C19: The Batman, Shazam, The FLash, My Spy, The Suicide Squad, Soul, Sopranos

A mozikba szánt Dave Bautista film, a My Spy végül az amazonnál köt majd ki streamingen.

A The Suicide Squad (ami ugye a második rész) egyelőre tartja a 2021 augusztus 6-ot a dátumának, valamiért nem tolták el, miközben minden más csúszott. A rendező Gunn ugye azt mondja, hogy kész lesznek vele, és hogy Harley karakterét imádta írni, szóval a rajongók örülhetnek. Vagy nem is tudom miképp viszonyulnak Gunnhoz épp.

A WB bejelentett egy nagyobb adagot:

 • The Many Saints of Newark (a Sopranos film) most őszről 2021.03.12-re ment.
 • Reminiscence átment 2021.04.16-ra.
 • A The Batman sajnos 2021.06.25-ről csúszik majdnem 4 hónapot, 2021.10.01 lesz a premierje. Mellesleg ha valaki olvasna pár apróságot a rendezőtől a film koncepciójáról, az errefelé kattintson.
 • A King Richard 1 évet csúszik, most november helyett 2021.11.19.
 • Az elvileg tényleg komolyan valamikor készülő The Flash 2022.07.01-ről előre lett hozva 2022.06.03-ra.
 • Cserébe a Shazam! 2 2022.04.01-ről átment 2022.11.14-re, ez is majdnem fél év.

Közben a Disney is variált még kicsit, a Soul 2020 nyara helyett 2020.11.20-ra került. Viszont ez azt is jelenti, hogy mégsem megy a Disney+-ra. Közben a Raya and the Last Dragon fél év csúszással 2021.03.12-re megy.

A Paramount továbbra is hisz a nyárban, csak július 31 helyett inkább augusztus 7-én küldik moziba a The SpongeBob Movie: Sponge on the Run-t. Ugyanennél a stúdiónál az Infinite viszont az idei nyárról átment a következőre.

Ezek a jelenlegi tervek, persze a járvány keresztbe tehet, szóval nem készépz mind, de csak úgy nagyjából láthatjuk mikor jön pár várt film, ha minden jól megy.

12 hozzászólás a “C19: The Batman, Shazam, The FLash, My Spy, The Suicide Squad, Soul, Sopranos” bejegyzéshez

 1. Shazam-on nagyon meglepődtem, hogy ilyen soká jön a 2. rész
  Suicide Squad-ot szerintem azért nem merik tolni, mert félnek hogy elvesztik Gunn-t a Guardians miatt, persze nem tudom pontosan, hogy megy a szerződés ilyen esetben

 2. Mi az utolsó álláspont? Már nem is emlékszem. A Flash rebootol? Mert akkor valszeg azért vártak ennyit a Shazam 2 vel. Ami amúgy sztem még a Suicide S. -nál is gyengébb volt.

 3. Némileg OFF, de kérdezném: mennyi igaz abból, Chadwick Boseman repült a Balck Panther szerepből?

 4. Flashpoint lesz, de személyesebb sztori, a karakterre koncentrálnak, nem lesz világépítés tehát nem a képregénybeli kvázi Avengers szerű történetet filmesítik meg Thomas Wayne Batmanjével, Martha Jokerével, amazonok és atlantisziak háborújával.

  …aztán persze nem lehet elhessegetni azt a gondolatot, hogy minek Flashpoint, miért nem csak simán Flash film. Szerintem valamit fognak csinálni az univerzummal, akár csak annyit, hogy a film végén lesz valami változás. Vagy meg se magyarázzák, mert minek.

 5. Locked
  Szerintem csak a paráztatás megy, amit néhány rajongó túlgondolt, a drasztikus fogyása miatt.
  Bár ha a BP 2 is ugyanolyan szar lesz, mint az egy, akkor megértem Chadwicket, hogy lelép.

 6. Locked: legit oldalak nem írtak semmit, ha jól látom onnan indult, hogy lefogyott, hát azt vissza tudja szedni a forgatásra, szóval ebből nem vonnék le semmit

 7. Sopranos filmre kíváncsi vagyok, top 3 sorozatba benne van nálam. Képes vagyok bármikor újranézni. Ráadásul a fiatal Tonyt James fia alakítja így még inkább felcsigáz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.