Waititi minden pletykát lehurrog a Thor 4 kivágott jeleneteiről

Mivel a kritika alatt is szóba került, így gondolom megér egy posztot, hogy Taikai Waititi miket nyilatkozott a filmből kivágott “rengeteg” jelenetről. Egyrészt azt mindenképp, hogy a mennyiségük egyáltalán nem kiugró egy általános blockbusterhez képest.

I’m not going to give you a moment because this is my way of telling you, like, people say, ‘I can’t wait for the deleted scenes with those actors’. I don’t want people to see the deleted scenes because they’re deleted for a reason: They aren’t good enough. [Laughs.] The scenes were not in the movie and that’s it.

Taika Waititi

Avagy sokan várják a kivágott jelenetet némelyik színésszel, de azok okkal voltak nem kerültek a végleges változatba, nem voltak elég jók. Nyilván nem a színészek, bár lehet néha ők is. Az már egy teljesen másik vita, hogy ami bekerült, az mennyire jó, de a rendező úgy tűnik azt tartotta a műnek, az az ő víziója többnyire. Waititi az mondta, hogy Jeff Goldblum, Lena Headey, és Peter Dinklage is megértette miért maradtak ki. (Plusz nyilván a pénzüket megkapták.)

Mondom, minden filmnek van assembly cutja, az utóbbi pár évben, részben a #snydercut miatt az emberek azt hiszik, hogy ez gyöngyszemeket jelent “mi van ott elrejtve”, de többnyire nincs így, csak az első durva változat, amit utána még formálnak.

Kontrasztnak persze még itt van ez a videó is, ahol a Thor 4 egyik jelenetéről beszél Waititi és a filmben alvajáró Tessa Thompson, nagyon az jöhet le, hogy csak a pénzről szólt a projekt. Viszont ez még mindig nem jelenti, hogy a kimaradt jelenetek jobbak voltak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.