Babylon előzetes a felnőtteknek!

Mellek, kokain, és Hollywood amikor átváltott a hangosfilmekre. Eszméletlen sztárparádé a Whiplash és La La Land rendezőjének filmjében. Elnézve milyen viccet űz Brad Pitt karakteréből ez az előzetes, egyáltalán nem f*szverős önéltetés lesz.

Kötelező! A Wolf of Wall Street nyakon öntve egy kis Coenes Hail Caesarral, megfűreszerzve egy kis PTA&Luhrmann keverékkel.

human
írta
2022. 09. 13. 15:58
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Babylon előzetes a felnőtteknek!” bejegyzéshez

  1. Ki itt a célcsoport? Teljes zagyvaságnak tűnik az előzetes alapján. A lehető legrosszabb értelemben.

  2. Alapvetően tetszik, de miért tették január 6-ra? (Oké, in select theatres December 25, de az gondolom csak az Oscar miatt pár vászon LA-ben…)

  3. Ujabb bennfentes infoval tudok szolgalni. Van egy magyar karakter a filmben, aki Brad Pitt karakterenek az X-edik feleseget alakitja. Az egyik jelenetben vitatkozni fognak es a csaj karomkodik, viszont lengyel szinesznot castoltak a szerepre es enyhen rossz lett a kiejtese. Damien bazira aprolekos rendezo, szoval ADR-ral ki fogjak javitani a magyar mondatokat. A kontaktomnak kellett mult szazad eleji magyar karomkodasokat gyujtenie.

  4. Olvastam a leaked scrip-tet. Az egyik legjobb forgatókönyv volt amit mostanában olvastam. kb egy másfél nap alatt ledaráltam. Hangulat/ karakterek/ sztori 10/10. A trailert nézve végig beugrottak a jelenetek a scriptből. Örülnék ha a Paramount engedte Chazellenek úgy leforgatni és megvágni a filmet ahogy az meg volt írva mert nagyon profán, merész. Az előzetest nézve pedig úgy tűnik nincs mitől aggódnom :)
    A bennfentes info tök szuper. köszi.

  5. Totál zavaros az egész vagy,hogy is fogalmazzak! Kinek szánják ezt a filmet? Személy szerint az éredklődésem eziránt a mű iránt kb a nulla! Zagyvaság,túlságosan telezsúfolt mindenféle izé….

  6. Pocsék ez az előzetes, alig bírtam végignézni.
    És mondjátok már meg nekem, miért van minden filmben benne Margot Robbie? Baromi uncsi. Ennyire ezért nem jó színésznő, sőt.

  7. Én többször is megnéztem a trailer, nagyon elkapott.
    Margot meg Pitt jöhetnek minden mennyiségben.

  8. “miért van minden filmben benne Margot Robbie”

    most lesz kettőben, előtte volt a suicide squadban meg a harley quinn filmben, három év alatt volt 4 filmje, ha ez “minden”, akkor szerintem nézz több filmet.

  9. Érdekes, nekem is a nagy gatsby ugrott be róla, meg egy pici volt egyszer egy hollywood. Amúgy a trailer 90% van margó Robi látható. Kíváncsi vagyok rá, de ez inkább otthon nézős lesz.

  10. Pitt majomkodásáról Leo “DddDdDDdDfuck”-ja ugrik be a once upon a time in hollywood-ból, csak ott eredeti volt, itt erőltetettnek éreztem. De tényleg csak Leo és Depp hiányzik a filmből:D

    Nem tudom eldönteni, hogy nagyon jó lesz-e, vagy nagyon gáz, mindenesetre felkeltették a figyelmem.

  11. Ez az előzetes vagy nagyon mellément vagy nagyon jól takargatják a sztorit ami meg nem feltétlen baj, sőt kifejezetten örülnék ha így lenne. Wall Street és Gatsby egyből beugrott. Ha szét is esik az őrület miatt de összeszedi magát a második felére mint a Gatsby akkor nálam akár jól is elsülhet. Ugyanakkor az a tapasztalatom amikor ennyire látványosan Oscar bácsira előkészített időpontokkal rendelkeznek akkor azoknak a jelentős része sajnos nem jön be.
    Ne felejtsük hogy ezt is késve kapjuk majd mozikba. Jelen állás szerint jan 19…

  12. Misi85: azért ez a csávó eddig 3/3-t szállított nekem például, bár a lala-t lehúzta picit az éneklés

  13. A Whiplash jó film volt, a La la landet és a Wolfot kb 10 perc után kinyomtam mindkettőt annyira rosszak, a Gatsbyt meg végig szenvedtem kb. A trailer alapján tényleg ezeket hozza, uh eddig tartott a várakozás.

  14. Meg ő rendezte a First Mant is. Nekem nagyon bejön, hogy az ő filmjeinek van egyénisége. Amilyen rendezőkből mintha egyre kevesebb lenne.

  15. @Human:
    Megértem. Nekem csak a Whiplash a fav, azt ha bármikor leültetnek elé simán végignézem. A Lala-t végigszenvedtem, a First Man meg “szódával” elég volt egyszer. Nyilván adok majd esélyt a Babylonnak hátha nagy kedvenc lesz és így javíthasson a mérlegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.