Kecsap: Madonna, The Flash, Pieces of a Woman, Happy Death Day 3, Black Forest, Persuasion, Marry Me, Ant-Man 3, Uncharted, The Tiger’s Apprentice, Bullet Train, Star Trek, titkos Villeneuve, Super Mario, All the Old Knives, The Test, Connected, Black Widow

Madonna Diablo Cody-val közösen ír és rendez egy életrajzi filmet magáról, hogy inspiráljon másokat. Nem akarja ráhagyni Hollywoodra? Mármint mennyire lehet őszinte, ha az alany is részt vesz a készítésben. Mint az Elton John film a múltkor.

A Lord-Miller animációs Connected (trailer) lekerült októberről, de elvileg még idén mozikba küldi majd a Sony.

A Nintendon belüli briefing azt sugallja, hogy 2022-re várható egy Super Mario-film. WTF.

Jonathan Majors (Lovecraft Country) főbb szerepet kapott az Ant-Man 3-ban, konkrétan a szupergonosz Kang the Conquerort alakítja majd.

Animációs filmként adaptálják a The Tiger’s Apprentice-t, amiben egy alakváltó tigris tanconca lesz egy ember, aki így beavatást nyer a varázsvilágba. A Wall-E és a Toy Story 3 filmeken dolgozó Carlos Baena első rendezése lesz.

Florence Pugh azt mondja, hogy remek volt jönni a Black Widow-filmbe, de azért a rajongók egyelőre ne tervezzenek hosszan vele, lássuk meg előbb a film fogadtatását.

Gavin Hood (Eye in the Sky) új filmjében, a The Testben John Boyega lesz a főszereplő. A történet közeljövőben játszódik, és egy az állampolgársági tesztet letevő bevándorlóról, meg az ezt felügyelő pszichológusról szó. Ezen felül valami terrorista szál is lesz.

Az Amazonnál kötött ki az All the Old Knives, amiben Chris Pine & Thandie Newton főszerepel. Janus Metz (ZeroZeroZero) rendezi. Két régi ügynök egy vacsora közbeni nosztalgiázása alatt egy balul sikerült CIA akciót is szóba hoz, hogy végre lezárják azt az ügyet… minden áron.

A The Croods: A New Age animációs film idén decemberről előre lett hozva november 25-re. Jelenleg minden stúdió úgy viselkedik, mintha október végétől visszaállna a régi idő, pedig semmi sem mutat arra.

Jake Gyllenhaal és Denis Villeneuve valami titkos dolgon dolgozik közösen.

Ha már itt vagyunk: filmes meme-k szinte minden nap. Tudom nem ölök annyi időt bele, mint a törlés előtti időkben, de azért jól esne egy follow.

Tom Holland azt mondja, hogy jól halad az Uncharted forgatása, csak beverte a lábát.

Barbara Muschietti megerősítette, hogy a Flash-film elég sok mindent resetel majd a DCEU-ban, de azért nem felejti el az eddigi történeteket teljesen. “in a way, it restarts everything and doesn’t forget anything.”

Jane Austen legutolsó regényét, a Persuasiont is feldolgozzák, méghozzá Sarah Snook főszereplésével. Ha jól látom a főszereplőnő találkozik azzal a férfival, akit anno külső hatásra elutasított, és aki most a háborúból visszatérve már gazdag és semmit nem akar a nőtől. Itt a teljes leírás.

A Marry Me végül az Unversalnál kötött ki, és elvileg februárban moziba küldik. A főszereplő Jennifer Lopez és Owen Wilson. Előbbi egy sztárt alakít, utóbbi pedig egy átlagembert, akik véletlenül összeházasodnak, és utána el meg kell oldják a teljesen eltérő életeik ellentétjét.

Andrew Koji is csatlakozott a Bullet Trainhez. A Brad Pittes filmről itt van pár szó.

Noah Hawley azt mondja, hogy még nem halt el a Star Trek filmje, csak egyelőre nem halad sehova. De semmiképp sem Kirk vagy Picard történet lesz.

Christopher Landon továbbra is reménykedik abban, hogy összehozhatja a Happy Death Day 3-at, amihez elvileg már rég megírta az ötletét, és kicsit kilép vele az első két film rutinjából. És megoldaná azt is, hogy mindenkinek ugyanúgy kell kinézni, mint eddig.

Derrick Borte (Unhinged) tinihorrorral jön legközelebb, a Black Foresttel. Egy csapat tini átvág egy német erdőn, ahol egy esemény miatt visszakerülnek a középkorba, egy zajló boszorkányüldözésbe.

Mundruczó Kornél arról, hogy a Pieces of a Woman a Netflixnél kötött ki:

As a European filmmaker, I couldn’t be more excited and appreciative of finding my home for this film with Netflix. Their taste in independent cinema feels like the United Artists of the 1970s. The true champions of filmmakers and original voices for today

Mundruczó Kornél

Részlet a Lost Girls & Love Hotels-ből, a Daddario filmből.

12 hozzászólás a “Kecsap: Madonna, The Flash, Pieces of a Woman, Happy Death Day 3, Black Forest, Persuasion, Marry Me, Ant-Man 3, Uncharted, The Tiger’s Apprentice, Bullet Train, Star Trek, titkos Villeneuve, Super Mario, All the Old Knives, The Test, Connected, Black Widow” bejegyzéshez

 1. Ahhoz képest, hogy nagyban belefolyt Elton John is a film munkálataiba, a Rocketman igen gyakran tüntette fel őt magát (is) negatív színben, nem elmismásolva a múltbéli ballépéseit, vagy ellenszenves viselkedését, életmódját. Egyik legjobb életrajzi film, ami valaha készült. Madonna jelleme és életútja alapján pont nem ilyesmire számítok, ha még a rendezői székbe is ő ülhet a róla szóló filmnél.

 2. Furcsálom a kiritkát az Elton John filmre. Nem tökéletes, de hangulatos darab. A szülők el voltak túlozva, nem voltak túl valódiak, de sztem ezt meg lehet neki bocsátani. Mi volt vele a baj? De tényleg.

 3. “ Mint az Elton John film a múltkor.”
  Végülis csak 100x jobb lett, mint az a minősíthetetlen Bohemian Rhapsody.
  Bár Madonna filmkészítési technikájában nehéz bízni.

 4. Igen, az Elton John beszólás nagyon mellément most. Kifejezetten jó film volt, nem úgy mint a fos Bohemian Rhapsody.

 5. Kang the Conqueror az Antman 3ban remélem Apocalypse-t jelzi. Jó lenne már egy fasza adptációt látni, szerintem most, hogy Thanost elcsettintették, ő lenne a legjobb választás, mint következő MCU főgonosz. És ezzel behozhatják végre az Xmen-t az MCU filmjeibe. Apocalypse mindig is a kedvenc főgonoszom volt, a 90’es rajzfilm sorozat nagyon eltalálta a karaktert. Egy alternatív univerzumos AOA film pedig maga lenne az álom.

 6. Kyp:az h nem fedi a valóságot, hiszen nyilván a beleszóló művész változtat rajta. Voltak benne komolynak tűnő dolgok, de akkor is, a valóság még durvább valszeg, viszont azzal ha megcsinálta a filmjét ő írja a legendát 20 évvel későbbre. A Bohemian Rhapsody ugyanez, hiszen ott meg a Queen szólt bele, sokkal jobb színben tüntették fel magukat.

 7. human: Valóban, Elton John is megragadott minden alkalmat az önmosdatásra, ezzel komplett idiótának nézve a filmje közönségét, illetve minden bűnét a már elhunyt, így védekezni képtelen zenésztársa nyakába varrta. Ja, mégsem.

 8. értsétek már meg, hogy nem a film minőségéről szólok, biztosan jobb, mint a Bohemian, egyszerűen csak elképzelhetetlen, hogy a teljes valóság volt benne, ha közreműködött a művész, hiszen hiába próbál objektív lenni magáról, nem tud, ember ő is. Igyekezett, és pár dolgot már belátott, de szinte biztos, hogy 10 évvel később már más filmet hagyna jóvá még ő maga is, hiszen halad az önismerettel jó esetben.

  komolyan nem hiszem el, hogy nem értitek mire gondolok, csak mert a film mert rosszal mondani Eltonról. Elég csak abba belegondolni, hogy ki-mit hogy él meg, mire emlékszik a saját szemszögéből (akár ti valami régi fontos eseményről az életetekben). Ez sosem lehet a teljes kép.

 9. Persze, ebben igazad van Human. De azt ugye vágod, hogy ez csak egy film és nem történelem esszé? Ráadásul még úgy is reklámozták, hogy fantasy-biopic vagy mi a túró.

 10. Olvassátok el Elton John oneletrajzi konyvet, most jott ki tavaly osszel. Mar abban is rengeteg minden mas fenyben tunik fel, mint a filmben… just saying, itt Eltonrol van szo 😂

 11. Nahát, tudtam én, (titkon reméltem is) hogy egyszer lesz Madonna film, de sokkal későbbre (=halála utáni időszakra) tippeltem volna. Így nyilván kevésbé lesz szókimondó, vagy nem igazán fogja pedzegetni pl, hogy mennyire nem tud szembenézni a korával..
  Megértem persze azt is, hogy ha saját magáról van szó, akkor igen is a munkásságát vegyék górcső alá, ne a hisztiket, balhékat, botlásokat, de ha már bárki belevág, igen is legyen benne ennyi objektivitás. Csakhát nem lesz és pont ettől fog félresiklani, hiába írja valaki mással is:D (írom ezt úgy, hogy még nem láttam az Elton filmet.)

  A minap futottam bele valami Paris Hilton önmagáról készített dokufilmet hírbe, amiből az hámozható ki, hogy NYILVÁN teljesen máshogy viselkedik a rózsaszín szirupos pókerarc mögött a való életben, más hangon szólal meg, borzasztó nehéz élete volt stb..surprise-surprise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.