Már elkelt Andy Weir új könyve

A The Martian és hát (kicsit negatívabb felvezetés) az Artemis írójának új könyve érkezik jövő tavasszal. Ryan Gosling már lecsapott a megfilmesítésre. Nem csak producer lesz, de a főszerepet is magának akarja.

A Project Hail Mary egy magányos űrhajósról szól, aki az emberiség utolsó reménye. Így a cím alapján valami végső elkeseredéses bevetésen lesz.

Ha már szó került, akkor ugye az  Artemis  film változata is készül az Universalnál, méghozzá Phil Lord és Chris Miller rendezésében.

14 hozzászólás a “Már elkelt Andy Weir új könyve” bejegyzéshez

  1. Ezek a tipikus fogyasztó társadalmi, probléma megoldási receptek. Honnan máshonnan jöhetne ilyen mint amcsi országból.

    Mert nehogy véletlenül a Földön oldjuk meg a földi problémákat. Nem nem. El kell menni jó messzire, és majd onnan egy magányos hős mindent jól elintéz. Így nekünk szerencsére megint nincs dolgunk.

  2. Az Artemis nem annyira sokrétű mint a Marsi, inkább csak egy hegesztődemo az egész, a sztori nem annyira erős. Ami nagyon tetszett, az a holdi város és a benne való élet bemutatása. Szóval a világ sztem jó, de maga a sztori nem annyira.

  3. @Nemes – sokaknak nem tetszett az Artemis.
    Nekem bejött, bár kétségkívül nem éri el a Martian szintjét.

  4. Tény, hogy a Martain sikerült jobban, de én nem látok akkora szint különbséget.
    Akkor tudja majd a globális piac érdemben összehasonlítani őket, ha Ridley bácsi rászánja magát a holdi kalandra is :fingers_crossed:
    Bayay: szvsz az Artemis sztorija sokkal öszetettebb (ez persze nem jelenti hogy jobb) a Martian-nál inkább az érzelmi töltet erős.

  5. “Az Artemis nem annyira sokrétű mint a Marsi,”

    mármint az a része ‘sokrétű’ ahol oldalakon keresztül azt számolja, hogy napi két krumplihoz mennyi víz meg mennyi szar kell? :DDDDDDDD

  6. szerintem sem a rétegek a különbség, egyszerűen az Artemis nem olyan megragadó lendületű + alapú, lassabban emelkednek a tétek, nemtom hogy mondjam, nekem a Martian olvasatta magát, míg az Artemis az első 100 oldal után valamennyire szenvedés volt.

  7. Vajon ez a Project Hail Mary meg fog jelenni magyarul? Mármint könyvben? :) Olvastam mindkét regényt (vagy minek lehet nevezni) és nekem nagyon tetszettek. Igaz az Artemis valóban nem olyan érdekes-izgalmas, mint a Marsi :) Viszont ezt is szívesen elolvasnám. Könyvben mindig minden sztori sokkal jobb :) Kivéve a Gyűrűk urát és a Hobbit-ot :D

  8. Azért a Martian-hoz nem nőtt fel az Artemis, leginkább a Martian-ban végig jelenlévő finom humort hiányoltam. Viszont más jellegű, talán mozgalmasabb, látványosabb lehet majd a végeredmény. Kíváncsi leszek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.