Csak a retró: Suicide Squad

Egy dologért mindenképp jár a kredit a Warner/Dc-nek, iszonyat fasza előzeteseket raknak össze többnyire, nagyon ügyesen elhatárolódnak a tényleges filmektől sokszor.

Legalábbis a Suicide Squad egy jó zenével mindent felejtetett, na meg Margot Robbie szexi hülyülésével, érdekes összehasonlítani a legeslegelső komor előzetessel. És ugye a videóklippelést maximumra tekerték a Ballroom Blitz anyagnál.

Mellékszál, hogy a Harley Quinn-re már leeresztettek azért, legalábbis azokból sütött a fáradtság, ritmustalanság.

5 hozzászólás a “Csak a retró: Suicide Squad” bejegyzéshez

  1. A film pocsék moziélménye számomra utólagosan tönkrevágja ezt az önmagában valóban remekül összerakott előzetest.

  2. nem a filmnek járó kritika, de annak idején is egyszer bírtam végignézni a trailert, annyira untam. van ritmusa, van mögötte elképzelés, de nálam nagyon nem talált be. most is 5 percnek tűnt és a legvégén még bele is kellett pörgetnem, azt hittem soha nem lesz vége :)

  3. Utólag vicces látni, hogy mennyien imádták Leto-t, meg arra hivatkoztak, hogy jó lesz mert hát Ledger-t is utálták az elején. Ja, csak ott Ledger jó volt, míg itt a film után kiderült, hogy nem csak Leto szar de a film is.
    Ennél még a Birds of Prey is ezerszer jobb, még azt is mondanám, hogy a legrosszabb DC film ever, beleértve a 80-tól készült Batman filmeket is, pedig a Clonney filmek tényleg alpáriak

  4. Borzasztó trailer, a linkelt komor viszont bitang jó (majdnem meg is néztem a filmet a hatására).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.