F9: The Fast Saga – Super Bowl 2021 alatti előzetesek

Amikor ezt a posztot írom, akkor csak a Nobody-nak és ennek az előzetese volt az, ami a korábbi hype éveket idézte. Ezerrel pörög, újra itt a család, és újra belekeverednek valamibe. Na meg Charleze megint őrült hajjal tolja, vajon már most átáll majd a family oldalára?

Bár SEO szempontból biztos hülyeség, de azért itt van minden posztba az összefoglaló: a Super Bow Amerika legnézettebb tévés eseménye minden évben, drága közben a reklám, így csak az igazi nagyágyúkat kapjuk, azokat akiktől Box Office bombázást várnak. Hype éjszaka szokott ez lenni 10-15 előzetessel. Az év kicsit csonka lesz mozibemutató szempontból, meglátjuk ez hogy csalódik le a videókon.

37 hozzászólás a “F9: The Fast Saga – Super Bowl 2021 alatti előzetesek” bejegyzéshez

  1. Ez már rég nem a gravitációról szól, hanem a zúzásról :)
    Én nem bánom amíg szórakoztat és leköt :)

  2. Mindig is tudtuk, hogy nincs benne logika, de a látvány miatt így is úgyis meg fogjuk nézni :D

  3. Akkor már legyen 12 rész, már csak a poén kedvéért, hgoy egy számítógépet csak arra konfigurálhassak, hogyha megnyomok egy F-billentyűt, akkor elkezdje játszani a megfelelő sorszámó filmet!

  4. Nekem olyasmi rémlik, hogy Vin papa minimum 10 résszel számol, tehát simán összejöhet még a 12. Még nagyon sok mindent nem valósítottak meg, pl. a Holdon még nem autóztak.

  5. emlékszem az első részre, mintha egy másik életben láttam volna nem is tudom, negyvenkilenc éve? az még valami korrektebb akciófilm akart lenni egy alvilágba beépült zsaruról aki aztán izé… hát ja.

  6. Ez a trailer nagyon fos, ezért képesek voltak kidobni egy csomó pénzt a Super Bowl alatt??
    Akkor miért nem csináltak már valami fasza előzetest…..

  7. Tízszer néztem vissza azt a részt, amikor átmegy az épületen az autó, és még mindig nem értem.

  8. altemidor: az a 6 Undergroundból a mágnes! Cameo már volt, a végén kiderül, hogy egy univerzum XD

  9. Az Uratok…Tudod sokan ugyan így vannak a marvel-el a terminator-al a star wars-al vagy épp az Alien-el…de a művész filmeket is ide lehet nyugodtan tenni…ijesztő hogy ezt valaki még ijesztőnek tartja és a saját izlésvilágát a másik fölé helyezi….xd

  10. Nekem tetszett!

    Szeretem a komoly hangvételű elgondolkodtatós filmeket aminek van eszmei mondanivalójuk,
    és szeretem az ilyen agyatlan akció baromságokat is.

  11. Mindig megmosolyogtat, hogy az első részben talán még valami DVD lejátszókat akartak lopni, azóta meg atombomba, meg világmegmentés, meg ilyenek voltak! :D

  12. “Ijesztő belegondolni, hogy van ember aki ezért a szemétért fizetni is hajlandó”

    Azért mert neked valami nem tetszik, kicsit elég erős leszemetezni ….
    Pláne úgy hogy nem kis igény mutatkozik a produkció iránt….

    Még ha “mesék” legalább jól össze vannak rakva, látványban és szórakoztatásban is….

  13. Abu: Elnezesedet kerjuk….egy kis pontositas kovetkezik….ertekelhetetlen, gyartosorrol kiokadott hulladek. Igy jobb?

  14. Mushmushi
    És miért érzed fontosnak olyanok arcába dörgölni az ellentétes véleményed, akik szeretik ezeket a filmeket? Sose értettem miért fáj az másoknak, hogy az ilyen filmeken is vannak, akik jól tudnak szórakozni. Semmiben sem lesz kevesebb az életed ezektől, nem kell megnézni és kész.

  15. Ha képregény film lenne, higyjétek el, feleennyi szarozó sem lenne.
    Azoknál simán túllépnek bármilyen képtelenségen, de a FF filmeknél még mindig a fizikával vannak elfoglalva, mikor az a ,,reboot” óta nincsen.

  16. de mi az h nincs fizika, amikor az FF az ami csomó mindent megcsinál fizikailag, pont ettől lesz jobb egy picit, mint az átlag (Bay hasonló) :D nem mellesleg csomó képregényfilmnél is tele van szarozókkal a net, bár tény, hogy nem a fizikára fókuszálnak.

  17. OFF: A fizika szarozás az utóbbi időben a Star Warsok esetében is előjött, hogy legyen még miért szarozni az új filmeket, de könnyedén szemet hunynak az eredeti trilógia ugyanilyen megoldásai felett, teljesen elképesztő.

  18. Gunslinger lehet azért mert az eredeti trilógia amúgy kurva jó volt az új meg egy okádék minden téren.

  19. A szar az szar marad, írhattok itt bármit. Ezt a förtelmet az Alienhez meg az eredeti Star Warshoz hasonlítani azért még a legkiegyensúlyozottabb személynél is idegrohamot váltana ki b@zmeg, legalább ne kérkednél a mentális betegségeddel.
    Annak a bibliai csapásnak, Ghunternek szólt

  20. Az az érdekes helyzet, hogy miközben FF franchise-t én szintén pocséknak és értéktelennenk tartom és szerintem sem lehet összehasonlítani az Alien vagy akár SW filmekhez, de bárkit a véleménye miatt mentálisan betegnek és bibliai csapásnak nevezni, még a FF-hoz képest is kritikán aluli.

    Lehet, hogy a FF filmek rosszak, de cimbora, te emberileg nem tűnsz jobbnak azoknál. Valami minimális tiszteletet azért muszáj lenne megtartani, még ha esetleg bosszant is minket egyesek a sajátunkétól eltérő véleménye.
    Inkább társalognék filmekről valakivel, akinek teljesen eltérő az ízlése, mint olyannal, aki ilyen szinten alázza azokat, akikkel nem ért egyet.

  21. Én amúgy bírom az FF filmeket. Az első pár rész gagyi volt de miután megjelent Rock és elhagyták a komolykodást óriás fun!

  22. zseniális ez az egyveleg:D hirtelen megláttam egy ugyanilyen agymenést Mr Beannel :D

    Egyébként én is bírom a szériát. Sok éves pályafutása alatt egyszerűen csak három dolgot nem tudok mire vélni:
    – a zenéket, amikkel telepakolják (talán csak a legelső részben nem bántotta annyira a fülem)
    – Vin Dieselt
    – és Charlize haját:D

    a mágneses téma szerintem rohadt jó! Nem is értem, mit nem lehet érteni rajta:D én ilyesmiken jól tudok szórakozni egy rohadt szar hét után, nemtom miért kell ennyire komolyan venni ezeket a filmeket, hisz a készítők maguk is lazán kezelik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.