpit premierre mennek New yorkba szóval valamilyen bemutató csak lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.