A Soul immáron Disney+ előzetese

Ugye megvan, hogy plusz díj nélkül lesz elérhető a Disney+ előfizetőknek a Pixar idei filmje. Eléggé durva lépés. Nem is ez a lényeg most, hanem hogy vágtak egy új előzetest a megszökő lélekhez, aki vissza akar jutni az életbe.

human
írta
2020. 10. 15. 16:14
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “A Soul immáron Disney+ előzetese” bejegyzéshez

  1. Richie: ez nekem nem mond semmit, a Release Date december, eddig az IMDBn is 127 ember értékelte, főleg 10 pont, ami, valljuk be, tudjuk, hogy mindig marketing/csalás, mert egy igazi kritikus sosem ad 10 pontot, csak akinek a célja, hogy feljebb tornázzon, és pontosan tudjuk azt is, hogy mennyire tudják ezt már buherálni pár dollárért. Amellett pedig afroamerikai irány, amit szintén tudunk, hogy éltetni kell amerikában, muszáj jelölni díjakra, muszáj dupla annyi cikket írni róla, különben elkönyvelnek rasszistának.
    Ha tényleg szuper lenne, akkor a nagy Business emberek a stúdiónál sem választanák azt, hogy “legyünk jófejek, dobjunk ki potenciálisan 20-30 millió jövedelmet, mert ez a film annyira jó, hogy inkább ingyen adjuk”

  2. Azert az ingyen kicsit tulzas. Meg valahol ertheto is; egy pixar eleg huzo nev uj elofizetokre. Es azert a havidij es egy mozi jegy ara kozott van kulonbseg. (Folyamatos bevetel > egyszeri mozi jegy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.