Jön a Firestarter újra feldolgozása

Stephen King könyvét Zac Efron szereplésével készítik el újra. Ugye 1984-ben már volt egy film belőle. Egy kísérletben résztvevő pár születő gyereke nem átlagos. Izé, a címből kitalálható, tűzgyújtásra képes, amiért sokan el akarják kapni. (I’m the firestarter, twisted firestarted, ja az más)

A film Blumhouse producerkedésével, készül, és az egyik szereplő ugye Zack lesz. Nyilván nem a gyerek, bár manapság a CGI már mindenre képes.

human
írta
2020. 09. 30. 03:38
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Jön a Firestarter újra feldolgozása” bejegyzéshez

  1. Erdekes, hogy ennyire el akarjak kapni. Napjainkban amikor mar szeles korben elterjedt a gyufa, ongyujto, a hazakban van gaztuzhely, es barki vehet egy langszorot disznoperzseleshez, szoval igy napjainkban milyen erteket kepvisel az, ha valaki ongyujto nelkuk tud tuzet gyujtani?

  2. Ezt nemrégiben egyszer már újraforgatták Stranger Things címmel. :-) Viccet félretéve: a regény nagyon jó volt és szerintem az első film is, bár nagyon igyekeztek elrontani a Tangerine Dream – számomra – fostalicska zenéjével.

  3. Csavart tűzindító! :D

    A regény jó volt, emlékeim szerint a film se sikerült rosszul, és – bár nem mostanában láttam – szerintem még ma is megállná a helyét. Épp ezért kicsit indokolatlannak érzem a remake-et (kb. mint a Kedvencek temetője esetében, ahol a remek eredeti után kaptunk egy “meh” feldolgozást) Csinálhatnának filmet kevésbé ismert/felkapott írásából is. Mondjuk egy Álmatlanság mozit határozottan megnéznék, de említhetném a Talizmánt vagy a Rémkoppantókat is. Bár a két utóbbihoz lehet jobban passzolna egy (mini)sorozat.

    Ennek ellenére várós, hiszen King. :)

  4. Rémkoppantókból volt már egy kétrészes minisorozat kilencven valamennyiben. Nem láttam de gondolom nem volt egy nagy eresztés.
    Talizmánt én is adnám mert az a kedvencem Kingtől, csak attól tartok a Setét torony sorsára jutna.

  5. Zac lesz apuci? hát jöjjön, King feldolgozásokat nem hagyok ki, csak bennem is az motoszkál, hogy ne biztonsági játékra menjenek már folyton, simán be lehetne vállalni egy hosszú menetelést pl.:D Kedvencek temetője remake-kel nekem nem volt bajom. Bár biztos közrejátszott az élményben az is, hogy pont akkor lopakodott be tesóm kutyája a legnagyobb sötétben, miközben néztük és kitört a frász..

    Vicces egyébként, hogy minden második Kinges témánál valaki szóba hozza a Stranger Thigst…még nem néztem meg, de akkora elvárást generál ez bennem, hogy óriásit fog koppanni..mert sikít róla, hogy szinte minden ötlet King nyúlás..de ne legyen igazam

  6. “.mert sikít róla, hogy szinte minden ötlet King nyúlás..de ne legyen igazam”

    szétvettek ők mindent, James Cameron és Steven Spielberg “nyúlás” is annyi van benne, mint King, de a mélyén, főleg az első évadban, van egy saját sztori.

  7. félreértés ne essék, meg fogom nézni. Kollégák is állandóan azt hajtogatják, hogy “ha valaki, te imádni fogod”. Csak néha picit túltoltnak érzem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.