You have the director’s cut. That’s it. There’s nothing else, sorry.

A Gray Man reklámozása közben a Russo tesók is bevállalták a legtöbbet keresett internetes kérdések videót, amiben szóba került egy Avengers 3-4 rendezői változat. (Előtte pedig megint azzal jöttek, hogy nem szeretik az auteur filmkészítő kifejezést:)

A Russo tesók is azt mondták, minden #releasethecut alávágásnak, amit Waititi a Thor 4-nél, hogy hiába került a vágószoba padlójára vagy 40 perc az Infinity War-Endgame duóból, azok nem véletlenül nincsenek a filmben. Nincs directors cut,v agyis a moziba került változat az. Vicces, hogy ez nyilván így van, az összes leforgatott jelenet nem lehet benne, de hogy már három Marvel rendezői is szóba hozta a témát (nyilván itt is jóváhagyottak a kérdések) az bekapcsolta a cinikus részem, miszerint a Disneynél nem akarnak semmiféle internetes faszságot hosszabb verziókat követelve.

human
írta
2022. 07. 20. 02:00
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “You have the director’s cut. That’s it. There’s nothing else, sorry.” bejegyzéshez

  1. kicsit kiégettnek tűnnek a tesók :D ha lenne egy forgatókönyvem, amire le akarnának csapni, nem bíznám rájuk a rendezést. Ha ők lennének az utolsó rendezők a földön, akkor se :D

  2. Nincs rendezői változat, de a volt az Endgame-ből is valami pár perccel hosszabb verzió a mozikban, plusz a No Way Home is kap egy hasonlót a közeljövőben.

  3. vége a netnek! … vagy csak érdekel a téma, és nyilván most nyilatkoznak többet, amikor pénteken új filmjük jön, nem pedig random leülnek és okoskodnak, szóval most lehet velük foglalkozni, utána meg vagy 1 évig nem lesz poszt róluk sztem.

    Puffin: túlértékeltek?

  4. Amit a 10. percben mondanak, hogy elfelejted enni a popcornt, vagy leteszed közben a mobilodat… nah azt pont nem nagyon éreztem az utóbbi kb. 6 évben. Nem tudom, hogy velem van a baj, vagy a filmekkel. Lehet átléptem valami korhatárt, vagy túl sok a stimuláció, nem tudom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.