Kecsap: Haunted Mansion, Salem’s Lot, Star Trek, Scream, Hellraiser, The Black Phone, Buddy Games, Murder Mystery 2, Jon Watts, Wonka, The Woods, #Snydercut, Luther, Sniff, Cruel Intentions, Eddie Murphy, Johnny And Clyde, Flight of the Navigator, Stranded Asset, Nightmare Alley, Mad Max: Furiosa

Úgy néz ki a Mad Max: Fury Road előzményfilm, a Furiosa csak 2024-re várható legkorábban, csúsznak a tervek egy évet.

A Disney-nek készülő új Haunted Mansion gárdája Owen Wilsonnal és Rosario Dawsonnal bővült, ugye Tiffany Haddish és LaKeith Stanfield mellé.

Az Amazon megvette Eddie Murphy-t. Nagy siker lehetett a Coming 2 America a platformon. Ezúttal 3 filmre szerződtették le a színészt, és még a további fejlesztéseire is “first look” jogot vettek (avagy ők ugorhatnak rá elsőnek, és mások csak akkor, ha nem kell az Amazonnak)

Luther film formában visszatér, Elba mellé Cynthia Erivo és Andy Serkis várható a sorozatkészítő Neil Cross filmjébe.

A Stephen King-féle Salem’s Lot új adaptációjában William Sadler is szerepelni fog.

David S. Goyer megerősítette, hogy a Hulu-nak készülő Hellraiser remake forgatását elkezdték. Goyer szokás szerint sok jót ígér, mert Clive nagy rajongói, és az eredeti könyvhöz nyúlnak vissza.

Scott Derrickson új filmje, a Black Phone képen is. Egy elrabolt fiú egy sehova be nem kötött telefonon hívásokat kap az őt kiszemelt gyilkos előző áldozataitól.

A Paramount megerősítette, hogy több Star Trek filmen is dolgoznak, ami ugye összefügg azzal, hogy a régi műveikhez nyúlnak (még jobban, mert már iszonyat sok Star Trek sorozat fut épp, és jön is új).

Új, ezúttal filmes rebootot kap a Cruel Intentions (Kegyetlen játékok). Tudjátok, amiben dúsgazdag mostohatestvérek borzasztó, emberekkel játszó dologban fogadnak. Nem a régi film újrázása lesz másik városban, hanem elvileg a könyvet adaptálja újra.

Az Eternals PG-13 besorolást kapott, milyen meglepő. Ez a hivatalos indoklás: fantasy violence and action, some language and brief sexuality.

Megan Fox & Tyson Ritter lesz a Johnny And Clyde főszereplője, ami egy friss új szemszögből dolgozza fel a Bonny & Clyde történetet. A két említett nem a főszereplő páros lesz, hanem Alana és a biztonságisa. A filmet Tom DeNucci (Vault) rendezi.

Josh Duhamel rendezi a Buddy Games komédia folytatását. Tudjátok amiben barátok versengenek.

Rebootot kap a Flight of the Navigator, és Bryce Dallas Howard rendezi a Disneynek. Ezúttal egy kislányt rabolnak el az ufók, és 8 évvel később visszadobják a Földre.

Morgan Freeman, Al Pacino, Helen Mirren, Danny DeVito lesz a Sniff főszereplőgárdája, ami egy idősek otthonás noir film lesz. Két nyomozó (Freeman és DeVito) egy luxus idősotthon gyilkosságait vizsgálja ki, de egy szex és drog alvilágra bukkannak ott, amit a másik két nagy név vezet.

A Stranded Asset összehozza újra a… Tomorrow War sztárjait,  Chris Pratt & Sam Richardson duóját. Akció komédia lesz az Universalnál, amit Jen D’Angelo (Hocus Pocus 2, Workaholics, Solar Opposites) ír.

Adam Sandler és Jennifer Aniston nem meglepő módon visszatér a Murder Mystery 2-ben.

A Triplets (az Ikrek folytatása) szereplőgárdája Tracy Morgannal bővült Arnold Schwarzenegger & Danny DeVito mellett.

J.K. Simmons egy szociopata gyilkost alakít a The Woods thrillerben, egy fiatal nőt üldöz majd az erdőben.

Del Toro Nightmare Alley-ja végül 2021 december 17-én jön.

Andy Garcia  is benne lesz a The Expendables 4-ban.

A Marvel 4 filmet is tervez 2024-ben, és két időpontról megtudtuk (sorry ha ezt máshol 2000 szavas clickbait mögött találtátok): 2024 július 26 és november 8. Nem tudni mik jönnek akkor, nincs hír de még igazi pletyka sem.

Amikor kijött a Snyder Cut, akkor azon az héten eladásban a második helyen levő filmnél 500%-kal több fogyott belőle. Toronymagasan tarolt a blu-ray.

Jon Watts új filmjére elvileg sokan pályáznak éppen, nyilván a nagy streamingek mellett a mozisok is, hiszen egy thrillerről van szó George Clooney és Brad Pitt a főszereplője, akik utoljára a Burn After Readingben voltak közösen. Itt két “mindent megoldó” csávót alakítanak, akik szólózni szeretnek, de ugyanazon a munkán kötnek ki.

A Wonka előzménymusical szereplőgárdája eddig: Keegan-Michael Key, Timothée Chalamet, Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson

25 éves a Scream, lesz egy új kiadása, ez a borító.


Elhunyt Roger Mitchell, a Notting Hill rendezője.


Bónusznak egy nem filmjelenet:

16 hozzászólás a “Kecsap: Haunted Mansion, Salem’s Lot, Star Trek, Scream, Hellraiser, The Black Phone, Buddy Games, Murder Mystery 2, Jon Watts, Wonka, The Woods, #Snydercut, Luther, Sniff, Cruel Intentions, Eddie Murphy, Johnny And Clyde, Flight of the Navigator, Stranded Asset, Nightmare Alley, Mad Max: Furiosa” bejegyzéshez

  1. Pont nem rég futottam bele egy kb. 42 perces videóba neten, amiben elmagyarázták a Flight of the Navigator spciális effketjeit. Baromi érdekes volt elejétől végéig.

  2. „-Hogy tetszik Bali a pénzéhes k-rva anyádnak?”
    -Gyanítja, hogy alkoholista impotens apád dugja a szobalányt…”

    Kár bolygatni a témát:D még próbálkoztak folytatásokkal is, de azok is nevetségesre sikerültek. Inkább akkor visszább kúszok ’88-ba és előveszem a veszedelmes viszonyokat.

    Viszont a Luther filmet kíváncsian várom.

  3. Izé Eddie Murphyvel még talán megnéztem volna az új Tripletset, de Tracy Morgannal ki lehet kergetni a világból😔

  4. Az Ikrek folytatását már nagyon várom, mindegy, kik szerepelnek még benne, DeVito és Schwarzi a lényeg.

    De a Sniffet is várom DeVitóval.

    Ahogy manapság a régi horrorokat rimékelik, azt a Hellraisert viszont már félve várom.

    A Kegyetlen játékokban egyedül annyi pozitívumra emlékszem, hogy SMG, Selma Blair és Witherspoon játszott benne. Ezt nem hiszem, hogy überelni tudják, bármilyen is a könyv.

  5. A Kegyetlen játékok triója annyira telitalálat volt, hogy hiába már az is egy feldolgozás volt, kár hozzányúlni. Most őszíntén, hol találsz olyan jó színészeket, akik eladják a szerepet, mint Reese és Sarah. Illetve csibésznek egy Ryan Phillippe. Nem hiszem, hogy ebből bármi értelmes sülhet ki. Kb. arra lesz jó, hogy valamelyik streamingen megnézzük, mint A srác nem jár egyedülnél is.

    1-2 filmet még megnéznék a Chris Pine-féle gárdával a Star Trekből. Kéne nekik egy nagy lezáró film, megérdemelnék.

  6. Sosem értettem a Kegyetlen játékokat övező elismerést bizonyos nézőktől. 20 éves voltam amikor láttam, tehát pont a célkorosztályba tartoztam, minden színészt ismertem, de mégis egy nevetségesen szar filmnek tartottam már akkor is. Nem tudom, hogy azért mert előtte már jól ismertem és szerettem az eredeti Veszedelmes viszonyokat Malkocich-csal, Close-zal és Pfeiffer-rel, amit a mai napig imádok ezért megvolt az összehasonlítási alap? Akik szerint ez a tiniverzió jó, ők ezt láttak először vagy annak ellenre tartják jónak, hogy ismerik az eredeti filmet is? Én a Kegyetlen játékok koncepcióját is nevetségesnek tartottam, fiatalon is képes voltam önmagában értelmezni és értékelni a történetet anélkül hogy az én korosztályomra változtatják a szereplőket.

  7. Star Trek jöhet minden mennyiségben, csak ne a Discovery stábja készítse őket, mert ők egy csapat P’takh!!

  8. Venom:
    Valami hasonlót akartam írni én is. Azért a Tripletsnek is örülök, hátha jól sül el.
    Netflix vagy “valaki” csak felkarolja a King Conant.

    Igeeeenn Mad MAX…még-még-még

    Atyaúristen 25 éves a Scream! Mindig elképedek, hogy repül az idő!

  9. miezazaj Lehet ,hogy megkopott a Hellraiser,de korántsem szörnyű ! Vagyis várjál csak, de szörnyű a “jó” értelembe:-)

    Nicolas Cage csak a Las Vegas végállomásra gyakorolt vagy felidézte , attól függ mikor felvétel ez.

  10. A Kegyetlen játékokból nem sorozat készül? Egyébként tényleg kultusz övezi, elsősorban a mindenkori tizenévesek között, ami teljesen érthető, és teljesen rendben is van. Az a csók pedig a reptéren, majd az ágyjelenet, mindez a Colorblind zenéjére, még most is valami gyönyörű.

  11. A Hellraiser-re régen ráfért volna már egy tisztességes remake, csak az a rengeteg zs kategóriás fos folytatás jól elhúzta.
    Az első 2 rész jó volt de nagyon eljárt felettük az idő, a többinek el sem kellett volna készülnie.

  12. JKJ: az az bizony! A hangárból kilebegő hajó tartóvázának eltüntetése tükrökkel nagyon tetszett, meg a stop motion technikával fényképezett folyékony lépcső se volt piskóta ’86-ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.