My Son-előzetes: érdekes koncepció

Az azonos című francia film remakeje, viszont a rendező ugyanaz, Christian Carion a saját művét csinálta meg most angolul beszélő színészekkel, és James McAvoy főszereplésével.

Hogy mitől üthet? A thriller történetét a színésszel közösen ismerjük meg, mert ő sosem kapott forgatókönyvet! Avagy az összes jelenetbe nulla előtudással érkezett, míg nyilván a többiek pedig előadták a történetet.

Bevallom ezúttal meg sem néztem a videót, kötelező lesz simán. Szeptember 15-én érkezik streamingre odakinn.

human
írta
2021. 09. 02. 02:22
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “My Son-előzetes: érdekes koncepció” bejegyzéshez

  1. El is felejtettem, hogy ez jön, pedig baromi érdekes koncepció, és hát McAvoy olyan színész, aki valószínűleg nemcsak elbír a feladattal, de úgy oldja meg, hogy már csak azért is érdekes megnézni.

    @LnB – Elvileg McAvoy improvizált végig, Human is azt írja itt: https://filmbuzi.hu/archives/2020/10/06/keszul-a-my-son-remake/

    És ebben a cikkben is azt írják: https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/peacock-remake-my-son-thriller-james-mcavoy-claire-foy-1235006823/

    Pont ezért érdekes a projekt.

  2. Nagyon érdekesnek hangzik a koncepció, de nehezen tudom elhinni, hogy ez kivitelezhető úgy, hogy egy jó film legyen. Hacsak nem elképesztően jó színész/író a szereplő (bár McAvoy azért elég jó.. :) ).
    A koncepció alapján szerintem akkor lenne az egész “igazi” ha minden jelenetet egyszer vettek volna fel, ezt pedig kétlem. Nagyon jó improvizatív képességek kellenek hozzá, hogy olyan érzések és szövegek jöjjenek ki belőle a jelenet alatt, amik megállják a filmben a helyüket.
    Marketinges túlzásnak tűnik, ám ha tényleg így készítették a filmet, akkor minden elismerésem előttük.

  3. Én sem értem igazából, hogyha JM folyamatosan imprózik, akkor a többi szereplőnek is muszáj valamennyire…

  4. Szerintem ez csak marketing. Ezek szerint egy jelenetet egyszer vettek fel, ami elképzelhetetlen…

  5. Clint Eastwood gyakorlatilag sose vesz fel jelenetet ketszer. Meg akkor sem, ha amatorokkel forgat (15:17 to Paris)

    Szoval lehetsegesnek lehetseges igy filmet csinalni.

  6. Egy jelenet egyszer felvéve, de ez mellett még az is kell, hogy a jeleneteket egymás után vegyék fel (ami elég ritka szerintem), valamint nem kis tervezést igényel, hogy minden passzoljon. Pl. az időjárás, fényviszonyok ugyan olyanok legyenek, mert lehet hogy több napra csúszik el egy hosszabb rész forgatása stb..
    Azért elég kemény lehet egy ilyet összehozni, már ha tényleg nem marketinges fogás csak.

  7. Jól néz ki, mivel nekem is hasonló korú fiam van, ez egy rémálom szerű trailer számomra. Gyorsan meg is néztem McAvoy privát életét, mert úgy voltam, hogy ide muszáj olyan színészt keresni, aki tényleg át tudja érezni a szerepet, mert imprózni nagyon nehéz úgy egy gyerek elrablását, ha mondjuk nincsen gyereked és nem tudod milyen az, ha tényleg eltűnik.
    Szóval igazam volt, tényleg van egy kisfia és utána válás és aggódás, hogy nincs elég ideje így a fiára, szóval a szerepbe nagyon beleillik és így tényleg hitelesen tudja játszani, hogy kevés ideje volt a fiára és lehet, hogy miatta történtek a rossz dolgok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.