Kiderült miről szól a Knock at the Cabin, Shyamalan új filmje

Paul Tremblay író megerősítette, hogy a The Cabin at End of the World regényének az adaptációja az új Shyamalan film, amivel kiderül az eddig rejtegetett tartalma is akkor:

Egy háromfős család nyaralni megy a világvégi kabinba, és a felhőtlen napjaikat megszakítja, amikor ismeretlenek rájuk törnek, és azt mondják: egyik családtagnak meg kell halnia, hogy megakadályozza a világvégét.

6 hozzászólás a “Kiderült miről szól a Knock at the Cabin, Shyamalan új filmje” bejegyzéshez

  1. Egy jó és egy rossz film sormintát követve ez most jó lesz. Ja nem az utóbbi két filmje szar volt. :D De biztos megnézem ezt is, mert amikor jó filmet csinál akkor az tud ütni.

  2. aztán mégis eljön a világvége, mint az evil dead-ben talán:D vagy ott valami bazinagy ördög szabadult ki a föld alól?:D

  3. @Blady
    Az a Cabin in the woods volt. Az Evil dead remake végén volt egy ilyen véresőben föld alól kimászó valami, de az mintha a csaj gonosz alteregója lett volna éa vissza is tuszkolta emlékeim szerint.

  4. Huuu ködösek az emlékeim, nekem úgy rémlik, hogy nem tuszkolta vissza csak kitört a föld alól és elvágták a képet, oszt’ the end. Cabinra emlékszem, nemrég néztem újra:D

  5. Fu basszus, ez így első olvasatra tényleg nagyon hajaz a Cabin in the woodsra. Csak abban bízom, hogy ez is valami olyasmi lesz mint a Devil, egy jó kis kamarahorror, utoljára talán az tetszett tőle, bár azt nem is rendezte, csak a story-t hozta.
    Igazából az ötletei jók szoktak lenni, de aztán az utóbbi időben a megvalósítás elég gyenge lett. Most ha még az ötlet is gyenge, akkor mi lesz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.