Kecsap: Ray Gunn, System Crasher, Tarantino, Oppenheimer, Blue’s Big City Adventure, Dune 2, Boston Strangler, Coyote vs. Acme, The Outlaws Scarlett & Browne, Here, F*cking Identical Twins, Knock At The Cabin

Brad Bird újra rendez: Ray Gunn. A Skydance animációnak dolgozik a The Incredibles és a Ratatouille készítője.

A német System Crasher remake jogait bezsákolta az MGM és Channing Tatumot képzelik az egyik főszerepbe. Vagyis alá is írt. A film egy agresszív, egyik ideiglenes otthonból a másikba száműzött lányról szól, aki összebarátkozik az agresszió kezelését segítővel.

Az HBO Max-ra készülő DC képregény feldolgozás, a Wonder Twins írót és rendezőt kapott Adam Sztykiel (Black Adam) személyében. Két alakváltó szuperhős a főszereplője, akik csak akkor képesek használni az erejüket, ha előtte fistbumpolnak.

A Variety összefoglalta az egész Tarantino + Star Trek sztorit. Feltehetően Tarantino hagyott fel a projekt hajszolásával, de nyilván brandbe sem illett volna annyira egy 1930-as években játszódó gengszter sztori.

Matthew Modine  is benne lesz Nolan Oppenheimerében.

Itt egy kép a Paramount+-ra érkező Blue’s Clues filmből, a Blue’s Big City Adventure-ből.

A Dune Part 2 forgatását idén nyáron kezdené Denis Villeneuve.

Morgan Spector  is benne lesz a Keira Knightley főszereplésével készülő Boston Stranglerben. A 60-as évek egyik jelentős amerikai sorozatgyilkosáról szól majd a Matt Ruskin által írt és rendezett mű. Knightley nem a gyilkos lesz, hanem az újságírónő, aki összekötötte először a véletlenszerű eseteket.

Élőszereplős-animációs hibridet csinálnak a Looney Tonesból ismert Coyote vs. Acme köré kanyarítva, amiben az egyik embert John Cena alakítja majd. Dave Green (Earth to Echo) rendezi majd az ebből a cikkből írt forgatókönyvet.

Az amazon rendelte be a The Outlaws Scarlett & Browne filmet a Bridgertonból ismert Phoebe Synevorral. James Bobin (The Mysterious Benedict Society, The Muppets) rendezi és a jövő Angliájában játszódik, ahol a szörnyek legalább annyira mindennaposak mint a fegyverek harcok. Itt talál egy túlélőt a törvényen kívüli Scarlett.

Tom Hanks, Robert Zemeckis, Eric Roth, avagy a Forrest Gumpért részben felelősök összefognak a Here adaptációjára, amit minden stúdió be akar zsákolni épp. A képregény egy szoba történetét mutatja be, a benne megfordult és jövőben megfordulókon át.

Az A24 egy musicalbe is belevágja a fejszéjét a Megan Thee Stallion, Nathan Lane, Megan Mullally & Bowen Yang négyessel. A film címe F*cking Identical Twins. A besorolását már ebből tudni. A rendezője Larry Charles (Borat), és két olyan üzleti életbeli ellenfélről szól, akik rájönnek, hogy ikrek, és helyet cserélnek hogy megpróbálják újra egyesíteni a szétvált családot.

A jövőre érkező új Shyamalan, a Knock at the Cabin szereplőgárdája bővült Rupert Grint és Nikki Amuka-Bird duójával. A főszereplő elvileg Dave Bautista.

Elhugyt Ivan Reitman, a Ghostbusters és sok más készítője.

Elhunyt Frank Pesce a Beverly Hills Cop és a Top Gun egyik színésze.

2 hozzászólás a “Kecsap: Ray Gunn, System Crasher, Tarantino, Oppenheimer, Blue’s Big City Adventure, Dune 2, Boston Strangler, Coyote vs. Acme, The Outlaws Scarlett & Browne, Here, F*cking Identical Twins, Knock At The Cabin” bejegyzéshez

  1. Én jobban örültem volna ha Bird nem animációsat rendez. Mégha 50-50 az aránya jelenleg. Na mindegy…

  2. Zemeckisre ráférne végre egy jó film.. Akármikor látom, hogy készül valamivel, úgy szurkolok neki– vannak ám emlékezetes megmozdulásai, de a közelmúltról sajna ez nem mondható el:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.