Tom Hooper nem erre számított

A Cats rendezője is megszólalt a trailer fogadtatása kapcsán:

I was just so fascinated because I didn’t think it was controversial at all. So it was quite entertaining. Cats was apparently the number-one trending topic in the world, for a good few hours at least.

Nem gondolta volna, hogy megosztó az előzetes, és szórakoztatta a fogadtatása. Az első trailerről van szó, arra még azt is mondta, hogy nem volt kész a VFX.

human
írta
2019. 12. 09. 11:22
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Tom Hooper nem erre számított” bejegyzéshez

  1. Nekem ez a film nagyon zsákbamacska:), vagy nagyon nagyot megy, vagy bukta, vagy a 3. hogy bukta de némi díjakat kap.

  2. Ez tipikusan az a film amit csak a készítők és néhány elborult elméjű egyén fog majd ajnározni! Na meg az olyan kritikusok akik azt is művészetnek veszik ha a saját sz@rukra ráverik és közben azon röhögnek! :/

  3. Ha szórakoztatta a nézők reakció, kivancsi leszek, hogy egy anyagi bukta után mennyire fogja szórakoztatni, hogy kevésbé fog kapni munkát. Elvarazsolt fa**fej rendezők.. sose értettem.

  4. Szerintem nem lesz bukta, főleg, ha tényleg csak 100 millióba került, nem pedig 300-ba, mert ez esetben bukta lesz tényleg. De ha 100 + forgalmazás és marketing, akkor simán kinéz neki egy 400 millió a karácsonyi időszakban WW és akkor már nyernek is rajta jócskán.

    Ettől eltekintve nagyon ócskán néz ki az egész. Mintha a híres színészeket bepalizták volna a márkanévvel, hogy ebben játszanak. Kb. Movie 43 bepalizásnak tűnik, ha olyan vacak lesz. Persze, ettől függetlenül anyagi siker még lehet.

  5. Nem néz ez ki olyan rosszul, és mégiscsak az egyik legnagyobb színházi siker. Én minden önálló, újító szándékú filnek drukkolok, így ennek is, és ha jó kritikákat kap, még meg is fogom nézni moziban.

  6. Én nem értem ezt a hisztit. Tényleg rém idétlenül néz ki, de lazán egyedibb, mint a legtöbb kortárs szuperprodukció.

  7. Értem, hogy manapság minden csodás vagy borzalmas, de volt régen ez az opció, hogy meh, nem fog meg, vagy meh, szerintem ez így rossz, nem nézem meg. Minősíteni azokat, akiknek meg tetszik, az már végképp rossznak tűnik, nekem.

  8. “Tuti bukás”, “röhejes kinézet”, “csak idiótáknak tetszhet”, stb stb stb….

    Megértem azokat, akik így éreznek. Gondolom fiatalok, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi az a színház (film előtag nélkül), mi az a musical vagy olyan családban nőttek fel, ahol a szülők/nevelők inkább ittak még 8 üveg sört, minthogy megnézzenek egy művészi értékkel rendelkező alkotást.

    A Macskákon való viccelődés, annak megfilmesítésén való gúnyolódás persze nem más, mint a régi értékek elvetése, ami szükségszerűen a generációváltások velejárója. És ennek a generációnak persze fogalma se lehet róla, hogy a 80-as években – a magyar tv nézőknek – Gene Kelly és Fred Astaire voltak kb Amerika Kapitány és Vasember. Akkor Őket ünnepeltük úgy, mint most a két utóbbit, bár lényegesen kevesebb hulla szegélyezte útjukat. Ez a generáció nem tudja, hogy mi az a bakelitlemez, amin magyarul nyervogtak ezek az “idétlenek”, el nem múló akkordokat égetve a hallgató fülébe.

    A mai horror/scifi/akció/fantasy cunamiban persze valós az esélye e mű bukásának, de ez távolról sem a klasszikus hibája lesz, sokkal inkább a világé és a koré, amelyben megszületett.

    Kedves Cats! Én mindenesetre sok sikert kívánok neked! Ott leszek a moziban, hogy újra megmutasd, régen minden jobb volt.

  9. “Megértem azokat, akik így éreznek. Gondolom fiatalok, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi az a színház”

    vagy, és most tényleg csak úgy random, kalap szarnak nézett ki a film az első előzetesben? nem a dalok, hanem a cgi jelmezes art direction. attól, hogy valami macskák, még lehet szar, el lehet rontani, ahogy tuti színházban is van világhírű előadása, meg van olyan, amiről elborzadva jöttek ki a műértő ezek szerint nemfiatalok.

  10. Egy egy ilyen hozzászólás óhatatlanul is általánosít, megjelöl. Ennek leginkább az az oka, hogy nem terjengős elemzéseket írunk ilyen oldalakra, mivel sem idő, sem hely nincs rá.

    Szóval a reakcióm a gondolatodra:
    – Biztos van kinek nem tetszett a cgi és azért akadt ki.
    – Biztos van olyan Macskák, ami nem jól sül el.
    – Nem minden fiatal nem műértő és minden idősebb értő.
    – És hát a cgi azért lássuk be hogy nagyon mértékadó lett napjainkra.

    A Macskák nekem sokkal nagyobb érték, hogysem ne adnék neki esélyt a cgi miatt.

    Remélem neked is!

  11. “Gondolom fiatalok, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi az a színház (film előtag nélkül), mi az a musical vagy olyan családban nőttek fel, ahol a szülők/nevelők inkább ittak még 8 üveg sört, minthogy megnézzenek egy művészi értékkel rendelkező alkotást.”

    ezek utan tobbnek erzed magad azoknal, akik csipobol leszarozzak ezt a trailer alapjan?

  12. Nekem megvan itthon bakeliten a Macskák, a Madách Színház egyik 1984-es előadásának felvétele. Gyerekkoromban gyakran hallgattam. Ettől függetlenül nem tetszik az a CGI parádé, amit a trailerben láttam. :)

  13. 11.- Nem, ez nem erről szól. Ezek a fiatalok erről nem tehetnek, csak kimaradtak valami jóból mert ma már mások az értékek. Amik szerintem nem olyan értékesek.

    12.- Akkor rólad is írtam a 10-es sorszámú hszm-ben. :-)
    Ha gondolod, írd meg melyik volt a kedvenc számod.

  14. A “Mister Mefisztulész, a varázsló macska” volt a kedvenc. :)
    “Ó, hőköl hátra, az aki szájtátva látja, micsoda nagy mágus Mister Mefisztulész…” :D
    Sajnos, ma már csak a port törölgethetem róla, mert a lejátszótól megváltunk, amikor tönkrement, de azért így is szép emlék. :)

  15. Köszi! :-)

    Nekem az Elvis Train Cseke Péterrel. Szerettem a lendületét.
    Nekünk sincs már meg a lemezjátszónk, de már ott tartunk hogy cd-t vagy blue rayt sem tudnék megszólaltatni szinte.
    Maradnak a weboldalak.

    További jó mozizást kívánok!

  16. Lehet itt egymást szapulni meg lenézni, mint ahogy a Macskákat is szeretni vagy nem szeretni. Nekem nem is igazán a cgi minőségével van gondom, hanem valahogy az egész megjelenés koncepciója creepy. Gyerekként látva a trailert tuti rémálmaim lettek volna tőle hetekig.

  17. Vesztes: a Macskákat, ami egy híresen rossz, és meglehetősen gyűlölt musical még színpadon is rengeteg helyen, magas művészetnek venni… és meg ezzel hozni a “nyomorult fiatalság” dumát… hát, nem is tudom :D

    Mondom ezt úgy, hogy őszintén nekem semmi bajom nincs a trailerrel, és meg várom is a filmet. Hooper filmjei teljesen nezhetoek, azt is megértem ha valakit kiakaszt, de nekem izgalmasnak tűnik ez a karácsonyi furcsaság. Aztán majd kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.