Kecsap: Knives Out 2, John Wick 4, Christine, Kingpin, May December, Foe, Toxic Avenger, The Menu, LaLaurie Mansion

Ez a hét inkább a játékokénak tűnt, meg a Netflix villogtatta mik jönnek majd náluk, szóval kevesebb kecsap folyt.

Madelyn Cline (Outer Banks) jött Knives Out 2-be.

Bill Skarsgård a John Wick 4-be.

Bryan Fuller írja a Christine új adaptációját. A gyilkos kocsis Stephen King műről van szó, és a Sony-Blumhouse duó akar filmet csinálni belőle, ami az 1980-as években játszódik.

Peter és Bobby Farrelly producerkedésével készül a Kingpin folytatása. Az eredetiben Woodly Harrelson bowlingozott, aztán tanított bowlingozást?

Todd Haynes új filmet tervez May December címmel, amit Samy Burch ír. A főszereplők Julianne Moore és Natalie Portman lesznek, ha valaki lecsap a projektre Cannes-ban. Valami bonyolult idős nő, fiatal pasi, végső gyerekek, filmadaptációs keverék lesz.

A Foe-t Garth Davis (Lion) rendezi. A Foe Iain Reid regényén alapszik és Saoirse Ronan, Paul Mescal, LaKeith Stanfield triója várható a főszerepbe. A közeljövőben játszódó történet szerint a földet a nagy cégek és a környezet összeomlása dominálja, itt él egy mindentől távoli farmon a főszereplő párhoz egyik este bekopogtat valaki, hogy a férjét kiválasztatták a földköri pályán levő űrállomásra, de a nő sem marad egyedül mégsem valahogy…

Kevin Bacon is várható a Toxic Avenger rebootjába, elvileg gonoszként.

Anya Taylor-Joy és Ralph Fiennes lesz a The Menu főszereplője a Searchlight stúdiónál. Mark Mylod rendezi, és az étkezési világ nagyon extrém részében játszódik. Konkrétan a főszereplő pár egy távoli szigetre utazik egy szakács kajáéért.

Emily Blunt szerint simán jön majd az Quiet Place 3 is.

Darren Lynn Bousman rendezi majd a Conjuring íróinak új horror fracnsejának első részét, a LaLaurie Mansion-t. Sok sikert a Spiral után ezzel a rendezővel… A történet az 1800-as években játszódik egy sosem elkapott sorozatgyilkossal.

Random videó, egy törölt jelenet a Truman Showból, ami eléggé megváltoztatná Truman barátjáról a néző véleményét?

12 hozzászólás a “Kecsap: Knives Out 2, John Wick 4, Christine, Kingpin, May December, Foe, Toxic Avenger, The Menu, LaLaurie Mansion” bejegyzéshez

  1. Az már jó, ha a Christine megmarad természetfeletti horrornak és nem gondolják újra valami mesterséges intelligenciás modern szutyokbak, mint Chucky-t…

  2. Az en velemenyemet nem befolyasolta volna a jelenet a Truman showban. Vagyis eddig is az volt, amit itt ereztem.

    De nekem alapbol ellenszenves mindenki, aki baratsagot szinlel. Meg akkor is, ha o a foszereplo rendor es egy bunbandaba epul be.

  3. Tehat a Christine-t a 70-es évek végéről áthelyezik a 80-as évekbe. Ennek mi értelme? Csak mert a 80-as évek olyan menő? Vagy már az sem…
    Ha napjaikba helyezi, azt megértem, de ennek nem sok értelmét látom. De, hát lássuk, mi lesz belőle!

  4. csuszu1: Igen, most a 80-as evek meg meg valamennyire, mehet ala a szintipop zene majd stb. Gyorsan kell cselekedni, mielott a ’90-es evek lesz a meno.

  5. a 80-as evek azert (is) meno, mert sok mai filmes akkor volt gyerek.

    pl a Vissza a Jovobe azert volt 50-es evek, mert Zemeckis abban nott fel, van abban valami varazs, amikor emlekeidet valosagga teheted. Ha ma keszulne a Vissza a Jovobe, akkor a 80-as evekbe mennenek vissza.

  6. walker, ez jogos, pláne, hogy Fuller 69-es. De azt gondolnam hogy a stúdió a célközönseget akarja kiszolgálni, nem az írót. Ezért modtam, hogy a 80′ a menő a Stranger Things, vagy mit tudom én mióta. Ez azt jelentené, hogy az alkotók szabad kezet kaptak a stúdióktól, mert a Vissza a jövőbe valamilyen szinten szerzői film volt. Mellesleg Zemeckis 52-es, szerintem ő a 60’evekre gerjed. 55-be 3 éves volt. De mondom, ettől függetlenül, amit írtál, az áll.

  7. Remélem a Todd Haynes film és a Garth Davis mozi is összejön. A The Menu sztorija nem fogott meg, de a két főszereplő miatt érdekes lehet.

  8. Fuller is rajonghat a 80-as évekért, pont mint mondjuk Zemeckis az 50-es évekért, még akkor is, ha akkor 3 éves volt.. Tarantinonak sincs semmi köze a westernhez/vadnyugati témához, mégis odavan érte:D

    én amúgy megörültem a Christine hírnek, Fullerben szerintem van fantázia.

    a John Wick 4-et meg kb Skarsgård miatt fogom megnézni:D (egy nem John Wick fan)

  9. blady: persze hogy rajonghat, akár az ókori Rómáért is, de itt most én arra reagáltam, hogy a filmesek a saját gyerekkoruk alapján nosztalgiából választanak időt a cselekményhez. Szerintem nem a 3 éves korunkra szoktunk nosztalgiával gondolni. De kicsit túlbeszéltük ezt a témát. Mindegy mikor játszódik, csak legyen jó! :)

  10. “a filmesek a saját gyerekkoruk alapján nosztalgiából választanak időt a cselekményhez.” az én üzenetem meg pont az lett volna, hogy nem feltétlen gyerekkor alapján választanak idősávot..:D mindezzel, mármint, hogy 80-as évekbe kerül, nincs baj, csak ne váljon lelketlen, futószalagról leesett műanyag darabbá. icipici off: Ha már King, én tökre örülnék, ha Peter Jackson rendezne filmsorit a Setét Toronyból valahogy a LOTR margójára:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.