És a phase 6, avagy a Multiverse Saga vége

Mivel ki is szivárgott, így hivatalosan is bejelentették az MCU phase 6 egy részét (igen, még a phase 4 sem ért véget). A lényeg, hogy The Multiverse Saga az alcíme ennek a fázisnak, és a Fantastic Four indítja majd 2024 novemberében, avagy több mint 2 év múlva. A logót felfedték, de se casting se történet.

És a phase 6 vége a két Avengers film lesz

The Kang Dynasty 2025 május 2, Secret Wars 2025 november 7.

22 hozzászólás a “És a phase 6, avagy a Multiverse Saga vége” bejegyzéshez

  1. Ugyanabban az évben 2 Avengers film? Jó mondjuk lesz közte idő, de még egy olyan cliffhangert úgy sem tudnak létrehozni mint ami IW végén volt. Főleg, hogy kb az új hősökért nem lehet izgulni mert érdektelen az összes.

  2. Én már a Végjátékkal kiégtem a Marvel/DC szuperhősökből és szerintem sokan vannak még így. Kíváncsi leszek be tudnak-e hozni új közönséget a következő években.

  3. ja, hát sajna nem izgat. még a no way home-ot beiktatom valamikor, mert az tuti jópofa, de ennyi volt

  4. Továbbra is fenntartom (sőt, egyre inkább), hogy a “Megtorló kiirtja a Marvel-univerzumot” c. füzetet kellene már megfilmesíteni.

  5. Ugy látszik egyedül vagyok akinek leesett az álla és nagyon örül:)) viszont akkor mi a phase5?

  6. Nem úgy volt, hogy Avengers már nem lesz többé?Az X-man meg sehol, még bejelentés szinten sem :(

  7. Telexen azt irjak hogy Beyonder lesz a foellenseg. Nos a jetixes poki sorozatban en ugy emlekszem hogy o nem volt gonosz figura. O volt az aki a marvel gonoszokat letette egy bolygora, ok ott meghoditottak a lakossagot, aztan jottek a jofiuk es legyoztek oket. Errol fog szolni a film ? Ha jol emlkeszem beyonder spanja madame webb is,aki szinten benne volt ebben a kiserletben.

  8. korrekció: A Phase 4-5-6 együttese a Multiverse Saga, ahogy a Phase 1-2-3 az Infinity Saga volt

  9. Kicsit félreérthetően lett fogalmazva a cikkben, így helyesbítenék, hogy a 4-6. fázisok alcíme a “The Multiverse Saga” ( ahogy az 1-3. fázisoké volt a “The Infinity saga” ) nem pedig a 6. fázisé.

  10. sadnic:
    Az 5. fázistól van a “The Multiverse Saga”.
    A 4. fázis az a “Bullshit Saga”.

  11. az új Thor a második hétre rekord esést hozott a Marvelnél. valami közel 70%, nem tudom. hiába kezdett jól, ha a végén nem lesz pénzénél. azért ez mutat valamit. azt elhiszem, hogy a régi képregény rajongóknak főleg az USA-ban minden ilyen film ünnep, de én már tényleg nem érzem azt a buzzt a reakciókban sem, mint pár éve. egyszer minden sikersorozat megszakad.

  12. Garfield@

    A hatodik fázis nem lett teljesen felfedve. Még simán jöhetnek az X-Menek.

  13. De az eredeti Avengersből már senki sem marad, csak új arcok. Nekem mindig is ők lesznek az Avengers, ezek már csak utánzatok.

  14. Az a jó a multiverzumos dologban, hogy büntetlenül és következmény nélkül lehet kinyírni bárkit mert mindig lehet új verziót találni belőle. Jól mutat majd a marketing dumákban, hogy “nem mindenki fogja túlélni” de lényegében semmi nem fog változni utána. Így lehet végtelenszer eladni ugyanazt, pont mint a képregényekben. Most nyerte el az MCU a végső formáját. :D

  15. THOR SPOILEREK

    Crash: nekem a Thor 4 vége jelenet volt ebből a szempontból a legnevetségesebb, mert akik még tényleg meg is hallnak csata közben, azok is nyugiban éllnek Valhallában, lásd Portmant Elba fogadta.

  16. human:

    Igen, a túlvilági lét az MCU-ban még nem nagyon lett kifejtve a Moon Knight előtt de a Ragnarök-ben Odin utalt valamiféle túlvilági létre mielőtt Ő is tovatűnt. És ha visszagondolsz akkor a Fekete Párducban a múltbeliek csak békésen elvannak ott a tisztáson, igaz ott lehet mondani, hogy valójában hallucinál stb.

    Ezzel így ebben a formában nincs is olyan nagy gondom amíg nem hoznak be valami alternatív Jane Foster vagy Odin karaktert a multiverzumból.

  17. ezt értem, arra gondoltam, hogy aki meghalt, annak is jó, azt sem lehet gyászolni igazán

  18. Igen, így nem nagyon van súlya a haláluknak. Más dolog hinni, hogy esetleg hová kerültek és ténylegesen látni.

    Na meg aztán a halál a képregényekben gyakran csak átmeneti dolog. :D

  19. SPOILER THOR
    Human szerintem a másik jelenet szánalmasabb volt, hogy Zeusz a fiát akarja árusítani Thor-ra. Mikor a filmben előadás, hogy Zeusz a nonplusultra, aztán hogy végezte…
    Abban nem volt semmi meglepő, hogy előbb-utóbb behozzák a Valhallát a képbe, annyit beszéltek már róla a szereplők az évek során. Plusz szerintem a nézőket is érdekli, mert misztikus helynek gondoljuk és az mindig érdekes.

    19.Crash: Hidd el ha a bevételi mutatók alapján arra lesz szükség bárkit/mindenkit visszahiznak majd, hogy menjen még a szekér egy darabig. Ez már csak így van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.