A Warner új Ocean’s Eleven filmje halad

A jelenlegi állás szerint Ryan Gosling érkezne Margot Robbie mellé az Ocean előzményfilmbe, mivel tárgyalnak a színésszel. Májusban volt szó a műről először. Jay Roach (Bombshell) rendezi, és a pletykák szerint Danny Ocean szüleiről szól majd. Az új esélyes casting, és a Warner jelenlegi “minden ismert franchise fontos, azokat kell nyomni” új vezetése alapján úgy tűnik, hogy haladnak vele, nem temették el a projektet.

9 hozzászólás a “A Warner új Ocean’s Eleven filmje halad” bejegyzéshez

  1. Mi a fene, hálivúd össze akarja hozni Goslingot Robbie-val, hogy minden filmbe együtt kasztingolják őket?

    Amúgy az első két film elment, a többi folytatás bleh…kár volt a befektetett időért és pénzért (mindkét oldalon).

  2. Nem csodálom, ha inkább valami újba kezdenek ahelyett hogy folytatnák a Sandra Bullock-os próbálkozást, bár ez sem hangzik túl jól. A Bullock filmnek is egyedül a zenéje miatt volt érdemes elkészülnie, amit Daniel Pemberton csinált hozzá, de más értékeit nem tudnám felsorolni.

  3. minden filmbe együtt castingolják őket? javítsatok ki, ha rosszul tudom, de ez csak a második film, amiben együtt játszanának. ez alapján meg órási túlzás a fenti állítás.
    robbie domhall glesonnal már 3 filmben is játszott együtt, mégsem jött senki azzal, hogy össze akarják őket hozni.

    engem inkább az zavar, hogy lassan csak olyan filmeket készítenek, amik valamelyik franchise része, spin-offja, előzménye, folytatása, sequel-prequel-legacy sequel-trilogy-reboot-remake stb. persze tudom, hogy többször is volt már erről szó, de tényleg elkeresítő, hogy eredeti ötletekkel már nem is kockáztatnak.

  4. Kíváncsi vagyok mire eljut a forgatási fázisba – már ha eljut – melyik színész marad meg. Pont valamelyik nap pörgött a tévében háttérben az első rész. Nehéz lesz annak a közelébe érniük. A rendező korábbi munkáit nézve talán a humorral nem lesz gond.

    @Wittgen:
    Ha már Ocean, a Clooney-Roberts párosnak is volt már pár közös filmje, igaz ők régóta jó barátok. Armas is többször forgatott már Evans és Goslinggal is. Nem jelent semmit.

  5. Én csak egyet tudok remélni, hogy nem Sodenberg stílusát akarják másolni, mert ugye az nem sikerült a bullock-os filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.