Joker 2 pletykák

A THR lecsapott olyan meglepetésekkel a film kapcsán, hogy Lady Gaga-val tárgyalnak feltehetően Harley Quinn szerepéről, és hogy… musicalt tervenek. Nyilván haraszt és madarak vagy mi, de WTF pletykák ezek.

Ugye a projekt munkacíme Joker: Folie à deux, amit a rendező Todd Philips közösen írt Scott Silverrel. Elvileg hiába láttuk a forgatókönyvet olvasó Phoenix-et, még nem írt alá ténylegesen ő sem.

12 hozzászólás a “Joker 2 pletykák” bejegyzéshez

  1. Mondtam én, hogy ezt nem kellett volna. Lady gagás musicel, mint Joker folytatás …… Ezt még szipus Alf se nézné meg

  2. Nagyjából el tudom képzelni a koncepciót, és filmművészetileg még működhet is. Bevételekben viszont necces. Én biztos kihagyom, ha musicalt csinálnak belőle.

  3. gondolom a víziók/fantáziálás lesz musical, mint a dancer in the dark-ban. szerintem az működhetne, ahogy ez a 2 bomlott elme elmerül a szürreális és bizarra vízióikban és ezt hajmeresztő musicalbetétekként mutatják be. mondjuk kizártnak tartom, hogy ilyet tényleg moziba engedne a warner :D túl niche lenne ez közönségfilmnek.

  4. Amilyen konzumidióta vagyok, úgyis megnézem, de baszki, ne már. :D Michael Jackson klipekben van, hogy ahol verekedésnek kéne következnie, ott hirtelen táncpárbaj lesz belőle. :) Neki ez jól állt, de itt tényleg be kéne dobni a világ összes jóízlését és mértéktartását ahhoz, hogy működjön.

  5. “mondjuk kizártnak tartom, hogy ilyet tényleg moziba engedne a warner :D túl niche lenne ez közönségfilmnek.”

    Todd Phillips előre megkereste a következő három filmjének a büdzséjét a Jokerrel, szóval ha eleve szabadabb kézzel szerződött le, a Warneren nem fog múlni (és az első sem tipikus közönségfilm volt, ezért is kapott rá csak kb. 50 milliót).

    full musical tuti nem, de szürreális hallucinálós formában miért ne.

  6. na most a warner még mindig profitorientált cég. attól még, hogy todd phillips “megkereste a következő három film büdzséjét”, nem fognak finanszírozni egy olyan filmet, ami nagy eséllyel elidegíti a közönséget. ha megnézed csak az itteni hozzászólások többsége is elutasító azzal, hogy musical betétek legyenek a következő joker filmben (az első 5ből 5). én úgy gondolom, hogy attól még, hogy kaszált az előző filmjével, egy ennyire kockázatos dologra nem bólintanak rá egy stúdió fejesei. ahogy todd phillipsnél jóval nagyobb nevű rendezők projektjeire se bólintanak rá, ha nem látják reálisnak a megtérülést illetve az anyagi sikert.
    ez természetesen csak a véleményem. viszont én nem vagyok ellene a musical betéteknek, mégis tisztában vagyok bele, hogy a közönség, főleg a joker közönsége, elutasító ezzel a húzással. illetve abból kiindulva is, hogy elismertebb és többször bizonyított rendezők terveire is mondanak nemet stúdiók (spielberg, jackson, cameron stb.).
    azzal egyetértek, hogy a joker film nem egy közönség film, teljesen váratlan és megtervezhetetlen volt az óriás sikere.

  7. “na most a warner még mindig profitorientált cég. attól még, hogy todd phillips “megkereste a következő három film büdzséjét”, nem fognak finanszírozni egy olyan filmet, ami nagy eséllyel elidegíti a közönséget”

    azt írtam, hogy jó eséllyel a Joker sikerének köszönhetően máshogy szerződhetett le a produkciós céggel (vagy újratárgyalhatta az előző megállapodást). nem arról van szó, hogy öntik rá a pénzt, mint Nolanre.

  8. Nekem meg pont hogy nagyon bejön az ötlet. Legyen őrült. Legyen csak túl niche ahogy fentebb írták. A zenei betétek és absztrakt koreográfiák szerintem nagyon jól illenének a beteg lélek boncolgatásához. Ha még Harley Quinn is benne lesz, ráadásul Lady Gaga alakítja majd… lehet ez még cult classic.

    Persze a moziban inkább hasalni fog.

  9. Gaga jöhet, de ha musical, kösz, kihagyom:D
    Kb olyan lehetetlen ötlet ez, mintha Vincent Vega és Jules Winnfield karakterét chip&dale köntösben akarnák lenyomni a torkomon.

    Zenei betétekkel mindenféle halus dolgot fel lehet dobni, de ehhez a karakterhez nem illik a musical, ne akarják már elkorcsosítani. Remélem Phoenix tesz ilyen kitételt, h csak akkor ír alá, ha nem mennek el ebbe az irányba..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.