A No Time To Die sokaknak kedvenc része?

Van egy forgatáson készült felvétel Ana De Armas-szal, amiben látható miképp készült fel a szerepre, gyakorolta a koreográfiát, és interjú részek is vannak a színésznővel amiben a munkáról beszél.

A kritika kommentjei alapján a film legfunabb része a kubai kaland volt, ezért is gondoltam, hogy talán érdekel titeket a háttere.

9 hozzászólás a “A No Time To Die sokaknak kedvenc része?” bejegyzéshez

  1. tényleg ez volt a legjobb rész, és eléggé ki is lógott az egész filmből stílusilag sztem.

  2. Pénteken sikerült megnézni.Szerintem jó volt és méltó búcsú volt Craigtől. Ez a “kis csaj” tényleg jó volt illetve a kubai rész.Az olaszországi akciózás is nagyon tetszett. R. Malek szerepe viszont harmat gyenge volt meg a feka 007 is teljesen felejthető volt.

  3. Sokaknak ez a legjobb rész? Azt azért kétlem….
    Jobb mint egy Quantum csendje de annál kb minden Bond film jobb :D. Nálam kb egy szinten van a Spectre-vel és egy Skyfall avgy casino royale-al szemben semmi esélye.

  4. kerijoe, szerintem rosszul értelmezted: (a kubai rész a filmből) sokak kedvenc része/részlete (a No time to die c. filmből).
    De amúgy miért ne lehetne ez sokak számára a legjobb Bond rész? Csak azért kétled, mert te máshová sorod? Azért elhiheted, hogy nagyon sok ember más ízléssel, véleménnyel bír mint te. ;)

  5. Jó film volt, de a Skyfall-t nem tudja Jean Reno-zni/überelni/.

    Nekem a befejezés csalódás, Bond nem ilyet érdemelt volna, ha már behozták a család vonalat a képbe.
    A fekete csaj oltárira nem illett a szerepre, nem volt jó a játéka, valamint csábító, szexi titkosügynöknek sem megy el. Ha már mindenképpen az újvonalas nézeteknek megfelelő karaktert akartak, lehetett volna sokkal tehetségesebb fekete színésznőt választani a feladatra, vannak jópáran. Vagy csak az írók rontották el, nem tudom.

  6. Micsoda nő 😍 Szerintem eddig a Blade Runner 2049-ben volt a legszebb, de itt is bele lehet szeretni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.