Holnap?

A Wonder Woman 1984 holnap kerül fel az HBO Maxra (sajnos a hazai HBO Go-ra nem). Itt van még két poszter hangolódni.

27 hozzászólás a “Holnap?” bejegyzéshez

  1. Ugyanilyen színes-szagos poszteren virított Krisz Pájn a Star Trek 3 hoz is, amit finoman szólva sem zabáltak a népek. Van egy sanda gyanúm, hogy a WW84 is mellément, de meglátjuk majd….

  2. Nagyon gáz még akkor is ,ha ez nem volt tervbe moziba.
    Remélem mihamarabb vége ennek a szarnak és a filmipar is kiheveri ezt.

  3. Mondjuk abban az erősen hullámzó streamelési minőségben amit a HBO GO tud produkálni, ott nem is nézném meg.

  4. Ez a nő, nem az esetem, de mindig elámulok a kisugárzásán, valami olyan (remélem belefér) “nagy f..sz energia” árad belőle, mint nagyon-nagyon kevés színészből, legyen az nő, vagy férfi.

  5. Van abban valami ironikus, mar-mar koltoi, hogy most az mentheti meg a mozikat, ha tul sokan toltik le a filmet illegalisan.

  6. +1 toto
    Nekem sem az esetem (talán túl magas és túl csontos?)de nagyon szimpatikus, és tényleg van egy nagyon erős kisugárzása, egyszerűen nem lehet “nem szeretni”

  7. +1 Nonn

    Elvarasok nelkul ultem le ele. Sztem azt a par badass jelenetet az elso 2 trailerbe el is lottek. Gyenge lett sajnos.

  8. Háát a régi sorozat színvonalát hozta… No, majd a Star Wars filmjével Patty Jenkins bizonyít. :D

  9. azért azt is ideje lenne belátni, hogy az első film is inkább jókor volt jó helyen és sok ócskaság mellett tudott csak némileg üdítő lenni.

    már az is végtelenül túlnyújtott és borzalmasan ritmustalan, unalmas volt. most az újdonság hatása elszállt, ugyanazok a hibák, csak hangsúlyosabban érződnek ki. ha az összes néző fizetne érte, nagyobb lenne az elégedetlenség, így meg csak megy a süllyesztőbe, ez lehet talán kicsit mázlijuk.

  10. Nos ez valami nagyon-nagyon gyenge, sőt nagyon-nagyon gagyi lett. Szinte fizikai fájdalommal járt, de vártam a végét, hogy hátha, de nem, nem és nem. Gyakorlatilag az előzetesek ellőttek minden jobban sikerült jelenetet. Az első nagyobb akcióra több mint egy órát kell várni, addig megy a kínosan felületes gyermeki igénytelenséggel megírt történet felvezetés, olcsó poén bonbonokkal feldíszítve. És utána sincs érdemi fejlődés. És nem a színészekkel volt a gond. Én nem tudom ki rendezte ez, de ezután még fényképezőgépet se adnék a kezébe. És ilyen blockbusterek-ért féltik a mozit, ugyanmár? A villany árát sajnáltam ezért, pedig napelemem van.

  11. milyen jó, legalább eszembe juttatta, miért nem néztem moziban szuperhősfilmeket ki tudja mióta. amíg voltak mozik. meg filmek. haha.

    na, de ez tényleg kritikán aluli lett, mit szépítsük. az elsőre sem emlékszem már, de a zenéje jó volt, meg a karakterek is derengenek valamennyire. de ez? ebben, hát… a cicalány és a főgonosz kb. elérte egy átlagos Smallville epizód karaktereinek a színvonalát, más gyakorlatilag nem volt benne. az első részben még észrevehető pilóta nulla, WW totális nulla, arra ötletem sincs mit szerettek volna mondani a készítők – mert azt nem hiszem el, hogy annyit, hogy ne legyél mohó és ne hazudj, mert az csúnya dolog. erre nagyon kár ám 150 percet elpazarolni.

    tényleg ez a rendező kap majd valami SW sztorit? mondjuk fene tudja, én még nem félek, mert tényleg annyira üres volt az egész történet, hogy ebből senki nem tudott volna semmit kihozni szerintem. jó ég, hát még akció is alig volt benne. egy szuperhős filmben.

  12. Még nem néztem meg, de így már nem is rohanok nézni.Ahogy olvasom kb mindenkinek a script meg a cgi a gondja.Akkor néha tényleg lehet hinni az imdb userek véleményének.Ez így hatalmas bukta Gadot-nak (akit anno a szülei szerintem erre a szerepre csináltak ;) a rendezőnek, meg a stúdiónak.Így talán már az is érthető miért tolták ki stream-re valószínüleg érezték, hogy ez nem lett acélos. Ha valamibe beletolnak 200+ millát akkor nem értem miért nem lehet a scriptet úgy megíratni, hogy az jó legyen fizetnék meg a legjobbakat.Kár érte :(

  13. Ritka gagyi film lett,végig olyan érzés volt,mintha egy 14 éves írta volna. A CG meg sok helyen botrányos volt,nem is értem… Kár érte

  14. Gal Gadot gyönyörű…kb. ennyi, ami az első részből megmaradt, na meg a kínos pillanatok, hogy amilyen szép nő, annyira nem ment neki a szinészkedés.Ha mellékszereplő lett volna akkor csak legyintenék, de mégiscsak ő volt a központi figura, ezért bántő a dolog.
    Kár ezért az egész DC univerzumért, pedig tényleg lenne benne potenciál, csak sajnos nem ilyen formában.

  15. Ha lehente egy kívánságom, azt kívánnám, bárcsak sosem néztem volna meg ezt a filmet.

    A Star Wars óta nem láttam ekkora agymenést, az Aquaman volt még ennyire halmozottan autista, de azon legalább a gagyi értékén lehetett szórakozni (utána még hetekig röhögtünk azon, hogy valami mindjárt robban ha nem tudjuk folytatni a párbeszédet esetleg, vagy ha valakin sapka volt, nagyon drámai arccal és mozdulattal vette le magáról).

    Én azt nem értem, hogy ki az istennek szól ez a film? Ki a célközönség? Két és fél órás játékidővel nem gyerekeknek – pláne, hogy közben nem mellesleg kvázi aktuálpolitikai dolgokkal dobálózik. Csak mert közben az üzenete és annak kivitelezése annyira elképesztően bagatel, hogy a fonóban az asszonyok árnyaltabb mondanivalót raknak össze cigiszünetben, a másodikas olvasókönyv tanmeséit idézi az egész. A végmefejtésen pedig – ahogyan sikerül megmenteni a világot – egyedül Aaron Sorkin állna fel és tapsolna könnyes szemmel, mindenki más a fejét fogja, hogy atyaúristen, remélem komolyan gondolták, mert viccnek durva.

    Az egyetlen pozitívum, hogy sokáig lehetett Gal Gadot-t nézni.

  16. Ez inkább egy szombat délutáni “családi matinéfilm” ami mellett kellemesen lehet uzsonnázni, beszélgetni, vagy akár bealudni.
    Nincs tétje, komótos a tempója (lassú és hosszú) vannak benne történések is, vagy “cselekményszál” de olyan érzés mintha végig semmi se történne.

    Zimmer kifejezetten jól érezhette magát, a két és fél óra alatt végig szól a zene és menti a menthetőt.
    A színészek – és maga a casting – továbbra is remek.
    A rendezéssel se volt probléma mert szerintem Patty Jenkins azt gyártotta le, amit a producerek kértek. Sima iparosmunka. Ez a tempója (lassú) ez a sztorija (nincs neki). Ebből a szempontból akkor is elfogadható a termék, ami szerintem most kifejezetten inkább a gyerekeknek, fiatal korosztálynak lett szánva. Ez most nem a Dark Knight na.

    Inkább nem is “matinéfilmnek” nevezném, meg nem is nevezném filmnek ezt a kategóriát már, hanem amolyan “hangulati-mozgóképes-mesének” amiben a gonosz nem igazán gonosz, a tétek nem igazán tétek, amolyan “hoztam is meg nem is” és amolyan “jól elvan” szinten mozog az egész.
    Állóvíz, ami nem bánt senkit csak úgy elvan. Haragudni nem kell rá, ha már láttuk – de ha kihagyjuk az se baj.

  17. 2020 egyik, ha nem a legrosszabb filmelmenye. Elkepesztoen buta tortenet sok bukfenccel, egydimenzios karakterek. Nem tudom milyen release-t neztem (fene sem megy utana), de az elejen a stadionos cgi elkepesztoen gagyi volt, remelem a film alkotoi erdekeben, hogy ez nem a vegso verzio.

    Ja, Vajna Timit senki se keresse benne

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.