A Marvel eddig és ezután: az Eternals is felvillan!

A Marvel kiadott egy “találkozunk a mozikban” előzetest, amiben visszatekintettek az eddigi filmekre (a család!), aztán a 3 most következőt mutogatták, a Black Widowt, a Shang-Chi-t, de ezeknek ugye már volt trailerel, és utána az Oscar Díjas Rendezővel bíró Eternals is felvillan.

Amúgy vicces, így egymás mögé téve a Black Widow-t és Shang-Chi-tmég szembetűnőbb milyen egyforma a képi világuk.

45 hozzászólás a “A Marvel eddig és ezután: az Eternals is felvillan!” bejegyzéshez

  1. Odateszem a Logan vagy a Joker teasere mellé, és ég és föld a különbség.

  2. Azt meg kell hagyni,hogy marketing fronton tudják mitöl döglik a légy.
    Büszkék lehetnek arra amit elértek és kíváncsian várom,hogy milyenek lesznek a 4. fázis filmjei.

  3. Akár szereti az ember a filmjeiket akár nem, az tény, hogy amit ezzel az univerzummal letettek az asztalra az megismételhetetlen.

  4. Az a tetű Fantastic Four logó a végén, az érdekel a többi hidegen hagy jelenleg…

  5. Azért, minden ellenérzésem, csömöröm, meghasonulásom, szeretetem, fejvakarásom ellenére ez az ajánló azért nagyon rendben volt.

  6. Van egy olyan érzésem, hogy az Eternals kiemelkedően jó lesz, és ez a pár képkocka még jobban megerősített ebben!

  7. Szerencsére már rég immúnis lettem minden ilyenféle hype-ra így hideg közönnyel néztem végig az egészet :D

  8. Az MCU az valami olyan szintű mestermű ami soha nem lesz utánozva hasonló színvonalon vagy sikerrel. Elképesztő bravúr volt ezt így felépíteni és megállás nélkül görgetni tovább, olyan karakterekkel akikről az emberek 99%-a soha nem hallott az MCU előtt.

  9. Ezek olyan szintű epigonizmust tesznek le az asztalra, hogy a hajam szála égnek áll.

  10. “Elképesztő bravúr volt ezt így felépíteni és megállás nélkül görgetni tovább, olyan karakterekkel akikről az emberek 99%-a soha nem hallott az MCU előtt.”

    de hát még itthon is voltak iron man képregények a 90-es években.

  11. Teljes mértekben érdektelen, sajnos, leszámítva a Pókembert és Thort.

  12. “de hát még itthon is voltak iron man képregények a 90-es években.”

    Néhány Avengers meg egy Szellem-es sztorit leszámitva nem, az is a Marvel extrában. Nameg az nem ugyanaz a Stark, az Timothy Daltonról mintázott kevésbé jópofa üzletember. Az, hogy Downey beletette a saját személyiségét a karakterbe, az attól lett ismert. Azután a képregényes Tony marhanagy csalódás. Ha jól emlékszem, a levrovatban szóvá is tették hogy nem volt valami erős az önálló sztori. A Secret Wars segitett sokat, rengetegen ott találkozhattak a karakterekkel, de ott meg nem volt valami erős az írás, csak csihipuhi volt, raádásul Rohdes volt a szerkóban. Aztán Thor is eléggé ismeretlen volt a mainstream olvasóknak, amikor kijött a film, az emberek inkább mitológiai szempontból álltak hozzá, a Scott Lang hangyáról, Black Widowról, Lokiról, Shieldről, a teljes Guardians of the galaxyról nem is beszélve. Néhányukkal lehetett találkozni a könyvesboltokban TPB-ben a nagy marvel-láz előtt, de az ujságosoknál 1998 után eltűnt minden, Pókemberen és pár menthetetlen próbálkozáson kivül. Mindent összevetve szerintem full igaz hogy az MCU másod és harmad- vagy annál alacsonyabb rangú karakterekből, akikre az emberek 99%a inkább simán csak tojt, ha hallotta is a nevüket, azokból csinált A+ kategóriást.
    Az F4 sorozatot konkrétan leállították, amikor a Sony nem adta vissza a jogokat nekik pár éve.

  13. Malachi

    Az a fantasztikus négyes logo. Mivel lesz. A rendező is megvan: John Watts!

  14. Nem rosszul összevágott kis kedvcsináló ez. Ennek ellenére engem nem spannolt fel. Semmi bajom a Marvel univerzummal, de számomra csak filmek. Azt az őrületet amit a mozikban és a rajongóknál kiváltanak nem értem. Pedig néhányat magam is a vásznon tekintettem meg először.

  15. Hihetetlen szép és hangulatos trailer. S bár beletették volna a Disney+ sorozatokat is!

    Érdekes lesz, ahogy a mitológia vonalra is rágyúr a Marvel, hiszen Moon Knight kapcsán is Khonsunak szerepe lesz. Ahogy láttam a rövidke Ethernal bevágást, ott pedig az Istar kapunál állnak az “istenek”, ami ma egy berlini múzeumban tekinthető meg.

    A Shan-Chit továbbbra is erőtlennek érzem, mert valahogy kilóg a műfajból. Eddig nem túl meggyőző vagy csak nem akartak mindent elsütni vele kapcsolatban. Ám egy kicsit túlzásnak érzem, hogy lezárásnak is őt tették be.

  16. ez a Shan-Chi ez mi ez?:D tökre nem illik a többi marvel film közé:D
    Engem néha már kiver a víz, ha meghallom, hogy Marvel, de akad közte, amit bírtam, esetleg várok is(black widow, eternals – bár jobb volt addig várni, míg nem ismertem meg a rendezőt:DD doctor strange – utóbbinál sajnálom, hogy rendezőcsere lett..), és hiába puffogok sokszor az önismétlő dolgaik miatt, el kell ismerni, hogy rohadt jól űzik a bizniszt:D

  17. @24. Blady
    Van egy bizonyos piqc aminkedveli az ilyen karatélyozós filmeket ugye, akik sokaz hoznak a Disney-nek, plusz valamit kezdeninkellett az elcseszett Mandarin-al is, na ezen két ok miatt dobták be a verekedős ShingshangChi-t.

  18. igen, jogos, F4 tease.

    én mondjuk legnagyobb meglepetésemre még várom is ezt a csihipuhi harcművészetes filmet, pont azért mert annyira kilóg a többi MARVEL film közül. érdekel, mit hoznak össze belőle, legalább egy kicsi más lesz végre.

    az Eternals szerintem mozi lesz, a többi meg majd valamikor megtekintős.

  19. Fura belegondolni, de a mai fiataloknak (boomer alert) ez kb. azon a helyiértéken szerepel, mint nekem és szerintem itt sokunknak a Star Wars (31 éves vagyok, szóval én sem a 80’as években láttam vhs-en hangalámondásos szinkronnal). Idézgetnek belőle, kötődnek hozzá, analógiaként használnak belőle részleteket amiket mindenki ért is. Ez nekem még úgy is ijesztő kicsit, hogy én is kifejezetten szeretem ezeket a filmeket (elszórakoztatnak a szobabiciklin :)).

  20. Kenike

    Akkor nem csak en használom szoba bringahoz. Pont nem kot le annyira, hogy elvegye a fokuszt a tekerestol, es ha nem fogyelek ra, akkor annyira nem idegesit a rengeteg logikai bukfenc

  21. Lordboxi: +1, amikor a tekerés kezdene fájni, akkor arról a film vonja el a figyelmet, amikor a film fáj, arról a tekerés. :D

  22. nem kockáztam ki, de mintha Nick Fury kimaradt volna az összefoglalóból pedig azért ő elég fontos. Mondjuk a shield is már parkolópályán van.

  23. Artox: Mandarin-nal. Szóban sem azt mondjuk, hogy “asztalal”.

    Amúgy király volt ez az előzetes, szépen végigvezetett az elmúlt tizenvalahány éven.

  24. “S bár beletették volna a Disney+ sorozatokat is!”

    de ez a moziról szólt, hogy üdv újra a székeken

  25. Nagyon várom őket, csak még oly messze vannak…Az új X-men-ről pedig még semmi hír :(

  26. @tumpara Nyilván ide járok helyesírási tanácsokért, mellesleg több elírás is van a mondataim között, mivel telefonról septében írkáltam. Keress valami hobbit, mert a grammar-nazi szakma elég szar elfoglaltság.

    @Kenike Ugyan akkora, ha nem nagyobb Hype övezi, nagyobbat is megy, mint a Star Wars ment, és ami azt illeti már tartalom is több van benne. Nagyon sok kihagyott ziccer van a SW filmeknél. Nem véletlen, hogy ugyan ott landolt mind a két brand, a Disney már az elején érezte, hogy ezzel simán húznak még egy Star Wars-ot, és szerintem sikerült megduplázniuk is.

  27. Artox nekem nem fáj ha valami ‘karatélyozós’ :) sőt valójában imádom a harcművészettel operáló filmeket is.. nekem ennyi alapján (mert nem néztem meg az előzetesét) inkább a képi világa/fakósága (??) miatt üt el a többi marvel filmtől..

  28. az eternals érdekel, menők a ruhák, meg bírom King in the North-ot, de most láttam meg, hogy köztük van az a nagyon nagyon ronda fiatal srác, akit egy rakás filmbe és nagy sorozatba benyomtak az elmúlt pár évben, és blöeeeee. rossz volt nézni a Killing of a Sacred Deer-ben is. de talán túlteszem magam rajta, ha elég jónak tűnik majd a teaser

  29. 31 tumpara.

    Mondjuk ha már nyelvtanozunk, akkor Mandarinnal, nem kell bele kötőjel.

  30. @blady Alapvetően nekem sem lenne bajom vele, de ez annyira B kategória minden téren az MCU-hoz képest (még a Dark World-höz képest is), hogy az hihetetlen.

    @Endymion Üssön el a Sanctuary II

  31. @human Mármint a Shang-Chi? Messze TV filmes még a Black Widow-hoz képest is, valahogy hiányzik belőle a szokásis “epikusság” is, ami a Widow-nál a trailerek alapján azért még ott van picit. Nem mint ha mindennek agyon tolva kellene lennie, de még is Marvel film, amiből lassan kilóg már ez az “erő nélkül verekszünk” szisztéma. (tudom, BW-nak konkrétan nincs ereje, de a filmjében pár karakternek lesz)

  32. de itt a fenti videóban ahogy vágnak a kettő között (Black Widow) tök hasonló tévés kinézet mindkettő, borzasztó digitális kamerás színek, mintha 1 ember rendezte és fényképezte volna a két filmet, ezért nem értem a kilóg dolgot, de oké, verekedés legyen.

  33. @human Ebben így van valami, én a különálló trailereket összesítve értettem, nem szimplán ezen összeállítást.

  34. a black widow előzetesek megvoltak, nem teljesen ehhez a pár képkockához hasonlítottam, shang-chiből viszont csak ez a pár mp volt meg, az viszont tisztára barátok közt:D az arcok miatt is, mintha zs kategóriás színészek lennének. A főszereplő csávó már a plakáton sem tudta eladni magát:D úgy értem nem lesz olyan szerethető mint mondjuk Jackie Chan vagy Jet Li.. szóval gyúrhattak volna még a castingon (is)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.