A Halloween Kills hosszú előzetese

Nagyinak igaza volt, a boogeyman igazi! Csak hát nem égett el, hanem kijutott és legyakott minden tűzoltót! Folytatódik a Halloween franchise felélesztése. Nyilván akiknek nem tetszett az előző rész, azoknak kihagyós, de akiknek igen, azok hogy éreznek?

Úgy tűnik most sokan fognak majd össze ellene, de Michael nem lassít.

17 hozzászólás a “A Halloween Kills hosszú előzetese” bejegyzéshez

  1. Az előző elment szódával. Nem értem miért kell ellőni mindent az előzetesben. Ha tudnám hogy ez csak a harmada a mészárlásnak és csapnának mellé valami jó sztorit akkor azt mondanám hmmm… egész jó! De ez nem így szokott lenni.

  2. Ez meg a Dűne az a két film amiért idén újra érdemes lesz moziba menni. Remélhetőleg

  3. Nem tetszett az előző, de majd megnézem azért. Kíváncsi vagyok rá, hogy folytatódik ez a baromság.

  4. Az egyetlen dolog ami zavart az előzőben is és ebben is, miért csináltak Michael-ből valami már-már természetfeletti lényt?
    Az előző részben is kapta az ívet már rendesen, konkrétan félholt volt mikor még rágyújtották a házat, ennek ellenére kisétál és a szintén elég jó erőben lévő tűzoltót+felszereését úgy megemli mintha kartonból lenne. Értem én hogy slasher, de van egy határ ahol ezek már szemet szúrnak…

  5. A mindet túlélő slasher-gyilkos, aki sétálva utoléri a rohanó áldozatát, azt is megtalálja, aki el sem bújt, mindig nyeretsen jön ki a pofozkodásból és az endcredits után feléled, ha meg is halt, már idejétmúlt.

    Nagyon jó lezárása lett volna az egésznek, ha MEGHAL ténylegesen az előző film végével és a frencsájz egy új gyilkossal indít egy teljesen más városban/államban, akinek semmi köze sincs a Meyers-családhoz.

  6. Michael Myers már az első klasszikus Halloween-ben is egy teljesen nem e-világi megállíthatatlan, megölhetetlen figura. Miért kellene most másképpen lennie?

  7. Csakegysrac:Valszeg nem érted a Halloween lényegét! Gondolj csak vissza a borzalmas, mindent megakarok magyarázni Rob Zombie féle förmedvényekre. John Carpenter értette a dolgát anno, és most David Gordon Green is nagyon érti. Ami köztük van az sajnos hulladék.

  8. Nem láttam az előzőt, de sok helyen azt olvasom, hogy minőségileg rendben volt és a befejezés is szép kerek. Új rész akkor ezek szerint a tipikus rókabőr effektus.

  9. @José
    “Csak így lehet izgalmas.”
    Bocs, de nem, nagyon nem. Ellenkezőleg. csakegysarc írja jól, ebben így semmi izgalmas nincs.

  10. Endymion:Bocs, de nem, nagyon nem. Ha így nem szereted, akkor ne nézd meg! Amúgy Te milyen formában gondolod a Halloween franchise újrateremtését? Csak mert az előző résznél jobban, tiszteletteljesebben nem hiszem, hogy bárki is vissza tudta volna hozni Michael Myerst.

  11. @José
    “egy teljesen nem e-világi megállíthatatlan, megölhetetlen figura”.
    Ha tudod, hogy a gonosz, aki köré a film épül, megölhetetlen, akkor tudod, hogy bármi is lesz az adott filmben, ő nem fog meghalni, ugyanúgy benne lesz a következő filmben, bármilyen félrevezető véget is fognak mutatni. Ez pedig így egyáltalán nem izgalmas. Előre tudod, hogy lesz egy kis kaszabolás, de a vége úgyis az lesz, hogy a gonosz valamilyen módon túlélni és a következő filmben folytatja.
    Ha ez neked izgalmas, egészségedre! De sok nézőnek ez a lusta kiszámíthatóság minden, csak nem izgalmas.

  12. Már bocs, de az összes szuperhős film erről szól. Akkor azt miért élvezik annyian?

  13. Már nem azért, de a slasher műfajban a lényeg a gyilokokon van és nem a gyilkosért kell izgulni, hanem azért, aki esetleg átmenetileg legyőzheti és ezáltal túlélheti.

    A gyilkos vagy feléled a következő részre, vagy valaki más veszi fel a maszkját, az teljesen mindegy, a lényeg az, hogy lehet megint másokért izgulni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.