A késes csávó

Legendás, meg legendása elcsépelt is, de talán az új reboot sokaknak tetszik, és mindjárt itt a folytatás, méghozzá mozi + VOD premier lesz.

7 hozzászólás a “A késes csávó” bejegyzéshez

  1. Én azért kicsit sajnáltam, hogy az előző film még a második részt is figyelmen kívül hagyta, mert mégis csak az utolsó csillagharcos játszott benne, ellenben sokkal jobban sikerült, mint a sorozat legtöbb része és ezerszer jobban, mint a két Zombie-s próbálkozás.

    Így simán jöhet a folytatás is.

  2. Nekem nagyon tetszett az előző, de az, hogy ez egy trilógia 2. Része és ezt kb pár napja tudtam meg eléggé lelombozó. Gondolom akkor itt sem hal meg. Mondjuk nem baj. A trancsír miatt nézzük.

  3. Srácccok, egy kérdés: az előzetese nagyon bejön, viszont megnéztem az első részt, és finoman fogalmazva: nagyon nem tetszett (tipikus ostoba karakterek és döntések, unalom, a játékidő körülbelül negyedére való érdemleges tartalom). Érdemes bepróbálni a többi részt és utolérni magam, vagy azok még rosszabbak?

  4. Sawyer: melyik első részt? a Halloween Killshez sztem bőven elég az előző Halloween reboot, mármint ami pár éve volt. A legrégi filmet helyén kell kezelni, az alapok lefektetéseként, lehet ám tisztelni a múltat, ettől még nem kell tetsszen, de leostobázni semmi értelme.

  5. human: a legelsőt, 1978-ast. Ne forgasd ki, a karakterek ostobák, de ez a hasonló horrorok 90%-ára igaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.