10 hozzászólás a “Csütörtökön előzetes” bejegyzéshez

  1. Remélem jobb lesz, mint az előző dobása, mert az elég középszer akciófilm volt. Ha nem írták volna ki, nem is gondoltam volna, hogy Ritchie-nek köze van hozzá.

  2. Hádész: Én is nagyon remélem hogy inkább a Gentlemen-re fog hasonlítani mint a Wrath of Man-re, ez a két utolsó rendezése. Szerintem mondjuk utóbbit is bátran kiteheti az ablakba, a Gentlemen viszont top3 Guy Ritchie film (titkos kedvencem a The Man from U.N.C.L.E., szóval nálam inkább top4:)). A szereplőgárda és rendező miatt elég bizakodó vagyok.

    btw:
    – Hugh Grant elég rosszul öregszik
    – IMDb szerint a Gentlemen-ből készül sorozat is, ami szintén várólistás (még úgy is, hogy a Blöff sori nem volt valami jó)

  3. Hugh Grant ráfordult az idősödő szarrágó szerepekre. Nem mondom, hogy rossz, az infantilis gazdag szépfiú kicsit már unalmas volt így pár évtized alatt :-))

  4. Nem hiszem, hogy a Gentlemenre fog hajazni, azzal ellentétben imdb-n nincs feltüntetve a kategóriánál, hogy comedy:D nekem a wrath of man is tetszett, szóval nagyjából mindegy, Ritchie épp milyen kategóriában forgat, várós

  5. Cary Elwes, Josh Hartnett? Remelem csinal veluk is egy olyat, mint amilyet Hugh Grant karrierjevel tett.

  6. Hú, hát ez a plakát nekem kifejezetten straight-to-dvd színvonalú. Viszont Aubrey Plaza-t nagyon csípem, jó lenne több jó filmben látni. Josh Hartnett a Penny Dreadful-ban meglepően jó volt, van spiritusz a fickóban.
    Hugh Grant-en valóban erőteljesen látszik a kor, de számomra kifejezetten üdítő egy korosodó színészt látni, akin látszik is ez. Sőt, végre valaki az A-listás színészek közül, aki “rosszul öregszik” és nem tesz ellene. Ott van ellenpontnak Ryan Reynolds aki zavarba ejtően néz ki a Red Notice-ban, pedig még fiatalnak számít. Mi történt azzal a csávóval?
    (Gyártó stúdió az STX, már mindent értek.)

  7. Az UNCLE is nagyon bejött nekem, a Gentlemen TOP film a listáimon, a Wrath kicsit más stílusban készült, de már azt is megnéztem 2x. + az idei inséges évben az is kivételesnek számít már, hiba nem GR top filmjeivel azonosan magas színvonalú.

    Ezt is biztosan megnézem, sztárparádé.

    Richie is olyan kicsit, mint Tarantino, átlagos színészekkel képes oltári jó filmeket forgatni, azok teljesítményét felturbózni a forgatás idejére. Pl Statham a legtöbb filmjében ugyanazt hozza, de Richie filmjeiben színészként is nagyot megy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.