Kecsap: Doom, Boy George, The Flash, Persuasion, 47 Ronin, Field Notes on Love, Star Wars, 22 vs. Earth, Free Agents, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, A Journal For Jordan, The Haunted Mansion, Thor 4, Dungeons & Dragons, Shout It Out Loud, 40 feletti rendezők, Muscle

Úristen amikor megláttam ezt a hírt, hogy Doom film és Ben Wheatley (High Rise, In The Earth), akkor már megörültem, de aztán láttam, hogy a rendező csak a vágyáról beszélt, miszerint szívesen rendezne egy Doom filmet. “I still want to make a Doom film though. I know it’s been done, but come on! Or Counter-Strike, that would be the one I’d like to make.”

Michael Waldron (Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Loki) írja a Kevin Feige producerkedésével készülő Star Wars filmet.

A Karma Chameleon című Boy George életrajzi film végül a Millenium stúdiónál kötött ki. Már keresik a főszereplőt.

Benjamin Wallfisch (Mortal Kombat) csinálja a The Flash zenéjét.

A Spider-Man: Into the Spider-Verse folytatása végül ezen rendezői trió kezébe került: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, és Justin K. Thompson.

Jane Austen feldolgozás érkezik a Netflixen. A Persuasionról van szó (itthon: Meggyőző ​érvek), amit a modern korba helyeznek, és szellemes hozzáállás lesz az eddig színházi rendező Carrie Cracknelltől a film. Főszereplő Dakota Johnson.

A 47 Ronin folytatását Aimee Garcia & AJ Mendez írja. A történet 2300 körül játszódik majd, és Ron Yuan (új Mulan) rendezi.

Dove Cameron & Jordan Fisher lesz az HBO Maxra készülő Field Notes on Love film főszereplője. Egy YA novella, amiben a frissen kidobott srác nem tudja visszaváltani az egész Amerikát átszelő vonatútra szóló jegyeit, így kénytelen elutazni, de előtte meghirdeti az üresedett helyet és egy lány jelentkezik rá.

A Netflix után a Disney+-on kötnek majd ki a Sony filmek, legalábbis a Marvelen alapulók 2026-ig biztosan.

Rövidfilm készül a Soul előzményeképp 22 vs. Earth címmel. Gondolom kitalálható, hogy a multipass előtti létét mutatja be 22-nek. Elvileg megmagyarázza, miért volt olyan cinikus a karakter.

A rablós Free Agents főszereplője 50 Cent lesz. Egy csapat profi focis ki akarja rabolni az őket kihasználó klubtulajokat. A rendező Deon Taylor (Fatale).

A The Conjuring: The Devil Made Me Do It hivatalosan is R besorolást kapott.

Denzel Washington újra filmet rendezett, Michael B. Jordan a főszereplője és A Journal For Jordan feldolgozása, ami egy Irakban teljesítő katonáról szól, aki a születendő fiának ír életvezetési tanácsokat egy naplóba, és utána meghal bevetés közben, de természetesen a szellemisége tovább él ilyen módon.

Jön a The Haunted Mansion új változata Justin Simien (Caught a Ghost: Get Your Life) rendezésében. Legutóbb ugye Eddie Murphy-vel csináltak valamit. Kísértetházas móka.

Russell Crowe feltűnik Zeuszként a Thor 4-ben. Legalábbis ezen interjúja alapján.

Chloe Coleman (My Spy) a Dungeons & Dragons filmben is szerepet kapott.

Valószínűleg a Netflixnél készül majd a Shout It Out Loud, ami a KISS zenekar korai éveiről szó Joachim Rønning (Maleficent: Mistress of Evil) rendezésében.

Ezen kutatás szerint a 40 feletti rendezőknek nehéz Hollywoodban érvényesülni.

F. Gary Gray (Furious 8) újra közösen dolgozhat Vin Diesellel, a Muscle című akció-komédián. A történetről nem árultak el semmit.

Joe Taslim még 4 Mortal Kombat filmben tűnhet fel, annyira foglalták le, avagy ezek lennének a Warner tervei, ki tudja mi valósul meg a filmet látva… de erről nemsokára.

Elhunyt Monte Hellman rendező.

8 hozzászólás a “Kecsap: Doom, Boy George, The Flash, Persuasion, 47 Ronin, Field Notes on Love, Star Wars, 22 vs. Earth, Free Agents, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, A Journal For Jordan, The Haunted Mansion, Thor 4, Dungeons & Dragons, Shout It Out Loud, 40 feletti rendezők, Muscle” bejegyzéshez

  1. Napi találós kérdés, melyik filmből való az idézet?
    “Why don’t they just call him Girl George? It would cut down on the confusion.”

  2. Remélem Junkie XL At the Speed Force Flash témáját átveszik. Az egy elég jó track lett.

    47 ronin folytatás. Ez így nagyon a semmiből jött… :D

  3. Ezzel a Karma Chameleon c. számmal engem a világból lehetett kikergetni mindig…ha meghallom valahol, kilőném az EMI-t…

  4. Dakota Johnsont választani a főszerepre sajnos nem a legmeggyőzőbb érv, hogy megnézzem a Persuasion készülő, új változatát. :)

  5. Ez a 47 Cybersamurai hír a semmiből azért kiba*zta a biztosítékot így nagy hirtelenjében. :D :D :D

  6. Tisztelem becsülöm a Boy Georgot..uhh..de ha meghallom kikapcsolok MINDENT..a hideg kiráz a palitól…A filmje..uh tuti hogy nem nézem meg..kb 12234456787x..:)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.