Songbird-előzetes: ha a világjárvány még durvább lenne?

A rendező Adam Mason, akinek a They Come Knocking és az I’m Just F*cking with You epizódokat, filmeket köszönhetjük az Into The Dark sorozatból. A Producer Michael Bay, azt biztos jobban ki kell emelni.

A film egy fikciós vírusról, a Covid-23-ról szól. 2022-ben játszódik, amikor már 4 éve lezárások vannak, aki pedig fertőzött, az a Q-zónába szállítják, vagy ha menekülni próbál, akkor lelövik. Itt talál szerelemre a plakáton látható két figura, csak nem lehetnek egymással, hiszen a férfi immunis, a lány pedig otthon kell maradjon bezárva. Amikor utóbbi mégis fertőzésesélyes lesz, és jönnek értek a katonák, akkor a csávó igyekszik megmenteni.

A legrosszabbtól tartóknak tutira jókor jön majd ez a thriller, ami úgy szódával szombat délutánon elmenőnek tűnik. Bemutató dátum még nincs, így ránézésre várják ki jön a nagyobb csekkel érte a streaming szolgáltatók közül.

A poszter alatt előzetes. Amúgy tévedtem az első hírnél, bár valószínűleg sok 1 szobás dráma lesz benne, és nem mellesleg durván gyorsan leforgatták.

2 hozzászólás a “Songbird-előzetes: ha a világjárvány még durvább lenne?” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.