A Bird of Prey új előzetesei “Wuuuh, turn it up”

Valami fekete maszkos csávó nem kedveli a lányokat, akik ezért összefognak, és elszabadul a csillámpor Gothamben.

A február legszínesebb filmje? Az angol változat is itt van, amiben elvileg még több mindent fednek fel.

30 hozzászólás a “A Bird of Prey új előzetesei “Wuuuh, turn it up”” bejegyzéshez

  1. Semmi erzelmet nem hozzot ki belőlem ez az előzetes. Inkabb csak azt vártam mikor lesz vége.

  2. Ez a kényszeres narráció a trailer felében amivel próbálják elhatárolni magukat az eddigi buktáktól, amiknek picit is köze lehetett a filmhez + az, hogy az egész előzetesből árad a style-over-substance mentalitás és még most se tudunk igazából semmmit a plotról (spoiler: mert nincs) nekem bőven elég megerősítő bizonyíték arra, hogy ezt itthon se nézzem meg.

  3. Vicces, ha egy franchise döcög, akkor pont az ellenkezőjét próbálják csinálni. DC/warner a deszaturált Snyder korszakból kilépve a szuper szaturált franchise akar lenni.

    Ha a Guardiansból következtethetünk valamire, a suicide squad sem fog kilógni a sorból.

  4. Ja igen, az pedig már különösen gyanús, hogy sokadik előzetesben nem mutatnak szinte semmit Harley-n túl a többi karakterből. Ez megint egy 2 órás “kúl” trailer lesz mint a Suicide Squad.

  5. Nem értem, most volt egy hónapja a moziban az első rész, és máris fojtatják az új Charlie angyalait?

  6. porgos hangulatos zenere profin osszevagott ,,tartalmas” trailer? Suicide Squad te vagy az? :O

    de most komolyan, tok azt az erzest valtja ki belolem mint anno a SS trailer, de abbol tanultam egy eletre. ezek utan max itthon, kolcsonzosben…

  7. Igen, én is csak ugyanazt a lemezt tudom pörgetni: Ez pont olyan zavarosnak szaglik, mint a Suicide Squad.

  8. Nem is tudom. Nekem egy picit elborult és túl émelyítő színvilágú, mintha a Macskák DC verzióját látnám, ahol már emberekké alakultak. A legjobb még mindig a hiéna.

    A rendőr sima lepuffantása pedig tényleg rossz kezdés rossz üzenettel. Mitől várnánk, hogy egy ilyen beteg ribit szimpatikusnak lássunk, ha lelő egy védtelen, segítőkész, éppen munkáját teljesítő férfit? Ezt nem kellett volna, pláne nem poénnak az elejére tenni egy éppen etnikai válságból ébredező amerikai közönségnek.

    Ráadásul van egy rossz érzésem, hogy valami Joker utánzatba megy át az egész egy nagy adag feminizmussal leöntve, ahol a girl power lenyomja a csúnya heteró palikat. Így szerintem férfi célközönséget veszített a film és emiatt fog bukni. Joker is lehet hiányozni fog innen.

    S ezek után kellene elhinnem, hogy ezt a bagázst nem tudja lekapcsolni Superman, Aquaman vagy WonderWoman, ha közös univerzumban léteznek? Ez utóbbi felbukkanása még indokolt is lehetne egy nyíltan csajos filmben, de mondtátok, hogy ez a DC már sok-sok vadhajtásból áll és fel kell adni az ilyen összefüggések keresését.

  9. Fú de erőltetetten túljátszott borzalomnak néz ki. Elég is volt a trailer ebből azt hiszem.

  10. Ez szerintem valami irgatmatlan nagy gagyi lesz. Amivel nem is lenn e baj. Csak attól tartok, hogy ennek hatása lesz a SS-ra is. Mondjuk Gunn-tól nem várok nagy csodát, biztonsági játék lesz, vígjáték elemekkel. És ez a “sodor” ilyen Marvel Copy lesz. Utolsó reményünk a DC Black és az egyedülálló filmek:D
    A Flash-re viszont kíváncsi leszek. Mert ott szerintem a Flashpoint úgy lesz megcsinálva, hogy a kasszasikert hozó filmek megmaradnak a JL tagjai.

  11. a marvel filmek után számonkérni ennek a filmnek a színvilágát :D ? hát elég vicces

  12. Ami különösen tetszett, hogy nincsenek benne repkedő szuperhősök és nem kell megmenteni a világot :-)

  13. Platschu: Nem figyeltél? Harley nem lőtt le senkit igazi golyóval. Az előzetes elején valami gumilövedék jött ki a pisztolyból utána meg később ilyen szilveszteri parti papírfecnis szar vagy mi. :D És ne feledd hogy Harley nem szuperhős még csak nem is hős. Antihős legjobb esetben is mikor olyan kedve van de nem kevésbé elborult bűnöző mint Joker. Ráadásul ez Gotham itt a rendőrök sem épp matyóhímzések.

    Ennek tuti semmi köze nem lesz a Jokerhez a feminizmushoz meg főleg max annyiban hogy összeáll pár nő hogy lenyomják a nagy gonoszt de ezt más film is csinálja, elég sok. A feminizmussal, illetve jobban mondva a női túlerővel semmi gond nincs ha jól van kezelve. Egyébként nem heteró pasikat nyomnak le mivel Fekete Maszk és itt Victor Zsasz elvileg kapcsolatban vannak szóval min. biszexek.

    Az utolsó bekezdést nem is értem. Ezt minden egyes Marvel filmnek is fel lehetne róni hogy miért nem jöttek a Bosszúállók pl segíteni a többi egyéni filmben pl. Egyébként Superman ellen elég egy kő és le van nyomva. Plusz ebbe a filmbe totál felesleges mert itt nem Harley a gonosz.

  14. Szerintem a rendőr az elején ilyen csákocskába varrt sörétekkel lövi meg.
    Bár az sem egy kedves dolog.

  15. WTF miért lőné le a rendőrt? Csak kiüti. Az meg gyönyörű, hogy van egy csomó eredetsztori férfi szuperhősökről, aztán most a WW meg a Black Widow után jön a Harley meg a csajok és akkor már girl power meg a franc se tudja milyen faszságok csak azért, mert tökösek és együtt vissza tudnak vágni.

  16. Ez valami nagyon rossznak tűnik. Nem is értem miért van erre szükség. Ez úgy működhetne, ha legalább Cameozna benne Batman meg Joker, akik épp egymással vannak elfoglalva, azért nem teszik helyre a városukban garázdálkodó leánybúcsús Cheerleader csapatot.

    Cassandra Cain castingja vhogy nagy nem jött be. Nem érzek benne semmi keménységet, meg vérszomjat, elborultságot. Pedig elvileg ha ez a kezdeti időszaka, akkor ő egy gyilkológép aki nem is beszél. Ha meg azon túl van, akkor már Batman képezte.

    Ez nálam kimarad. Nemtudom ki lehet a célközönség a DC új filmjeinél, mert én elég elborult rajongó voltam, ha lehet így mondani, de engem is teljesen elveszítettek.

  17. Érdekesnek tűnik, látszik, hogy Margot nagyon élvezi és a set design hibátlan, de még mindig nem jön le, hogy milyen lesz a film.

    Eladja magát valamennyire, de azt mondom várjuk meg az első kritikákat.

  18. Watchmen: sztem Margot nem élvezi egyáltalán, legalábbis ezt érzem a játékát nézve, hogy látszik rajta, hogy játszik, azt jól is, de ott van mögötte a színész (aki tudatában van annak, vagy úgy érzi, hogy ez béna), így nagyon a ripacskodas határán van a dolog, nincs benne a lélek. Elnézve a többi szerepeit, ő már inkább komoly szerepekre vágyat, csak még bent tartja a szerződés. Aztán lehet persze nem így van.

  19. Bayay:
    Ahhoz képest, hogy nem élvezi a szerepét nagyon kampányolt a film mellett. Többek közt még az R besorolás is neki köszönhető. Plusz az ő produkciós cége is benne ebben a projektben.

  20. Bayay: Margot a producer, ő hozta be a forgatókönyvírót meg a rendezőt is. Ő akart csajokat Harley köré. Nem utálja ezt ő

  21. “Többek közt még az R besorolás is neki köszönhető. ”

    nem, az a Joker sikerének köszönhető (nem azt mondom, h nem tesz esetleg jót a filmnek, de tuti nem Margot kampányolása miatt engedi a stúdió)

  22. A fanyalgókkal ellentétben engem egyre jobban meggyőznek. Ez a trailer elég sok képregényhű dolgot dob fel, vizuálisan is. A nyitójelenetben Harley ruhája egy az egyben egy Injustice képregényből van átemelve. De az egész fényképezés nagyon jónak tűnik, a díszletek pedig mintha egy képregény rajzai lennének. Szeretem, ha a képregényfilmek vizuálisan is reflektálnak a médiumra, amit adaptálnak. Az akció biztos jó lesz, a John Wickes fiúk felelnek érte. Ha igazak a pletykák a tesztvetítésekről, a sztori nyomokban Tarantinót fog tartalmazni. Mondjuk a tesztvetítéses infók teljesen megbízhatatlanok, de majd meglátjuk. Ez Margot Robbie passion projectje, csak fontos neki, hogy jó legyen a végeredmény.

  23. human:
    Azért nagyon nyüstölte a stúdiót az R besorolásért. Szóval nem látszik az, hogy Robbie nem akarta ezt a filmet, vagy hogy nincs kedve a szerephez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.