Tom Cruise és Christopher McQuarrie tervezget

A Mission Impossible 7-8 még kész sincs teljesen, de a színész és a rendező már ötletelget. Nem tudom, megnéztem a dátumot, de nem április 1., szóval csak amolyan szórakoztató hülyülés?

  • Egy musical Cruise főszereplésével, éneklésével és táncolásával.
  • Egy akció-thriller, ami franchise lehetőségű (meddig él Cruise??)
  • Valahogy feléleszteni Les Grossman karakterét, nem tudni, hogy saját filmbe vagy valahol mellékszereplőnek.

Mindezt úgy, hogy ugye Cruise az űrben akar forgatni a Mission Impossible 8 után.

human
írta
2022. 08. 09. 02:57
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Tom Cruise és Christopher McQuarrie tervezget” bejegyzéshez

  1. Les Grossmannel késtek egy jó 8-10 évet. Ebben a mai hiperérzékeny hópihe pc tásadalomban nem működne úgy mint anno egy Tropic Thunderben. Ki lenne herélve a karakter pedig annak az a lényege, hogy Ő herél ki másokat.

  2. Les Grossman volt élete alakítása. :D

    De egyetértek @3. Swarnaus-szal, ma már elég bevállalós lenne ugyan úgy visszahozni azt a karaktert. Na de ha minden kaszkadőr mutatványt ő akar csinálni, akkor ilyenkor is legyen tökös a kis törpe. :D

  3. Gyúrják össze a három ötletet: akció-vígjáték Les Grossmannel, amiben néha táncra perdül és énekel :D

  4. Egy Les Grossman filmre rohannék, csak legyen R és tényleg dobják ki az ablakon a polkorrektséget azon nyomban, ahogy elkezdik írni. Ugyanúgy vigyék tovább a karaktert. Ha még Bill Hadert is visszahozzák, akkor aztán *chef’skiss*

    @Swarnaus: pont, hogy zabálná a közönség, mert a csendesebb többségnek mindene is tele van a hiperérzékeny PC médiaposványból.

  5. Mègnèznèm a fejèt amikor a NASA legfelsőbb körei titokban elmondják szerencsétlennek, hogy Tomikám, az van, hogy igazàból mèg senki járt az űrben mert egy lezárt üvegbúràban vagyunk, ès bizonyos méter fölött a Van Allen sugárzási öv szét ègetne egy másodperc alatt, de no-para CGI-be megoldjuk majd ahogy a Gravitáció-ban..

  6. Les Grossman bármikor :)
    (de tényleg korábban jobb lett volna)

    Amúgy én azért remélem hogy a mission impossible-t sem varrják el véglegesre (mármint ethan hunt karakterét illetően sem), nem kell hogy utána gyorsan legyen új csak azért a lehetőség legalább maradjon meg.

  7. Én is egyetértek ThomassLord-dal. Pont, hogy a PC miatt ez ütne. A The Boys-ba is, amit megcsinálnak, csodálkoztam, hogy le merték forgatni :D…mondjuk, ott mindkét oldalt osztják, de ezt szerintem így kell.

  8. Les Grossman a mai politikai/társadalmi helyzetben elképzelhetetlen. A Tropic Thundert se lehetne ma elkészíteni, DowneyJr. egy feketét játszott, el tudjátok képzelni mit művelnének ma ennek láttán? Az összes lila hajú szárazföldi bálna az aszfalthoz csapkodná magát és blm-et tetováltatna a homlokára. A cancel culture meg háborút indítana RDJ és családja ellen. Szóval az idők drasztikusan változnak.

  9. Ez többek között azért is ostoba vízió, mert létezik, leforgott, nem is annyira nagyon régen, mindenki számára elérhető, és nem, nem indítottak utólagos hadjáratot sem RDJ és a film ellen.

  10. Köszi human, nem tudtam erről a nyilatkozatáról, valóban érdekes adalék. Ettől függetlenül fenntartom, hogy bolhából elefántot csinálást éreztem meg, megint.

  11. @newzoli:
    Belenéztem ebbe a filmbe, és igazad volt. Tényleg nem volt rossz benne Cruise. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.