Berendelve a The Gray Man folytatása

Nem meglepő, ezek szerint vagy iszonyat nagyot ment a 200 millióba került film a Netflix mérései szerint, vagy legalábbis látják benne a tényleges franchise potenciált, amire több elemző szerint nagy szüksége lenne a Netflixnek, így gyorsan be is rendelték a film folytatását. Kritika az első részről.

Joe és Anthony Russo visszatér rendezni, és természetesen Gosling is bekacsint majd. Van alapanyag a folytatásra amúgy, hiszen Mark Greaney könyvsorozatából dolgoznak.

Közben már a spinoff írására is megbízást adtak a Deadpoolért felelős Paul Wernick és Rhett Reese duónak, de erről semmit nem tudni egyelőre.

16 hozzászólás a “Berendelve a The Gray Man folytatása” bejegyzéshez

  1. nem is tudom láttam-e valaha életemben jó spinoffot. lehet csak hirtelen nem ugrik be pár világszinten és általam is imádott kult darab, nemtom

  2. @herceg

    Bumblebee, wolverine-Logan, Rogue One, Creed hirtelen ezek jutottak eszembe az elmúlt évekből, de biztos van még (ha nem is sok)

  3. Ez 200 millióba került? :O Megnéztem, nézhető volt, de nem hiszem, hogy megnézem másodszor is…

  4. a posztban szereplő Deadpool is spinoff ,eléggé kult darab.

    Fantasztikus állatok sorozat is spinoff, talán ismered.

    Kult spinoff még a Csupasz Pisztoly széria

  5. Gyász volt már ez a film is…tipikus Netflix…nagy szükség van a folytatásra.

  6. Üzenném a Netflix “szakértőinek”, akik döntöttek a folytatás felől, hogy ez a siker csalóka, és pillanatnyi.

    Most megnézte mindenki, mert Gosling és Evans neve elég érdekesnek tűnt. Végig is néztünk, mert fél Európát lebontották benne. De a film végén kétlem, hogy a többség azt érezte volna, hogy “fú de jó volt, még még..!”

    Ez a film nem franchise matéria, a maga egy mondatos történetével.

    Szerintem megint marhaságot csinál a Netflix. Szerintem inkább az van, hogy kapaszkodnak ezekbe a Russo tesókba, nehogy elveszítsék őket. És ezért megdobják őket megint pár száz millával, egy átlagos akciófilm miatt. És az ilyen, folyamatosan fura döntések vezetnek oda, hogy a Netflix évről-évre lejebb csúszik.

  7. Megnéztem, és határozottan kijelentem, hogy abszolút nem elképzelhetetlen, hogy bennem van a hiba, de kb. már nem is emlékszem rá. Ha ilyen a jó franchise alapanyag, akkor csak hajrá, kedves Netflix!

  8. “Most megnézte mindenki, mert Gosling és Evans neve elég érdekesnek tűnt. Végig is néztünk”

    ugyanez lesz legközelebb is, mármint látjátok, nekem sem szívem csücske, de nem hiszem, hogy bukta lesz a folytatás, majd porszívózás vagy sörözés mellé beteszik háttérbe.

  9. Ugyanez fogalmazódott meg bennem is. Mindenki magából indul ki, erre alapozva; tudtam, hogy gyenge lesz, mégis megnéztem a nevek miatt. A folytatást is megnézem, hiába szar, ha szimpi a főszereplő, az mindig berántja a népet..

  10. Nem volt szar, csak olyan semmilyen.
    Nem is emlékszem már sok mindenre belőle. Ja de. Érdekes volt, hogy az elején egyik nagy stúdió logója sem jelenik meg, haha, olyan, mintha valami Zs-film kezdődne a Film+-on. És Chris Evans szexi.

  11. nekem az maradt meg, hogy pasimmal azon vitáztunk, hogy Gosling elvesztette-e a sármját avagy sem:D:D [szerintem értelemszerűen nem]

  12. Hát ez a Gosling vajon ő is olyan betegséggel küzd, mint Brad Pitt? Mert ebben a filmben is mogorván néz aztán ennyi az egész, több ilyen jelenet is van ahol várnád hogy kimutat valami érzelmet: fáj mert megszúrtak bmeg, szomorú vagy, boldog vagy, félsz, akármi.
    Gondoltam oké a Driverben ez volt a karakter, a rendezői utasítás, de ez a csávó egyik filmjében sem tud mást.

    A film, hát azt hagyjuk is. De igen, nyugodtan lehet folytatást csinálni neki mert a Netflix előfizetők meg fogják nézni. Ilyen egyszerű.

  13. onmagaban nem lenne azzal gond hogy franchise (amior neztem nem tudtam hogy konyv(sorozat) alapja van de az lejott hogy ebbol franchiset akarnak) ilyen temaban siman lehetne, hisz van tobb jo is.
    De ez sajnos ezzel nagyon gyengen indult…
    Ertem en hogy majd hattertevenek elmegy, de hat basszus 200 milliobol hatterteve?…. regen is volt straight to dvd akciofilm (meg ejszakankent leadta a szivtv:))) de azokon latszott is hogy nem gondolnsk magukrol tobbet…

  14. “Gondoltam oké a Driverben ez volt a karakter, a rendezői utasítás, de ez a csávó egyik filmjében sem tud mást.”

    The Notebook megvan?

  15. Ryan Gosling tényleg egy bábu, nem véletlenül alakít replikánst a BR 2049-ben, és ő lesz Ken baba is. Ha faarcra van szükség, őt hívják. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.