Megvan a Blade rendezője

Szokásos MCU stílusban felkarolnak egy kis nevű rendezőt, aki megcsinálni amit a PREVIS team kitalált 8 éve? Kivéve persze a karakter pillanatok, ott majd engedik nagyjából kiélni magát. Március óta találkozgattak rendezőkkel és meglett a befutó.

Az új Blade filmről van szó, amiben Mahershala Ali alakítja majd a legendás vámpírvadászt. A jelenlegi állás szerint Bassam Tariq (Mogul Mowgli) rendezi a filmet. Az író már korábban kiderült: Osei-Kuffour.

7 hozzászólás a “Megvan a Blade rendezője” bejegyzéshez

  1. Oké. Szóval egy dokumentum filmes fog egy marvel filmet rendezni? Úgy látszik van még lejjeb.
    Mellesleg erre a filmre nem egy feketer rendezőt akartak eredetileg?

  2. @SZSZFilm

    Nézz utána az eddigi Marvel film rendezők korábbi munkásságának.

  3. Pillager:
    Utána néztem és Joss Whedon, Shane Black, James Gunn, a Russo fivérek, Jon Favreau, Scott Derricksen, Peyton Reed, Kenneth Branagh, John Watts, Ryan Coogler, Joe Johnston, és Taika Waitite egyáltalán nem kezdő rendezők voltak. Mindegyik feltudott valamit mutatni a marvel filmek előtt is és jól is teljesítettek. Egyedül Alan Taylor volt béna közülük.
    Csak az utóbbi pár évben kezdtek alkalmazni kezdő rendezőket és eddig mindegyik csapnivaló munkát végzett (Marvel Kapitány, Fekete Özvegy).

    human:
    Ki kell, hogy ábrándítsalak.

  4. Érdekes casting. Mahershalalhashbaz Ali Gilmore jó színész, de a premierre ötven éves lesz – a folytatásokról (gondolom lesz) nem is beszélve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.